.

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Γιατί, απλά, ο Γιάνης Βαρουφάκης ξέρει γράμματα !!!
Ξέρει ότι η ελληνική κρίση ήταν εξ' αρχής και συνεχίζει να παραμένει ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ !!!



Και ότι βαφτίστηκε ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ, για να μοιραστεί η μαύρη τρύπα και οι επισφάλειες των ελληνικών και ευρωπαϊκών τραπεζών, στους ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ της Ελλάδας και της Ευρωζώνης !!!




Έτσι λοιπόν, αφού σήμερα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται με 240 Δις δάνεια, εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά είναι σε καθυστέρηση και κόκκινα, έναντι 145 μόνο Δις καταθέσεων, εκ των οποίων μάλιστα το 93% είναι μικρότερο των 10.000 ευρώ, τότε γιατί πρέπει οι Έλληνες να φοβόμαστε τον ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ;;;

Αν δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό,  Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !!!
Τι να φοβηθούμε λοιπόν ;;; 
Τον εαυτό μας ;;;

Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ, όμως, έχουν κάθε λόγο να τον φοβούνται οι δανειστές, οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών και η κατεστημένη ελληνική τάξη, 
δηλαδή οι Έλληνες που ανήκουν στην κατηγορία του 0,4% και έχουν περισσότερα από 100.000 ευρώ καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες.
Οι υπόλοιποι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Αντίθετα.
Θα γλυτώσουμε από τα 100 περίπου Δις των ληξιπρόθεσμων οφειλών μας στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, από τα 240 περίπου Δις των δανείων μας στις Τράπεζες, από τα 327 Δις του επίσημου, λογιστικοποιημένου δημοσίου χρέους μας και από τα 200 τουλάχιστον Δις των εγγυήσεων του δημοσίου και των swaps που κάποια στιγμή, νομοτελειακά, θα προστεθούν στο επίσημο χρέος.

ΟΛΑ ΜΑΖΙ, 100+240+327+200 = 867 Δις, 
δηλαδή σχεδόν 500% του ΑΕΠ !!!

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ σημαίνει μηδενισμός του κοντέρ και restart !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

Η ίδρυση του νέου, ενδιάμεσου, δημόσιου φορέα διαχείρισης, θα οδηγήσει νομοτελειακά στο ΚΟΥΡΕΜΑ και τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ των ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/tzak.html

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, αφού το νέο νομοθετικό πλαίσιο ευνοεί την ευδοκίμηση των αιτημάτων μας !!!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή, όσοι είστε ακόμη απ' έξω !!!


Δεν υπάρχουν για τις τράπεζες πιο προβληματικά κόκκινα δάνεια από αυτά της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αφού τα δικά μας είναι ΕΠΙΔΙΚΑ και μάλιστα με ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ 95.000 ευρώ ανά ενάγοντα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/katat-4.html

Η πρώτη αγωγή που θα κοινοποιηθεί στο νέο, ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης των κόκκινων δανείων, θα είναι η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το κούρεμα των δανείων μας !!!

Δημόσιο φορέα για τα "κόκκινα" δάνεια προαναγγέλλει ο Γ. Σταθάκης !!!

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 3% ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ......

Γράφουν 
Κυριάκος Τόμπρας * Λεωνίδας Στάμος

.......... ενώ εσύ πληρώνεις τόκους για το 100% του χρήματος που δανείζεσαι !!!

Αυτό στη νομική επιστήμη ονομάζεται ΑΝΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ (αρθ. 178 ΑΚ) !!!

Για περισσότερα γράμματα........
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.scribd.com/doc/193167384/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%A3%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%8E%CE%BD





ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ  Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ Ή ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ !!!

Κατά το άρθρο 178 ΑΚ,  δικαιοπραξία που αντιβαίνει στα χρηστά ήθη, ήτοι η ΑΝΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ,  είναι άκυρη.

Ως κριτήριο των χρηστών ηθών χρησιμεύουν οι ιδέες του κοινωνικού ανθρώπου, που κατά την γενική αντίληψη σκέπτεται και πράττει χρηστά και με σύνεση, η δε αντίθεση προς αυτά, που καθιστά τη δικαιοπραξία άκυρη, κρίνεται από το περιεχόμενο αυτής, εν όψει και του συνόλου των περιστάσεων που την συνοδεύουν και πάντως όχι μεμονωμένα με την λήψη δηλαδή υπ όψιν του αιτίου που την προκάλεσε, ή του σκοπού που επιδιώκεται με αυτήν (ΑΠ 1522/2000, ΕφΘεσ 526/2000).

