.

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ !!! ΤΟ ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ !!!

Σε νησί των ΟΡΓΙΩΝ μετατρέπεται η Κρήτη !!! 
Διαβάστε τι θα γίνει το Πάσχα σε γνωστό ξενοδοχείο !!!



Σε διεθνή "παράδεισο" των ζευγαριών που ανταλλάσσουν ερωτικούς συντρόφους εξελίσσεται η Κρήτη, που ετοιμάζεται να υποδεχτεί εκατοντάδες τουρίστες που θέλουν να ζήσουν ιδιαίτερες ερωτικές περιπέτειες το Πάσχα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία, έχει κλείσει γνωστό ξενοδοχείο ανατολικά του Ηρακλείου για ομαδικές διακοπές των μελών του αμέσως μετά το Πάσχα!

Οι απαιτητικοί πελάτες μάλιστα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν καλά εξασφαλίζοντας φυσικά όλο το ξενοδοχείο και τους χώρους του για τις μέρες που θα μείνουν, άριστη εξυπηρέτηση κι, εννοείται, απόλυτη εχεμύθεια!

Φυσικά έχουν ζητήσει και ορισμένες...διευθετήσεις από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σε συγκεκριμένους χώρους κάτι που φυσικά έγινε αποδεκτό καθώς οι πελάτες πάντα έχουν δίκιο.  
Έτσι, για λίγες μέρες το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Σταλίδα θα αποτελέσει καυτό πυρήνα της νέας τάσης μόδας.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΚΕ !!! Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ !!!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ 1976 : Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ !!!

Γιατί η ηλιθιότητα είναι ακατανίκητη ;;;
Γιατί οι ηλίθιοι είναι οι επικινδυνότεροι άνθρωποι στον κόσμο ;;;
Γιατί η συνωμοσίες των ηλιθίων είναι καταστροφικές και προκαλούν τις μεγαλύτερες κρίσεις παγκοσμίως ;;;

Υπάρχει επιστημονική εξήγηση, την οποία για πρώτη φορά διατύπωσε ο Ιταλός καθηγητής ΚΑΡΛΟ ΤΣΙΠΟΛΑ το 1976 !!!

«Η Συνωμοσία των Ηλιθίων
Οι ηλίθιοι έχουν τους δικούς τους νόμους !!!

Οι πέντε νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας όπως τους ανέλυσε το 1976 στο δημοφιλέστερο βιβλίο του ο καθηγητής Οικονομικής Ιστορίας Κάρλο Τσιπόλα.

Σημαντικοί επιστήμονες κινδυνεύουν μερικές φορές να γίνουν γνωστοί για μια δημοφιλή δημοσίευσή τους η οποία δεν είχε στενή σχέση με την επιστήμη τους. Ο Ιταλός Κάρλο Τσιπόλα (1922-2000), διάσημος καθηγητής του Μπέρκλεϊ, δημοσίευσε σημαντικά βιβλία Οικονομικής Ιστορίας, αλλά κανένα από αυτά δεν είχε τη διάδοση του δοκιμίου του Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας (1976).

Ο Κάρλο Τσιπόλα δημοσίευσε σημαντικά βιβλία Οικονομικής Ιστορίας, αλλά κανένα τους δεν είχε τη διάδοση του δοκιμίου του για την ηλιθιότητας

Κατά τον Τσιπόλα υπάρχουν πέντε «νόμοι» της ανθρώπινης ηλιθιότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!

Αντιμέτωποι με τις επικίνδυνες παγίδες υπερ-φορολόγησης που κρύβουν τα τεκμήρια της εφορίας βρίσκονται φέτος εκατομμύρια φορολογούμενοι !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Λόγω της σημαντικής συρρίκνωσης των εισοδημάτων, την οποία έχει προκαλέσει η πολυετής οικονομική κρίση, κινδυνεύουν να φορολογηθούν όχι με βάση τα πολύ χαμηλά εισοδήματα που απέκτησαν το 2014, αλλά με βάση τα εξωπραγματικά ποσά τεκμαρτών εισοδημάτων που θα τους προσδιορίσει φέτος η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, με βάση το άδικο σύστημα των τεκμηρίων διαβίωσης και το νέο αυστηρότερο καθεστώς τεκμηρίων απόκτησης περιουσιακών στοιχείων που προβλέπει για φέτος ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος.

