.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ...... ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ !!!

ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ !!!
Τι θα συμβεί αν πεθάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ : Παγκόσμιο Οικονομικό Χάος !!!




Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ της Αγγλίας είναι 88 χρονών και στις 9 Σεπτεμβρίου θα πάρει το ρεκόρ μακροημέρευσης στον Βρετανικό θρόνο από την μεγάλη προ-γιαγιά της Βασίλισσα Βικτωρία. Τι θα συμβεί όμως όταν πεθάνει;
Βρίσκεται στο θρόνο από το 1952 και κατά τη διάρκεια της βασιλείας της έχουν αλλάξει 12 πρωθυπουργοί καθώς και 12 Αμερικανοί πρόεδροι.
Ωστόσο δεν θα ζει για πάντα και ο θάνατος της θα σημάνει μία τεράστια οικονομική καταστροφή, όχι μόνο για τη Βρετανία, αλλά για όλες τις χώρες του πλανήτη που υπήρξαν αγγλική αποικία.
Κατ' αρχάς για 12 μέρες η Μεγάλη Βρετανία θα βυθιστεί στο πένθος: οι τράπεζες και το χρηματιστήριο θα κλείσουν, κανείς δεν θα πηγαίνει στην δουλειά και όλοι θα μιλούν και θα ασχολούνται μόνο με αυτό το τραγικό γεγονός.
Σύμφωνα με το Business Insider, ειδικά την ημέρα της κηδείας θα χαθούν δισεκατομμύρια από την βρετανική οικονομία. Ειδικότερα, η απώλεια στο ΑΕΠ που θα ακολουθήσει το θάνατο της βασίλισσας, θα είναι μεταξύ 1,2 και 6 δισεκατομμυρίων στερλινών, χώρια το κόστος των εκδηλώσεων και της κηδείας.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ : ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΜΕ ΚΟΥΦΕΤΑ ;;;

Θέμα λίγων 24ώρων οι ανακοινώσεις, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες !!!




Όλα ξεκίνησαν με τα πρώτα, κρυφά, προεκλογικά ραντεβού ...........

Μετά ήρθε η πρόταση του Πάνου Καμμένου στο Χρήστο Ζώη για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛΛ και στη συνέχεια για ΠτΔ ..........
ΚΛΙΚ ΕΔΩ : 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_75.html

Σήμερα ο Χ. Ζώης - ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ - στηρίζει ξανά τον Π. Καμμένο στο θέμα που προέκυψε με τους Τούρκους !!!

ΜΥΡΙΖΕΙ DEAL !!!



Δυσαρέσκεια της Τουρκίας για τον Πάνο Καμμένο !!!
Ζητά από την κυβέρνηση "να τον θέσει υπό έλεγχο"


Μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση να "θέσει υπό έλεγχο τις ανεύθυνες ενέργειες του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου" στέλνει η Τουρκία, μέσω του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, προειδοποιώντας πως η συμπεριφορά του ΥΕΘΑ "θα βλάψει τις προσπάθειες για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων" και για τη διευθέτηση των διαφορών στο Αιγαίο.

ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ OI ΕΚΘΕΣΕΙΣ & ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΟ GREXIT !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Μισθοφόροι του Κλαμπ των αντιευρωπαϊστών του Λονδίνου και λαγοί των δανειστών, της ΕΚΤ και της Κομισιόν, οι διάφοροι καθηγητοαναλυτάδες που προσπαθούν με το ζόρι να μας πείσουν ότι τα χειρότερα θα είναι δήθεν καλύτερα !!!




Γνωρίζουμε όλοι ότι κατά το αρθ. 140, παρ. 3 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, GREXIT με παραμονή στην ΕΕ δεν υπάρχει, όχι μόνο ως αποβολή της Ελλάδος από το ενιαίο νόμισμα, αλλά ούτε ακόμη ως οικειοθελής αποχώρηση.

Και ότι ο μόνος τρόπος για να καταστεί αυτό εφικτό είναι η τροποποίηση της Συνθήκης της Λισσαβώνας, η οποία όμως, εφόσον τεθεί ως ατζέντα, προϋποθέτει σε κάθε περίπτωση τη συγκατάθεση της Ελλάδος.