Κατά το άρθρο 179 ΑΚ, που αποτελεί ειδικότερη περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 178 ΑΚ, ΑΚΥΡΗ, ως αντίθετη προς τα χρηστά ήθη είναι η δικαιοπραξία με την οποία εκμεταλλεύεται κάποιος την ανάγκη ή την απειρία του άλλου και πετυχαίνει, να συνομολογήσει ή να πάρει για τον εαυτό του ή τρίτο, για κάποια παροχή, περιουσιακά ωφελήματα, που κατά τις περιστάσεις βρίσκονται σε φανερή δυσαναλογία προς την παροχή.

Για να επέλθει το προβλεπόμενο αποτέλεσμα, δηλαδή η ακυρότητα της σύμβασης, που είναι απόλυτη και συνεπώς μπορεί να προταθεί από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον και να ληφθεί υπ όψιν και αυτεπαγγέλτως από το Δικαστήριο, απαιτούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις :

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ......... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : 
Το μεγάλο κόλπο του Αλέξη Τσίπρα !!! 


CHAMPIONS LEAGUE !!!
Ετοιμάζεται να ΣΦΑΞΕΙ τους τραπεζίτες με το babaki !!!
Tο κρυφό σχέδιο με τον Αμερικανό !!!


Με το «βαμβάκι» αναμένεται να σφάξει η νέα κυβέρνηση τους τραπεζίτες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του wifinews.gr το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αν και αφήνει στις ιδιωτικές τράπεζες τις διοικήσεις απείραχτες, αυτό είναι προσωρινό.

Από την πρώτη μέρα ανάληψης της εξουσίας ο Τσίπρας ήθελε να έχει τον έλεγχο των τραπεζών προκειμένου να μπορέσει με τον τρόπο αυτό να συγκρουστεί με την «ελίτ εξουσίας» και το ελληνικό status quo. Τις πρώτες μέρες επιχείρησε να προχωρήσει στις αλλαγές με άκομψο τρόπο, αλλά έπεσε σε τοίχο.

Τώρα, οι πληροφορίες λένε ότι θα ακολουθήσει άλλη μέθοδο και θα πραγματοποιήσει τις αλλαγές δια της... διπλωματικής οδού χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Οι πρώτες παρεμβάσεις θα γίνουν - όπως σας έχουμε γράψει - στην Εθνική με την τοποθέτηση της Λούκας Κατσέλη και του Γιώργου Μιχελή. Όμως στην Εθνική θα υπάρξει μια κίνηση - έκπληξη που θα προκαλέσει σεισμό στο τραπεζικό σύστημα, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σε θέση - κλειδί θα τοποθετηθεί Αμερικανός τραπεζίτης από τα πολύ δυνατά ονόματα της αγοράς.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ SUCCESS STORY !!! Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΕΣΡ !!!

Βρήκαμε τη λύση για να τα χώνουμε, χωρίς να πληρώνουμε !!!
Υιοθετούμε το λεξιλόγιο της γνήσιας ελληνικής μπινελικολογίας ΖΟΥΡΑΡΙ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ζουραρις

Δεν υπάρχουν στο ΕΣΡ υπάλληλοι που να ξέρουν τόσα γράμματα ώστε να μπορούν να μεταφράσουν, στα ποινικά κολάσιμα γαλλικά της καθομιλουμένης, τα γνήσια γαλλικά της ελληνικής γλώσσας, που ομιλείται κατ' αποκλειστικότητα από τον γίγαντα Ζουράρι !!!

ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ !!!   

ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ : ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ !!!

από τη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ
του fmvoice.gr
Τα σκάνδαλα του Ράιχενμπαχ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ


Τώρα τα ανακαλύπτουν οι Συριζαίοι. 

"Η μεγάλη μπάζα του μνημονίου" θα μπορούσε να τιτλοφορείται η "Μαύρη Βίβλος" για τα χρόνια της σύγχρονης γερμανικής κατοχής της Ελλάδος. Το ΄41-΄45 οι χιτλερικοί μας τα πήραν με το κατοχικό δάνειο. Το 2010-2015 οι μερκελιστές μας τα πήραν με τον Ράιχενμπαχ. Αυτή την δουλειά έκανε ο... φιλέλληνας, συνεννοήσιμος και μειλίχιος χερ Ράιχενμπαχ. Άλοιφε με λάδι τον… καμένο Γιάννη. 