Στις φετινές φορολογικές δηλώσεις εκατομμύρια πολίτες είναι πιθανό να εμφανιστούν με ετήσια φορολογητέα εισοδήματα πολύ μεγαλύτερα από τα πραγματικά, καθώς μαζί με το παράλογο σύστημα των τεκμηρίων διαβίωσης θα εφαρμοστεί ένα ακόμη πιο ενισχυμένο σύστημα τεκμηρίων απόκτησης περιουσιακών στοιχείων.

Ο υπολογισμός

Σύμφωνα, ειδικότερα, με τα όσα προβλέπουν τα άρθρα 30-34 του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, αλλά και με βάση τα όσα διευκρινίζονται σε σχετική αναλυτική εγκύκλιο που εξέδωσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Αικατερίνη Σαββαΐδου, με το νέο σύστημα τεκμηρίων διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων, που θα ισχύσει στις φετινές φορολογικές δηλώσεις, η ΓΓΔΕ θα προσδιορίζει το συνολικό ύψος του τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος κάθε φορολογούμενου αθροίζοντας τα ακόλουθα ποσά:

RANGE ROVER TERIOS !!! Η ΝΕΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΪΜΟΥΔΙΑ !!!

Το ότι οι Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες, χωρίς καμία άδεια, αντιγράφουν μοντέλα των ανταγωνιστών τους είναι, λίγο-πολύ γνωστό.
Συνήθως θύματα αυτών των αντιγραφών, πέφτουν πολυτελή αυτοκίνητα, με την BMW να είναι ένα από τα συχνότερα !!!




Η εταιρεία Yuelang όμως το προχώρησε ακόμα παραπέρα, βάζοντας την δική της πινελιά. Πήρε το βασικό σχέδιο του Range Rover E-Vogue και δημιούργησε ένα μικρότερο μοντέλο, σε μέγεθος Daihatsu Terios.
Το CΝEVROVER –όπως χαρακτηριστικά το έχουν ονομάσει- είναι ηλεκτρικό (!) και του έχουν τοποθετήσει τα σήματα της Land Rover, και της BMW στις ζάντες… Το εσωτερικό του τώρα, μάλλον είναι δικής τους σχεδίασης (δε μας θυμίζει κάτι) ενώ κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι ξύλινες επενδύσεις!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΟΦ !!! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ MESULID !!! ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! 
Προειδοποίηση ΕΟΦ για επικίνδυνο φάρμακο που καταναλώνουμε τακτικότατα !!! 
Σοβαρές παρενέργειες !!!



Σοβαρές βλάβες στο ήπαρ μπορεί να προκαλέσουν δεκάδες φάρμακα που περιέχουν την ουσία νιμεσουλίδη, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ο οποίος συνέστησε τον περιορισμό της χρήσης τους έως το πολύ δεκαπέντε ημέρες για κάθε θεραπεία. 

Συνεπώς, όλα τα κουτιά που περιέχουν περισσότερες από 30 δόσεις (δισκία ή φακελάκια) θα πρέπει να αποσυρθούν άμεσα από την αγορά.

Το πιο γνωστό φάρμακο που κυκλοφορεί στη χώρα μας είναι το Mesulid. 
Η οδηγία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, όμως, αφορά άλλα 44 φάρμακα που περιέχουν τη συγκεκριμένη ουσία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), συνιστάται στους γιατρούς να βασίζουν την απόφασή τους να συνταγογραφούν νιμεσουλίδη (nimesulide) σε προσεκτική εξέταση των συνολικών κινδύνων του ασθενούς.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!! ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΟΡΤΟ !!!