Έτσι λοιπόν, δημιουργείται το απαραίτητο κλίμα προκειμένου η Ελλάδα να πέσει στην παγίδα και να πατήσει η ίδια τη σκανδάλη του όπλου που θα της δώσει τη χαριστική βολή, λυτρώνοντας τους χαρτογιακάδες των Βρυξελλών από τις ευθύνες των εγκληματικών τους πράξεων και παραλήψεων κατά τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης, όπως αναλυτικά καταγγέλλονται στην έκθεση ΙΝΙ2277/2013 ΕΕ και διασώζοντας το τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης και τη γερμανική οικονομία από την κατάρρευση που θα σηματοδοτούσε η πραγμάτωση της απόλυτης νομισματικής και χρηματοοικονομικής φαντασίωσης, ήτοι της επέλευσης ενός ελληνικού πιστωτικού γεγονότος εντός ευρώ. 

Εκθέσεις της πλάκας, χωρίς καμία νομική τεκμηρίωση και οικονομοτεχνική κοστολόγηση, γραμμένες εκ του πονηρού στην απλοϊκή μορφή της έκθεσης ιδεών του δημοτικού σχολείου, προκειμένου να είναι κατανοητές ακόμη και στους οικονομικά αγράμματους και να οδηγούν εύκολα στην παγίδα τους αφελείς που πιστεύουν ότι η δραχμή ήταν εθνικό νόμισμα και ότι οι τράπεζες χορηγούν τα δάνεια από τα χρήματα των καταθέσεων πελατείας τους, κυκλοφορούν από καιρού εις καιρόν στα διαδικτυακά ΜΜΕ, επιχειρώντας να πείσουν τους Έλληνες πόσο καλά θα ήταν να γυρίζαμε πίσω στη δεκαετία του 50'.     

Μια τέτοια έκθεση κυκλοφόρησε και σήμερα, με τον τίτλο  "The New Yorker : Μοναδική βιώσιμη λύση το Grexit - Τα οφέλη υπερτερούν των ζημιών για την Ελλάδα". 




"Η δραχμή θα πετύχει - Θα υπάρξει ένα διάστημα κρίσης, αλλά μετά η οικονομία θα ανακάμψει"   διατυμπανίζει η νέα αυτή έκθεση-μαϊμού, της οποίας όμως, διαβάζοντας την τεκμηρίωση, δεν μπορείς παρά να μην πέσεις κάτω από τα γέλια.

ΒΑΡΕΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Ποία είναι η διαφορά μεταξύ ενός Έλληνα πελάτη τράπεζας και της ΕΚΤ (;;;) διερωτάται η Frankfurter Allgemeine Zeitung σε άρθρο με τίτλο «Βαρέλι χωρίς πάτο οι ελληνικές τράπεζες» !!! 


Και παραθέτει την απάντηση στο ερώτημα : 
«Ο Έλληνας πελάτης δεν εμπιστεύεται τις τράπεζες της χώρας του γι αυτό και προχώρησε σε αναλήψεις 20 δισεκατομμυρίων ευρώ το τελευταίο δίμηνο. 
Σε αντίθεση ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι εμπιστεύεται τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. 
Όπως δήλωσε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην Λευκωσία οι ελληνικές τράπεζες είναι φερέγγυες και τα ίδια κεφάλαια πληρούν τις προϋποθέσεις. 
Την φερεγγυότητα των ελληνικών τραπεζών εγγυάται ως γνωστόν η ΕΚΤ με το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα ELA. 

ΒΡΗΚΕ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ 555 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΤΧΣ !!!

"Χέρι" σε προμήθειες των τραπεζών στο ΤΧΣ βάζει το Δημόσιο !!!



Της Νένας Μαλλιάρα

«Χέρι» στα έσοδα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που προέρχονται από προμήθειες των τραπεζών, σχεδιάζει να βάλει η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της πανταχόθεν εξεύρεσης πόρων που θα καλύψουν τις μεγάλες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας για το μήνα Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από κυβερνητικές πηγές, σχεδιάζεται να «περάσει» άμεσα από το ταμείο του ΤΧΣ στα δημόσια ταμεία, ποσό ύψους 555,6 εκατ. ευρώ, το οποίο αφορά σε εφάπαξ εισφορά που είχαν καταβάλει οι τέσσερις συστημικές τράπεζες στο ΤΧΣ όταν ενισχύθηκαν από αυτό κεφαλαιακά.