Για να τα παίρνουν οι γερμανικές πολυεθνικές, να δίνουν κάποια ψιλά σε Γάλλους και Ολλανδούς και κάτι ψίχουλα στους αυστριακούς (στις ελληνικές επιχειρήσεις, δεν έδιναν ούτε τα κουκούτσια). Έτσι στα χρόνια που τελείωσαν στις 25 Ιανουαρίου, χάρη στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού, οι γερμανοί... διασώστες μας, έκαναν μπάζα εκατομμυρίων ευρώ, σε βάρος της κατεστραμμένης οικονομίας μας. Έφαγαν πολλά λεφτά. Τα χειρότερα έγιναν επί των ΣαμαροΒενιζέλων.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ-ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΑ & ΝΤΟΥΜΠΑΪ !!!

Η άγνωστη λίστα - χρυσάφι με τους Έλληνες καταθέτες σε τράπεζες της Ελβετίας και του Ντουμπάι !!!



Του Πέτρου Κουσουλού
http://www.ereportaz.gr/i-agnosti-lista-chrisafi-me-katathetes-se-elvetikes-trapezes/
Λίστα- «θησαυρό» που περιέχει ονόματα 104 μεγαλοκαταθετών του εξωτερικού βρίσκεται στα χέρια των αρμόδιων ελεγκτικών Αρχών. Πρόκειται για Έλληνες πολίτες, από διάφορες περιοχές της χώρας, ακόμη κι από τα Ιωάννινα, κατά κύριο λόγο επιχειρηματίες, οι οποίοι διατηρούσαν –κρυφούς- λογαριασμούς σε Ελβετικές Τράπεζες καθώς και σε τράπεζες του Ντουμπάι και διακινούσαν ποσά μέσω usb stick! Η νέα λίστα βρίσκεται στα χέρια των ελληνικών Αρχών εδώ και –περίπου- ενάμιση χρόνο, ενώ ο εντοπισμός της παραπέμπει σε αστυνομικό σίριαλ. Ο πρώτος έλεγχος έγινε τυχαία στις 6/9/2013 όπου εντοπίστηκαν τα πρώτα 20 ονόματα και ο τελευταίοι μέσα στο 2014.
Πριν από 18 μήνες έμπειροι τελωνειακοί υπάλληλοι του «Ελευθέριος Βενιζέλος» διενεργούσαν ενδελεχή έλεγχο για την αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αποκαλύπτει το ereportaz.gr, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντόπισαν έναν απρόσμενο «θησαυρό».

Πρόκειται για δέματα πολύ γνωστής ταχυμεταφορικής εταιρίας που αντί για φακέλους μετέφεραν usb sticks και είχαν ως αποδέκτες τους εκλεκτούς πελάτες των πιστωτικών ιδρυμάτων της Ελβετίας.

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι επρόκειτο για ιδιαίτερο τεχνολογικό υλικό που έδινε στους κατόχους των λογαριασμών απευθείας πρόσβαση σε αυτούς από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή.

«Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να ξεφεύγουν του τραπεζικού ελέγχου» αναφέρει στο ereportaz.gr ανώτατη πηγή του ελεγκτικού μηχανισμού που ασχολήθηκε ενεργά με την υπόθεση.

Τα μεγάλα «ψάρια» της Julius Baer και της UBS

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ & ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ;;;

Goldman Sachs : Στα 18 Δις οι εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες το τελευταίο 3μηνο !!!



Τότε γιατί χρειάζονται 65 Δις από τον ELA ;;;

Θα τολμήσουν Τσίπρας και Βαρουφάκης να ανοίξουν το μαύρο κουτί του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, δηλαδή τον ειδικό λογαριασμό του ΓΛΚ με τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου σε τράπεζες και ΔΕΚΟ ;;;

Θα τολμήσουν να επαναφέρουν σε λειτουργία τον σύνδεσμο των ομολόγων αναφοράς σε κυκλοφορία, στην ιστοσελίδα του ΟΔΔΗΧ ;;;