Τώρα η Bild ανακάλυψε πού κρύβουν οι Ελληνες τα χρήματά τους !!!



 


Με μπερδεμένα στοιχεία και σχεδόν αστείες φωτογραφίες στήνει ένα ρεπορτάζ για τα εκατομμύρια που κρύβουν οι πανιοκόβλητοι Ελληνες στα σπίτια τουςΗ γερμανική εφημερίδα Bild είναι συνεπής στο καθημερινό ραντεβού της με ειδήσεις από την Ελλάδα, φροντίζοντας τις περισσότερες φορές να προσεγγίζει τους Ελληνες με υπερβολικό, ειρωνικό και άκρως προβοκατόρικο τρόπο. Αυτή τη φορά έφτιαξε ένα φωτορεπορτάζ με τρεις «μαρτυρίες» για να δείξει πού κρύβουν οι Ελληνες τα χρήματά τους υπό τον φόβο του Grexit, παρουσιάζοντας τον ελληνικό λαό παραδομένο στον πανικό και τους... διαρρήκτες. Με τον τίτλο «Δείτε πού κρύβουν οι Ελληνες τα λεφτά τους υπό τον φόβο του Grexit» η γερμανική εφημερίδα δημοσιεύει κάτι που ομοιάζει με «συμβουλές προς επίδοξους διαρρήκτες ώστε να αρπάξουν τα χρήματα ενός πανικόβλητου λαού».

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ : 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, 722.000.000 ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Δάνεια ύψους 722.000.000 ευρώ πήγαν σε μόλις 3 οικογένειες, για 4 επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης !!!




Στις οικογένειες Μπόμπολα, Ψυχάρη, Αλαφούζου....το βάρος των δανείων προς τις τράπεζες.

Η «βαριά» βιομηχανία της ενημέρωσης της χώρας βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης καθώς μοιάζει με ακυβέρνητο αεροπλάνο που πέφτει και του απομένουν μόλις μερικά μέτρα πριν από την πρόσκρουση.
Τα ηχηρά ονόματα της ενημέρωσης όπως ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη , η Πήγασος Εκδοτική και η Καθημερινή και στον τομέα της τηλεοπτικής ενημέρωσης το MEGA , o ΣΚΑΙ , ο ΑΝΤ1 , ο Alpha TV βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού καθώς η ετήσια διαφημιστική δαπάνη συρρικνώνεται από τον έναν χρόνο στον άλλο.
Η αγορά της ενημέρωσης μετρά στο ενεργητικό της δύο σκληρές απώλειες όπως τον τηλεοπτικό σταθμό Alter στέλνοντας στην ανεργία 800 άτομα ενώ το «κανόνι» προς τις τράπεζες κοστολογήθηκε σε 500 εκατ. ευρώ.
Η Ελευθεροτυπία χάθηκε από το προσκήνιο της ενημέρωσης παρότι οι οφειλές προς τις τράπεζες έφθαναν μόλις τα 60 εκατ. ευρώ και βρέθηκε στο καναβάτσο εξαιτίας της «κακής» διοίκησης.
Η διάδοχη κατάσταση μετά την απώλεια του Κίτσου Τεγόπουλου έριξε την Ελευθεροτυπία στα …βράχια.
Ο αριθμός των απολυμένων δημοσιογράφων, τεχνικών και του διοικητικού προσωπικού ανέρχονταν σε 850 άτομα ενώ δεν έλαβαν τις αποζημιώσεις τους.

Τα δάνεια πνίγουν την ενημέρωση 

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ !!! XAMOΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ, ΜΜΕ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ !!!

Έγινε χαμός με ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ & ΧΡΗΣΤΟ ΖΩΗ !!!
Βγήκαν ονόματα, αποκαλύφθηκαν εγκλήματα !!!
Ο λόγος τώρα σε Κυβέρνηση και Εισαγγελείς !!!
ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!



ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2016 !!!