Το συγκεκριμένο κονδύλι καταγράφεται στην Ετήσια Οικονομική Έκθεση του ΤΧΣ για τη χρήση που έληξε στις 31/12/13 και δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2014 και αποτυπώνεται στα έσοδα από προμήθειες του ΤΧΣ (σημείωση 18 στις σημειώσεις επί των οικονομικών καταστάσεων).

ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ & ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ !!!







 

ΕΤΣΙ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!! ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ Η ΔΟΣΗ !!!

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας :
H ρύθμιση για τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία !!!
Ποιους αφορά ;;;



Μηνιαία δόση από 50 ευρώ - Πότε πρέπει να κατατεθούν οι αιτήσεις και ποιοι μπορούν να ενταχθούν σε αυτές Μηνιαία δόση από 50 ευρώ, αναστολή κάθε αναγκαστικού μέτρου με την πληρωμή μίας δόσης, συμψηφισμό των ποσών που κατασχέθηκαν από τραπεζικούς λογαριασμούς με το υπόλοιπο της οφειλής και επιλογή ως και 3 χαμηλότερων κατηγοριών για την πληρωμή εισφορών στον ΟΑΕΕ, προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» στο νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των 100 δόσεων θα μπορούν να ενταχθούν τα ληξιπρόθεσμα μέχρι 1/2/2015 χρέη προς τα Ταμεία, ενώ για φυσικά πρόσωπα που έχουν διακόψει την επαγγελματική τους δραστηριότητα (ΟΑΕΕ ή ΕΤΑΑ) καθώς και για ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ με μηδενικό εισόδημα για το 2014, προβλέπεται περίοδος χάριτος 12 μηνών, χωρίς τη λήψη κανενός αναγκαστικού μέτρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα υποβάλουν αίτηση για ρύθμιση των χρεών τους ως τις 31 Μαρτίου.

Πότε πρέπει να κατατεθούν οι αιτήσεις

Οι 125.000 διακόψαντες του ΟΑΕΕ και οι οι 15.000 του ΕΤΑΑ,μπορούν να επωφεληθούν από τη ρύθμιση αυτή και να εντάξουν όλες τις οφειλές τους όπως θα έχουν διαμορφωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016.

Για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, η αίτηση για ένταξη στη νέα ρύθμιση θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 30 Απριλίου 2015.

Ποιοι μπορούν να ενταχθούν στην αίτηση\

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ : Η 3η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥFUCKΗ !!!

Αυτή είναι η 3η Μεταρρύθμιση του Γιάνη Βαρουfuckη !!!
Συγκρότηση ευέλικτου σώματος στοχευμένων φορολογικών ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής !!!



Ειδικά εκπαιδευμένες HORNY 
ΦΟΡΟΜΠΑ ΤΣΙΝΕΣ
θα αποπλανούν τους φοροφυγάδες και θα τους κατάσχουν μέχρι και τα αδήλωτα πατατάκια !!!



Μιλάμε για πολλά χρόνια μπροστά 
ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ !!!

ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ !!! ΑΛΛΟ ΥΠΟΙΚ, ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ κάνουμε τους δανειστές, επενδυτές !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ γατάκια :



Η Ελλάδα αποπλήρωσε την πρώτη δόση του δανείου προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ύψους 310 εκατ. ευρώ το οποίο λήγει αυτόν τον μήνα τηρώντας τις συναφθείσες προθεσμίες, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. 
Η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει συνολικά 1,5 δισ. ευρώ προς το ΔΝΤ έως το τέλος του μήνα.

Πηγή:www.capital.gr

ΕΡΕΥΝΑ ΕΜΠ : ΚΑΘΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΦΑΙΡΕΙ 11.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΠ !!!

Η τεράστια αύξηση της ανεργίας των πρώην μισθωτών στην Ελλάδα στη διάρκεια της κρίσης (2008-2014) ευθύνεται για την απώλεια του 65% της συνολικής μείωσης του ΑΕΠ την περίοδο αυτή !!!