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Η χρήση του μηχανισμού ELA μπορεί να φθάσει στο 16% του ενεργητικού των ελληνικών τραπεζών.
Στα 3 δισ. εκτιμά ότι θα είναι οι εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες το Φεβρουάριο η Goldman Sachs, η οποία επισημαίνει ότι το τρίμηνο που θα λήξει στις 28 Φεβρουαρίου οι συνολικές εκροές θα φτάσουν τα 18 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με την Goldman Sachs, οι καταθέσεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα συνεχίσουν να δέχονται πιέσεις, εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους επίσημους δανειστές της.
Η ίδια θεωρεί ότι αυτό είναι ένα ανησυχητικό σημάδι για τη σταθερότητα του συστήματος, καθώς θα μπορούσε να αναιρέσει τα αποτελέσματα της μεγάλης αναδιάρθρωσης και κεφαλαιοποίησης του κλάδου.
Οι πολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν την πορεία του τραπεζικού κλάδου, καθώς θα μπορούσαν να πλήξουν τα επίπεδα και την πρόσβαση στη ρευστότητα.
Εάν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναθεωρήσει τη στήριξη του ελληνικού κλάδου, τότε θα πρέπει οι αρχές να επιβάλλουν κάποιου είδους κεφαλαιακών ελέγχων, πλήττοντας περαιτέρω την πορεία των τραπεζικών μετοχών, εξέλιξη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε επιδείνωση της κατάστασης, αναφέρει η Goldman Sachs.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ : Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Δεν δίνει ούτε μια ώρα προθεσμίας στη νέα κυβέρνηση ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ και καταθέτει με το καλημέρα ερώτηση για τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!
Θα κουρευτούν ρωτάει ;;;
Ή θα τα λιβανίζετε, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση ;;;

ΘΕΜΑ: “Απορία & απόγνωση των επιχειρήσεων που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα δανεισμού σχετικά με το πώς θα πορευτεί η νέα συγκυβέρνηση στο θέμα των «κόκκινων δανείων»”

Αρ. πρ. 44/11-2-2015

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Ως γνωστόν, τις τράπεζες είχε επιλέξει η προηγούμενη συγκυβέρνηση, ως θεσμικούς ρυθμιστές, προκειμένου για την υπαγωγή των επιχειρήσεων στις ρυθμίσεις δανείων και στις διαγραφές χρεών, όπως προέβλεπε σχετική τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης για τη ρύθμιση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων. Οιόποιες ρυθμίσεις υποτίθεται ότι απευθύνονταν σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που χαρακτηρίζονται βιώσιμοι υπό ένα κάπως «θολό»καθεστώς, ενώ δινόταν η δυνατότητα στις τράπεζες να διαγράψουν οφειλές κατά τη διακριτική τους ευχέρεια, με υποτιθέμενο βασικό κριτήριο, το κατά πόσον η επιχείρηση, μετά τη διαγραφή, θα είναι σε θέση να πληρώσει το υπόλοιπο της οφειλής. Ένα κριτήριο το οποίο σχεδόν προκαλεί μειδιάματα, όταν το ακούει ο οποιοσδήποτε ζει στην Ελλάδα του μνημονίου. Γιατί ξέρει καλά κάθε πρόσωπο που «επιχειρεί» σε αυτόν τον τόπο, ότι την επόμενη μέρα που θα ξυπνήσει, τόσο η κατάσταση στην αγορά, όσο και η φορολογική μεταχείριση των επιχειρηματιών, γίνονται όλο και πιο εχθρικές. Στην ουσία, oι τράπεζες πήραν το ελεύθερο, ως προς τη διαγραφή κεφαλαίου και τόκων, αλλά και ως προς τον τρόπο ρύθμισης: Μπήκε ο λύκος φύλακας των προβάτων!

ΕΓΚΛΗΜΑ !!! ΞΑΝΑΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ !!!

Είχαμε αποκαλύψει τις μεθοδεύσεις με το ΦΕΚ 3498/29-12-14 (τεύχος Β') την 31/12/2014 !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_31.html





ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ BIS Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 134 ΔΙΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Ευχαριστούμε τη Μαρία Πολύζου για την αποστολή της μελέτης

BIS * ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ :
Για να γίνει βιώσιμο το ελληνικό χρέος, δημόσιο και ιδιωτικό, πρέπει να απομειωθεί κατά τουλάχιστον 134 Δις !!!

ΛΑΘΟΣ !!!
ΚΑΤΑ 343 ΔΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ & ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ !!!