Στην εφορία θα δηλώνονται και τα κατοικίδια ζώα από το 2016 !!!
Ευγενία, μην ξεχάσεις να δηλώσεις το δικό σου !!!
Την επέκταση του συστήματος των τεκμηρίων διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και στα κατοικίδια ζώα (σκύλους, γάτες, καναρίνια κ.λπ.) μελετά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των αλλαγών που προωθεί για τον εκσυγχρονισμό και την απλοποίηση της φορολογίας εισοδήματος!Το μέτρο θα ενταχθεί στο ευρύτερο πακέτο «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων» που προωθεί η κυβέρνηση, όπως προβλέπουν τα αναλυτικά σημειώματα που απεστάλησαν ήδη στους εκπροσώπους των «θεσμών» κατά τις πρόσφατες συζητήσεις με εκπροσώπους του υπουργείου Οικονομικών στις Βρυξέλλες.

ΔΑΝΕΙΑ DIGEA : ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Γ@ΜΙΟΜ@ΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ !!!

DIGEA: ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ(;) 



ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ DIGEA !!!
ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗ DIGEA ;;;
ΘΑ ΛΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ;;;

ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΚΑΖΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ;;;;
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ .... !!!! ΣΑΣ ΤΑ ΦΩΝΑΞΑΜΕ !!! ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ !!!

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 13 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Στο... μαγικό κόσμο των Media, ακόμα και την περίοδο κατά την οποία η... ρευστότητα αποτελεί άγνωστη λέξη για την αγορά και τις τράπεζες, όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και να χορηγηθεί δάνειο ύψους άνω των 13 εκατομμυρίων ευρώ στην Digea, την εταιρεία που έφτιαξαν οι καναλάρχες για να κάνουν τη μεγάλη μπίζνα με τις ψηφιακές συχνότητας και τη... μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Λίγα μόλις 24ωρα πριν την απόφαση της κυβέρνησης να εξυγιάνει τον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης και να διασφαλίσει ότι οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί θα εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους προς το κράτος στο ακέραιο, είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων και ενδοκυβερνητικά, η δημοσιοποίηση της πληροφορίας ότι η Digea κατόρθωσε μέσα στη... θύελλα της οικονομικής ασφυξίας που επικρατεί στη χώρα, να λάβει δάνειο μεγαλύτερο των 13 εκατομμυρίων ευρώ, από ελληνική τράπεζα.

ΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ;;;


OI ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΟΦΕΙΛΩΝ-ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

Τι λέτε ρε απατεώνες ;;;
Τόσα χρόνια που ζητάμε το ίδιο όλοι οι υπόλοιποι φορολογούμενοι, γιατί μας λέγατε γραφικούς και ψεκασμένους ;;;


Τώρα το ζητάτε εσείς ;;;
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ !!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ !!!

Ειδικά όταν σαπίζουν στις φυλακές εκατοντάδες φορολογούμενοι που καταδικάστηκαν για τη μη απόδοση του ΦΠΑ των τιμολογίων που έχουν ακόμη απλήρωτα από το δημόσιο.

Να πάτε τώρα στη φυλακή και εσείς, για να καταλάβετε τι βίωσε ο μη διαπλεκόμενος επιχειρηματικός κόσμος της χώρας κατά την πενταετία των Μνημονίων που τόσο στηρίζετε !!!

Να ισχύσει και για εσάς, ότι ισχύει για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.
Δεν είστε ανώτερα όντα και δεν έχετε περισσότερα δικαιώματα.
Μια χούφτα δειλοί πορνοβοσκοί είστε, που χτίσατε παλάτια στην άμμο της διαπλοκής, της κόκας και του λαθρεμπορίου καυσίμων !!!  

Οι καναλάρχες αντεπιτίθενται: Δε χρωστάμε δεκάρα, το δημόσιο μας χρωστά για τις προεκλογικές διαφημίσεις

Στην αντεπίθεση περνούν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, αναφορικά με το χρέος των καναλιών προς το δημόσιο για την χρήση των τηλεοπτικών συχνοτήτων.

ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!

Αφήστε τις φιλοσοφίες και περάστε στη δράση και την πράξη !!!
Προχωρήστε στους ελέγχους με τα στοιχεία της λίστας, αφού τα χρήματα που έφυγαν στην Ελβετία, σηκώθηκαν από τις ελληνικές τράπεζες !!!


Η πηγή της πληροφόρησης είναι η Αθήνα.
Τι να σας πει δηλαδή περισσότερο μια ελβετική τράπεζα, για το μαύρο χρήμα που ξεπλένονταν και λίμναζε επί δεκαετίες στις ελληνικές τράπεζες ;;;
Θέλετε ουσιαστική βοήθεια ;;;
Δεχθείτε την προσφορά του δημιουργού της λίστας, του ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ, που ζητά να σας βοηθήσει, συνεργαζόμενος με την ελληνική κυβέρνηση όπως αντίστοιχα πράττει με την κυβέρνηση των ΗΠΑ !!!
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο !!!
Αν δεν τον έχετε, απευθυνθείτε σε επαγγελματίες !!!

Νικολούδης: Εξαιρετικά δύσκολος ο έλεγχος της λίστας Λαγκάρντ !!!
Οι Ελβετοί δεν δίνουν στοιχεία !!!

Προβληματισμός από την αναφορά του υπουργού - Από τις 766 εξωχώριες εταιρίες που βρίσκονται στο μικροσκόπιο, έχουν έλεγχθεί μόλις 72«Εξαιρετικά δύσκολες» χαρακτήρισε ο κ. Παναγιώτης Νικολούδης τις έρευνες στις διάφορες λίστες φοροδιαφυγής αλλά και στις offshore εταιρίες που αποτελούν εστίες «μαύρου χρήματος» περιορίζοντας τις μεγάλες προσδοκίες για άντληση εσόδων.

ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΙΡΛΑΝΔΙΑ ;;; ΑΛΕΞΗ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!



Γίνεται ;;;
Ναι, ενίοτε γίνεται !!!
Αρκεί να το θέλει και να το στηρίξει μέχρις εσχάτων στην ΕΚΤ ο Κεντρικός Τραπεζίτης !!!
Και, εν προκειμένω, ο Γ. Στουρνάρας !!!
Άρα..... μάλον για την ώρα δεν γίνεται !!!

Αν η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει ένα νέο δάνειο που θα συνοδεύεται από μνημόνιο, ως συνήθως, δεν έχει παρά να επαναλάβει ό,τι έκανε η Ιρλανδία το Δεκέμβριο του 2010, όταν «τύπωσε» 51 δισ. ευρώ στο πλαίσιο ενός προγράμματος παροχής έκτακτης ρευστότητας.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/01/ela_18.html



Διαβάστε στο UNFOLLOW 40 (τεύχος Απριλίου): 

Με ευθύνη της ελληνικής οικονομικής ελίτ και των επιτελείων της ΕΚΤ οι συνθήκες ωρίμασαν απότομα, για να περιμένουμε σαν μάννα εξ ουρανού το τρίτο δάνειο. Από κοινού και εκ του μηδενός έστησαν δύο συμπληγάδες πέτρες με έναν και μοναδικό σκοπό: να συνθλίψουν οποιαδήποτε ελπίδα ριζοσπαστικής πολιτικής εμπεριείχε ο σχηματισμός της νέας ελληνικής κυβέρνησης και να επιβάλουν τη διαιώνιση της πολιτικής της ακραίας λιτότητας.Πώς εξανεμίστηκαν από τις ελληνικές τράπεζες 24 δισ. ευρώ, μεταξύ Νοεμβρίου 2014 και Φεβρουαρίου 2015;\Ποιος ήταν ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην φυγή των καταθέσεων;

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" !!!

KINIMA-KANALARXWN2

SIEMENS * ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας
Φαίνεται ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο στην υπόθεση της Siemens !!!