Και συγκεκριμένα, ο τετραπλασιασμός της ανεργίας των πρώην μισθωτών αφαίρεσε από την ελληνική οικονομία πάνω από 40 δισ. ευρώ, αλλά στέρησε και από το ΑΕΠ των βασικών εμπορικών εταίρων της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδόν 12 δισ. ευρώ.

Αυτό είναι το βασικό εύρημα έρευνας που διενήργησε ο τομέας ΑΚΕΔ της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του ΕΜΠ, κατ’ ανάθεση της Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνας Κούνεβα. Η έρευνα, που παρουσιάστηκε στις 6/3/2015, πραγματοποιήθηκε από ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΕΜΠ κ. Αθηνά Μπελεγρή – Ρομπόλη και με τη συμμετοχή των κ. Μ. Μαρκάκη (PhD), Θ. Μαρίνου (υποψήφιου διδάκτορα) και Γ. Κρητικίδη (επιστημονικού συνεργάτη του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ).

Μερικά από τα βασικά ευρήματα της έρευνας, όπως παρουσιάστηκαν από την κ. Αθηνά Μπελεγρή- Ρομπόλη είναι τα εξής:

7.000.000 ΕΥΡΩ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!

Όλες μαζί οι υπερτιμολογήσεις της μεταπολίτευσης, μαζί με τις μίζες που πληρώθηκαν για να περάσουν, σουμάρουν το σύνολο του Δημοσίου Χρέους !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/02/blog-post_64.html

ΟΛΠ-Ζημιά 7 εκατ. ευρώ από υπερτιμολογήσεις

Μεγάλες υπερτιμολογήσεις για έργα που έγιναν στoν προβλήτα του λιμένα Πειραιά αποκαλύπτουν με τρία πορίσματά τους, οι ελεγκτές του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και που προκάλεσαν ζημιά ύψους 7 εκατ. ευρώ στον Οργανισμό Λιμένα Πειραιά.
Τα τρία πορίσματα έχουν ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία, στον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα και στον υπουργό Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.

Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ, ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

Κόντρα στην πολιτική μόδα των καιρών, απέχει από τα κανάλια η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ !!!


H Κουντουρά στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Βερολίνου

Με τη συμμετοχή 180 και πλέον χωρών άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Βερολίνου, ΙΤΒ 2015. Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας , Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά, συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Πάνο Λειβαδά.
Το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετείχαν  πλαισιωμένοι από 60 και πλέον συνεκθέτες. Το κλίμα της Έκθεσης ήταν εξαιρετικό, ενώ το ελληνικό περίπτερο συγκέντρωσε τις προτιμήσεις επαγγελματιών επισκεπτών από όλο τον κόσμο.
Στη συνέντευξη τύπου των εγκαινίων της Έκθεσης ο Πρόεδρος του Γερμανικού Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, κ. Norbert Fiebig, εξήρε την ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού για το 2015,  εκτιμώντας  διψήφιο ποσοστό αύξησης της τουριστικής κίνησης για την Ελλάδα.

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!

Το μεταναστευτικό για μια ακόμα φορά ήρθε στην επικαιρότητα με εκείνο τον στρεβλό τρόπο που επιτρέπει στη φαιότητα και τον μισανθρωπισμό να βυσσοδομεί.
Αλλά το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να υποβιβάζεται είτε σε ενδοκυβερνητικό αλαλούμ, είτε σε επικοινωνιακό «κόλπο», είτε σε πεδίο εκδήλωσης της γνωστής αντιπολιτευτικής ακροδεξιίλας.

  

Μερικά ενδεικτικά στοιχεία: Σύμφωνα με τις διεθνείς έρευνες πάνω από 23.000 είναι οι νεκροί μετανάστες που έχασαν τη ζωή τους την περίοδο 2000- 2013 στην προσπάθεια να προσεγγίσουν τις ευρωπαϊκές ακτές («Εφημερίδα των Συντακτών», 6/5/2014). Περισσότεροι από 7.000 - σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Μετανάστευσης - είναι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που μόνο μέσα στο 2013 έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια αναζήτησης ενός ασφαλούς .
Η Μεσόγειος έχει μετατραπεί σε μια θάλασσα νεκρών και η  Ελλάδα σε διαμετακομιστικό πέρασμα των δουλεμπόρων. Μόνο την περίοδο 2011 – 2013, το Λιμενικό Σώμα κλήθηκε να επιληφθεί σε πάνω από 500 περιπτώσεις θαλάσσιας διακίνησης 12.000 μεταναστών.
Η έκρηξη των λεγόμενων «μεταναστευτικών ροών» δεν αποτελεί «φυσικό φαινόμενο». Εκδηλώνεται με τρόπο ευθέως ανάλογο των εντάσεων στην περιοχή για τις οποίες καθόλου αθώα δεν είναι η επιθετικότητα του ευρωενωσιακού ιμπεριαλισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι: Σύμφωνα με την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, οι νεκροί και αγνοούμενοι μετανάστες το 2007 στη Μεσόγειο ήταν 630. Το 2011, μετά τα «κατορθώματα» της ΕΕ σε Λιβύη, Συρία κλπ, ο αριθμός ξεπέρασε τους 1.500…

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 2015, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ !!!

Η έκπτωση δεν έχει ακόμα προσδιορισθεί αλλά σύμφωνα με τα σενάρια θα κυμαίνεται στο 10% του τελικού φόρου που θα προκύπτει από την εκκαθάριση !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΠΤΩΣΗ 10%


Έκπτωση του φόρου εισοδήματος για όσους φορολογουμένους υποβάλουν φέτος νωρίς τη φορολογική τους δήλωση και αυτόματα πληρώσουν εφάπαξ το συνολικό ποσό του φόρου που προκύπτει από το εκκαθαριστικό προβλέπει το πακέτο των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης που θα παρουσιασθεί στο Eurogroup της Δευτέρας, σύμφωνα με το «Έθνος».


ΠΗΓΗ
http://www.protothema.gr/economy/article/457044/gennaia-ekptosi-se-autous-pou-tha-proplirosoun-to-foro-eisodimatos-tou-2015/

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (ΤτΕ) : ΒΟΗΘΑΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ....... ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

Μας δουλεύει κανονικά !!!

Στουρνάρας: Βοηθάω όσο μπορώ, κανένα πρόβλημα με καταθέσεις

Συνάντηση του διοικητή της ΤτΕ με Τσίπρα, οικονομικό επιτελείο - «Μεγάλη σημασία να είναι επιτυχημένο το Eurogroup, συνδράμουμε το κυβερνητικό έργο μέσα στα πλαίσια της συνθήκης» - Νέα δημοπρασία εντόκων γραμματείων την Τετάρτη για 1 δισ. ευρώ

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση με Τσίπρα, Βαρουφάκη, Δραγασάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Οπως είπε σε δηλώσεις του μετά το ραντεβού: «Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο για τη συνεδρίαση της ΕΚΤ».

ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ ;;;

Οι αρμόδιοι, αντί να διερωτώνται, καλά θα κάνουν να πάρουν χαμπάρι τι τους γίνεται και να απαντήσουν υπέυθυνα !!!
Τα περί λάθους δεν πείθουν κανέναν !!!


Ύψωσαν γερμανική σημαία στη μαρίνα Αλίμου

Ο προϊστάμενος της μαρίνας Αλίμου κ. Ιωάννης Μπίτος με τον οποίο επικοινώνησε το protothema.gr ισχυρίζεται ότι πρόκειται περί λάθους. 
Πως αυτές τις μέρες επρόκειτο να κατέβουν κάποιες από τις σημαίες που έχουν υποστεί φθορές λόγω των καιρικών συνθηκών, ανάμεσα στις οποίες και η γερμανική. 
Πιθανολογεί λοιπόν ότι η γερμανική σημαία κάπου θα …σκάλωσε και οι υπάλληλοι που ανέλαβαν να την κατεβάσουν προφανώς δεν θα τα κατάφεραν. \

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7 ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ .... ΘΕΣΜΟΥΣ !!!