Συνελήφθη πριν από λίγο, όπως αποκάλυψε μέσω social media ο Εκδότης της Ελευθεροτυπίας και γνωστός δικηγόρος, Χάρης Οικονομόπουλος, ο τραπεζίτης – «κλειδί» στην υπόθεση της Siemens. Η σύλληψη έγινε στο Ντουμπάι.
Σε όλα αυτά συνηγορούν ο απόλυτος συγχρονισμός του Εφετείου Αθηνών να κληθούν Σημίτης, Βενιζέλος, Βάσω Παπανδρέου και μέλη του ΚΥΣΕΑ για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

ΒΟΜΒΑ !!! Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

Δημοσιεύουμε το σχετικό ΦΕΚ 107/05-05-2014 !!!
Όλα τα ληξιπρόθεσμα δάνεια των ΜΜΕ εμπίπτουν στην περίπτωση της συγκεκριμένης διάταξης και, έτσι, απαγορεύεται η αναχρηματοδότηση τους !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για καθημερινη logo


ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ :
Εκτός από όσα αναλυτικά αναφέρονται στην ερώτηση στον Πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ που κατέθεσε ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, γιατί αναχρηματοδοτείτε παράνομα τα θαλασσοδάνεια της διαπλοκής, ενώ γνωρίζετε ότι αυτό απαγορεύεται ρητά από το νόμο που εσείς οι ίδιοι εισηγηθήκατε στους Σαμαρά & Βενιζέλο ;;;

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/04/blog-post_23.html


Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ !!!



ΠΗΓΗ
http://www.fmvoice.gr/index.php/2012-09-12-05-29-17/columnists/blacklist/item/106995-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!!

Συγχαρητήρια στον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!


Δεν αρκέστηκε στην προφορική μόνο καταγγελία του τραπεζικού σκανδάλου που αναδείξαμε στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ σχετικά με την αναχρηματοδότηση του ομολογιακού δανείου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ της οικογένειας Αλαφούζου, αλλά κατέθεσε ΑΥΤΟΥΣΙΑ, χωρίς να αλλάξει ούτε μια λέξη, την σχετική ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, που επεξεργαστήκαμε στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Και επίσης συγχαρητήρια στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, που ανέλαβε άμεσα πρωτοβουλίες, δεσμευόμενος ότι οι τζάμπα μάγκες των ΜΜΕ, ή θα βάλουν το χέρι στην τσέπη ή θα μείνουν χωρίς κανάλια !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ : 

ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ !!! ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

Επανέρχεται η δυνατότητα της εκχώρησης ανείσπρακτων ενοικίων. Αυτό ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), Στράτο Παραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την φορολόγηση των ακινήτων !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Σύμφωνα με όσα είπε η κα Βαλαβάνη η έκδοση της εγκυκλίου από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων που προβλέπει την φορολόγηση των ενοικίων που δεν έχουν εισπραχθεί έγινε χωρίς ενημέρωση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, καθώς υπάρχει οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια της Γραμματείας.

Η «ακραία» πρόβλεψη, όπως την χαρακτήρισε η κα Βαλαβάνη, για την φορολόγηση των ανείσπρακτων ενοικίων πρόκειται να διορθωθεί με τροπολογία που θα κατατεθεί σύντομα σε νομοσχέδιο που βρίσκεται ήδη στη Βουλή.

Η διαδικασία της εκχώρησης θα είναι χειρόγραφη, όπως γινόταν άλλωστε έως και το τέλος του 2014.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο Γ. ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΟΝ Α. ΤΣΙΠΡΑ !!!

Αλέξη, θα σου πούμε σήμερα ένα μυστικό:
Κάνε λίγο πιο γρήγορα, γιατί με την θηλιά που μας έχουν βάλει οι ξένοι, τα πάντα έχουν αρχίσει να βουλιάζουν στη χώρα !!!