Από τις προτεινόμενες 7 μεταρρυθμίσεις, αυτές που μπορούν να εξασφαλίσουν άμεσα έσοδα στα δημόσια ταμεία, είναι η ρύθμιση των 100 δόσεων και οι αδειοδοτήσεις του ηλεκτρονικού τζόγου !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ\

Αυτές είναι οι 7 Μεταρρυθμίσεις :

  1. Δημοσιονομικό Συμβούλιο 
  2. Κατάρτιση Προϋπολογισμού και του Οργανικού Νόμου για τον Προϋπολογισμό
  3. Συγκρότηση ευέλικτου σώματος στοχευμένων φορολογικών ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής χωρίς μόνιμο χαρακτήρα
  4. Βελτιώσεις στη νομοθεσία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών
  5. Δημόσια Έσοδα από τις υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω Διαδικτύου
  6. Πρόγραμμα καταπολέμησης της γραφειοκρατίας του δημοσίου και βελτίωσης του επιχειρηματικού κλίματος
  7. Διατάξεις για την υιοθέτηση άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

1η Μεταρρύθμιση – Δημοσιονομικό Συμβούλιο
Ενεργοποίηση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου με στόχο την επίτευξη εξοικονόμησης πόρων και την επέκταση της αποστολής του.
Σκοπός του Δημοσιονομικού Συμβουλίου είναι να ενεργεί ως ανεξάρτητο παρατηρητήριο, υποβοηθητικό της κυβερνητικής πολιτικής, ώστε να μπορεί να συμβάλει στην εξάλειψη μιας πιθανής τάσης για πρωτογενές έλλειμμα. Για το σκοπό αυτό, το Δημοσιονομικό Συμβούλιο, θα πρέπει να έχει την ικανότητα να προετοιμάζει μακροοικονομικές προβλέψεις για τον προϋπολογισμό, θα πρέπει να παρακολουθεί αμερόληπτα την εφαρμογή των δημοσιονομικών προγραμμάτων και την τήρηση των δημοσιονομικών στόχων και διαδικασιών και θα πρέπει επίσης να παρεμβαίνει και να διαμορφώνει τον δημόσιο διάλογο για τη δημοσιονομική πολιτική.
Οι ελληνικές αρχές σχεδιάζουν την ενεργοποίηση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου αλλά και την επίτευξη εξοικονόμησης πόρων μέσω της ενοποίησής του με το υπάρχον γραφείο του κρατικού προϋπολογισμού, το οποίο λειτουργεί στη Βουλή και συνδέεται με το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Σήμερα ένας φίλος μου θύμισε την υπόθεση των ζημιωθέντων του αμαρτωλού Ομίλου ΑΣΠΙΣ, που συνεχίζει να λιμνάζει στα αζήτητα, παρότι στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ την έχουμε αναδείξει ακόμη και μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο !!!



Όσο τα μέλη του σωματείου των ζημιωθέντων συνεχίζουν να αδρανούν, καμία κυβέρνηση δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα, παρότι υπάρχει σχετική νομοθετική διάταξη !!!
Διεκδικήστε την αποζημίωσή σας, κορόιδα !!! 
Σας εξαπάτησαν !!!

ΣτΕ : ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ SIEMENS !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Κε ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, επειδή στη συγκεκριμένη υπόθεση εκπροσωπείτε το Ελληνικό Δημόσιο, μην ξαναεπιτρέψετε να αναβληθεί η εκδίκαση στο ΣτΕ και φροντίστε να παραστείτε στη δίκη με πλήρη φάκελλο !!!
Θα σας βοηθήσει και στη διαπραγμάτευση με το δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε  !!! 


Αποτέλεσμα εικόνας για siemens
Μόνον εμείς αναδέιξαμε το θέμα, ενώ όλα τα ΜΜΕ το κρατούσαν σκοπίμως στην αφάνεια !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Σήμερα, δημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση του δικηγόρου των αιτούντων την ακύρωση και μέλους της Επιστημονικής Ομάδας του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, 
κου ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Δεν ξεχνάμε ότι οι έντιμοι δικηγόροι που πρωτοστάτησαν σε αυτό είναι οι: Παναγιώτης Χασιώτης, Χρήστος Κλειώσσης και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ενωσης Φορολογουμένων Γιάννης Σιάτρας !!!
Αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η συζήτηση στο ΣτΕ που επρόκειτο να γίνει στις 10/03/2015 !!! 

Ως πότε πιά θα ανεχόμαστε οι βαρύτατα προσβεβλημένοι Έλληνες Πολίτες αυτή τη συμπεριφορά από την Πολιτεία ;;; 
Επιτέλους, τι κάνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ;;; 
Θα αφήσει και αυτή το σκάνδαλο ατιμώρητο ;;;

Στις 10 Μαρτίου 2015, επρόκειτο να συζητηθεί στο ΣτΕ μία εξαιρετικής σημασίας υπόθεση, η οποία αποτελεί και την «κορωνίδα» των υποθέσεων διαφθοράς που ταλάνισαν τη Χώρα μας. Σ’ αυτήν θα εκδικαζόταν η Αίτηση Ακυρώσεως του Σωματείου «Έλληνες Φορολογούμενοι» κατά της Σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της SIEMENS, με σκοπό την ακύρωσή της. Εάν η Αίτηση Ακυρώσεως αυτή γίνει δεκτή, τότε η Σύμβαση αυτή λογίζεται ως «μηδέποτε υπογραφείσα» εξ αρχής, και ανατρέχουν εξ αρχής όλα τα δικαιώματα του Ελληνικού Δημοσίου εναντίον της.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ : ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΖΕΡΒΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΩΝ 500.000 ΤΗΣ ΝΔ !!!

Μετά τις ερωτήσεις και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ο Αρθούρος Ζερβός της ΔΕΗ αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει εγγράφως το χρέος των 500.000 ευρώ της Νέας Δημοκρατίας !!!


Ραχήλ Μακρή   apantisi_dei.png

Τον περασμένο Νοέμβριο το Hot Doc αποκάλυπτε το υπέρογκο χρέος της Νέας Δημοκρατίας προς τη ΔΕΗ, το οποίο την περίοδο εκείνη ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο. Επρόκειτο για ανεξόφλητους λογαριασμούς και χαράτσι, τα οποία παρέμεναν απλήρωτα επί μήνες, με το κυβερνών κόμμα να επικαλείται την οικονομική κρίση και τη διοίκηση της ΔΕΗ να της κλείνει το μάτι προβαίνοντας σε συνεχείς διακανονισμούς, χωρίς παράλληλα να κόβει το ρεύμα των κεντρικών γραφείων του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού. Η αναστάτωση που προκλήθηκε ανάγκασε τη Νέα Δημοκρατία να απαντήσει ψευδώς, δια στόματος του προϊσταμένου του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη, ότι το ρεπορτάζ δεν ισχύει, ενώ το υπουργείο Περιβάλλοντος, επικαλέστηκε προσωπικά δεδομένα και αρνήθηκε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, σνομπάροντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ !!!

Χωρίς τραπεζογραμμάτια η Αυστραλία σε δέκα χρόνια ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για australian dollar

Σε μια δεκαετία τα κέρματα και τα τραπεζογραμμάτια θα εξαφανιστούν από την καθημερινότητά στην Αυστραλία και τη θέση τους θα πάρει το ηλεκτρονικό χρήμα. Στο πιο πάνω συμπέρασμα κατέληξε μια πρόσφατη έρευνα του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας.

Ερευνητές του πανεπιστημίου, έχουν δημιουργήσει ένα μοντέλο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση δίνοντάς της τη δυνατότητα σε μια πενταετία να θέσει στην κυκλοφορία το ηλεκτρονικό χρήμα.

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!


ΡΕΚΟΡ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ !!! ΣΥΝΟΛΟ 119.442, 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 34.680 !!!

Αυτό είναι το μοντέλο που επιδιώκουν να εφαρμόσουν οι δανειστές και στην Ελλάδα, προκειμένου, μετά το δημόσιο, να βάλουν στο χέρι και μέσω των τραπεζών την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΠΑΝΙΑ

ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 2014 :
  • 119.442 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
  • 34.680 ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • 500 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ

Σχέδον 35.000 πρώτες κατοικίες κατασχέθηκαν το 2014 στην Ισπανία από ιδιοκτήτες που δεν μπορούσαν πλέον να αποπληρώνουν τα δάνειά τους, αριθμός που δείχνει μια ετήσια αύξηση κατά 7,4%, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα.
SSL Certificates