ΑΛΕΞΗ, ήταν πραγματικά πάρα πολλά, όλα αυτά που μας είχες υποσχεθεί προεκλογικά... Όχι βέβαια πώς ήθελες να μας κοροϊδέψεις, γιατί εμείς πιστεύουμε, ότι όταν τα έλεγες τα ΠΙΣΤΕΥΕΣ, νέος άνθρωπος είσαι, είχες αηδιάσει με όλα αυτά που γίνονταν από ντόπιους και ξένους στη χώρα μας και σωστά σκέφθηκες ότι, αν σου δινόταν η ευκαιρία θα τα άλλαζες όλα…
Η έλλειψη πείρας, για το πώς λειτουργεί το ελληνικό κράτος, και τι εμπόδια μπορούν να μας βάλουν οι ξένοι, σε μια περίοδο μάλιστα που η χώρα μας έχει χάσει την ανεξαρτησία της, και έχει απόλυτη ανάγκη την ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια, ακόμα και απλές αποφάσεις, που μπορεί να είναι όμως πολύ κρίσιμες για τον λαό μας, σαμποτάρονται ή απαγορεύονται από τους… δανειστές μας!..
Ευτυχώς που ο Αλέξης είναι νέος, τολμηρός, σκληρός, αποφασιστικός και έχει μάθει να πετυχαίνει στη ζωή του, γιατί πιστεύουμε, ότι αν στην θέση του βρίσκονταν οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός ή θα συμβιβαζόταν από την πρώτη στιγμή ή θα τα βροντούσε και θα έφευγε.

ΣΤΑ 1,9 ΤΡΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Μοναδική λύση το κούρεμα των κόκκινων δανείων για ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης !!!
Που αν το καλοσκεφτούν, τραπεζίτες και κεντρικοί τραπεζίτες, είναι και για τους ίδιους η πιο συμφέρουσα λύση, αφού όταν φτάσουμε να δικάσουμε την Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αντί να παίρνουν, θα έχουν να δίνουν !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


PwC: Οι ευρωπαϊκές τράπεζες κατέχουν 1,9 τρισ. ανεπιθύματα δάνεια

Έξι χρόνια μετά την έναρξη της χρηματοπιστωτικής κρίσης, οι ευρωπαϊκές τράπεζες εξακολουθούν να κατέχουν περίπου 1,9 τρις ευρώ ανεπιθύμητων δανείων, ποσό που αντιστοιχεί στο 4% των συνολικών τραπεζικών περιουσιακών στοιχείων των τραπεζών στην Ευρώπη, σύμφωνα με την PwC.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε πριν από το Ευρωπαϊκό τραπεζικό συνέδριο που διοργάνωσε η PwC στις 24 Μαρτίου 2015 στο κέντρο του Λονδίνου, εκτιμάται ότι ο τραπεζικός κλάδος θα χρειαστεί πέντε ακόμη χρόνια για την οριστική επίλυση αυτού του προβλήματος. Παρ΄ όλο που σχεδόν το μισό της συνολικής τους αξίας αφορά μη εξυπηρετούμενα δάνεια, το άλλο μισό αφορά κανονικά, εξυπηρετούμενα τραπεζικά δάνεια που είτε δεν σχετίζονται με τις βασικές δραστηριότητες των τραπεζών που τα κατέχουν είτε οι τράπεζες επιθυμούν να απαλλαγούν από αυτά γιατί δεν εξυπηρετούν πλέον την επιχειρηματική τους στρατηγική.

2 ΔΙΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ !!!

Τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ φτάνουν τα χρέη των ΜΜΕ στην Ελλάδα !!!
Δηλαδή όσο και το πακέτο Γιούνκερ για την ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΜΕ

Σε δυσθεώρητα ύψη φτάνουν τα χρέη των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Ποιό συγκεκριμένα αγγίζουν το ποσό των σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Τα σχετικά νούμερα έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία Direction Business Reports στο πλαίσιο αναλυτικής μελέτης.

ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ισχύει ήδη η κατάργηση του εισιτηρίου των πέντε ευρώ στα νοσοκομεία !!!




Η προαναγγελθείσα εξαγγελία της κυβέρνησης υλοποιήθηκε και επισήμως, με την υπογραφή των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα, Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού και του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Αναλυτικά η απόφαση, όπως δημοσιεύθηκε:

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν εκτελεί πληρωμές που ενέκρινε ο Σταθάκης !!!


Περίεργα παιγνίδια παίζονται με την Τράπεζα της Ελλάδος, αφού όπως καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών, δεν εκτελεί πληρωμές που έχουν εγκριθεί από τον υπουργό Οικονομίας-Υποδομών-Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Ο ΣΑΤΕ, αν και έχει στα χέρια του απόφαση του Γιώργου Σταθάκη με ημερομηνία 24 Μαρτίου 2015, η οποία αφορά στην πληρωμή 262.020.584,91 ευρώ σε συνολικά 59 έργα, οι πληρωμές δεν εκτελούνται, όπως βεβαιώνουν μέλη του Συνδέσμου, τα οποία επικοινώνησαν με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Τράπεζας της Ελλάδος, δίχως να λάβουν περαιτέρω διευκρινίσεις.

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ !!! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ !!!


ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ΤΡΕΜΗ - ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ - MEGA CHANNEL !!!

Δείτε πώς κατέρρευσε η προβοκάτσια Ευαγγελάτου – Τρέμη στη Ραχήλ Μακρή !!!


Μόλις η Ραχήλ τους τάχωσε για τα αφεντικά του Mega και για τα χρέη τους από εδώ κι από εκεί, τα χαμόγελα χάθηκαν, η Όλγα Τρέμη χλώμιασε, ο Νίκος Ευαγγελάτος αμήχανος άρχισε να λέει ότι είναι «υπάλληλος» και ότι δεν εκπροσωπεί την ιδιοκτησία του Mega !!!



Υπάλληλος που δεν εκπροσωπεί την εργοδοσία του !!!
Γελάνε και τα τσιμέντα !!!

Τον έχουν υπάλληλο τον Ευαγγελάτο στο Mega για να εκπροσωπεί τον εαυτό του !!!

Με στημένο «κοινό» και θεματολογία Grexit υποδέχθηκαν η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτοςτη Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή τους, το βράδυ της Τετάρτης.

Το «δίδυμο» παρουσίασε ένα υποτιθέμενο σενάριο «εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ», στο οποίο μας «ενημέρωσαν» για μια ακόμη φορά ότι δεν θα έχουμε… σιτάρι, κρέας, ρεύμα και πάνες.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ & ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ ELA & ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

Πριν λίγες μέρες αποκαλύψαμε τη φάμπρικα που έχει στηθεί από τραπεζίτες και διαπλοκή με όχημα τον ELA  και με στόχο την υφαρπαγή ακόμη και των τελευταίων ψιλών πραγματικής ρευστότητας από τα ταμεία του τραπεζικού συστήματος και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Αποτέλεσμα εικόνας για καταθεσεις

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL.GR !!!


Τις εκροές καταθέσεων αναπληρώνει ο ELA !!!
Της Νένας Μαλλιάρα

Κατά 700 εκατ. ευρώ αύξησε το όριο του ELA για τις ελληνικές τράπεζες η ΕΚΤ, ο οποίος διαμορφώνεται πλέον στα 71,8 δις. ευρώ, μέχρι την επόμενη επανεξέτασή του την Μ.

Όπως έχει επισημάνει το Capital.gr, το μαρτύριο της «σταγόνας» θα συνεχίζεται για τις ελληνικές τράπεζες μέχρι να υπάρξει πολιτική απόφαση από το Eurogroup που να επιτρέπει βεβαιότητα ότι θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΚΤ θα ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες ρευστότητας των τραπεζών που προέρχονται από τις εκροές καταθέσεων. 

SSL Certificates