Η μελέτη των οικονομολόγων της BIS καταλήγει στο συμπέρασμα ότι για να είναι βιώσιμο το συνολικό χρέος μιας χώρας, δημόσιο και ιδιωτικό, αυτό δεν πρέπει να ξεπερνά το 180% του ΑΕΠ, με την προϋπόθεση ότι τα επιτόκια εξυπηρέτησής του δεν πρέπει να ξεπερνούν το 5% και οι ρυθμοί ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας δεν πρέπει να είναι μικρότεροι του 3% !!!  




Το λάθος της μελέτης οφείλεται στο γεγονός ότι οι αναλυτές της BIS δεν έχουν στη διάθεσή τους το σύνολο των πραγματικών στοιχείων του ελληνικού χρέους την 31/12/2014, δηλαδή του δημόσιου και του ιδιωτικού χρέους σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία !!!

Δημόσο Χρέος (επίσημο) :  327 Δις
Συνολικό Ιδιωτικό Τραπεζικό Χρέος : 240 Δις
Ληξιπρόθεσμο Ιδιωτικό Χρέος στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία = 100 Δις
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ = 667 Δις,
χωρίς να υπολογίζεται το κρυφό δημόσιο χρέος από τα swaps και τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου σε τράπεζες και ΔΕΚΟ, που  κατά τους υπολογισμούς μας ξεπερνά τα 200 Δις. 

Ελληνικό ΑΕΠ 2014 = 180 Δις,
άρα ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ / ΑΕΠ 2014 = 667/180 = 370% !!!!

Έτσι, για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο του 180%,  το συνολικό ελληνικό χρέος, δημόσιο και ιδιωτικό, πρέπει να μειωθεί κατά 343 Δις και να ανέλθει συνολικά στα 324 Δις, αφού 324/180 = 180% !!!

Άρα, το ελληνικό χρέος, δημόσιο και ιδιωτικό, προκειμένου να γίνει βιώσιμο, πρέπει να απομειωθεί συνολικά όχι κατά 134 μόνο Δις, αλλά κατά 343 Δις !!!

Ακολουθώντας λοιπόν τη λογική της μελέτης της BIS, στη βάση της κατανομής του δείκτη βιωσιμότητας του συνολικού χρέους προς ΑΕΠ = 180% (60% + 60% + 60%), σε μια πρώτη προσέγγιση, χωρίς να διαχωρίζουμε τα επιχειρηματικά δάνεια του ιδιωτικού χρέους από αυτά των νοικοκυριών και προσαρμόζοντας τις παραδοχές της μελέτης στην ελληνική πραγματικότητα των 100 Δις του ληξιπρόθεσμου ιδιωτικού χρέους σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, η συνολική απομείωση των 343 Δις που κρίνεται απαραίτητη προκειμένου το συνολικό ελληνικό χρέος, δημόσιο και ιδιωτικό, να καταστεί βιώσιμο, πρέπει να κατανεμηθεί ως εξής :

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΤΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ !!! ΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ !!!

Πανικό προκάλεσε στον Όμιλο Λάτση η δήλωση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη, από το βήμα της Βουλής, ότι θα επανεξεταστεί η σκανδαλώδης αγορά του Ελληνικού με στόχο την ακύρωσή της !!!

panagiotis-lafazanis11418842866

Η Lamda Development -η εταιρία του Λάτση που πήρε σκανδαλωδώς το Ελληνικό- εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει τον Λαφαζάνη πως στέκεται εμπόδιο στην ανάπτυξη και στις επενδύσεις. Μεταξύ άλλων, οι απατεώνες της Lamda Development, αναφέρουν ότι οι δηλώσεις Λαφαζάνη «στέλνουν ένα αποθαρρυντικό μήνυμα προς τους μακροπρόθεσμους ιδιώτες διεθνείς επενδυτές, που τόσο χρειάζεται η χώρα μας».
ΠΗΓΗ
http://ekdohi.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF/

FINANCIAL TIMES : ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ !!!

McKinsey: Πρόταση για παγκόσμια διαγραφή χρεών !!!
Δεν υπάρχει απομόχλευση από το 2007. 
Το παγκόσμιο χρέος εκτινάχθηκε στα $200 τρισ. και στο 286% του ΑΕΠ. 
Η Ελλάδα είναι μέρος του παγκόσμιου προβλήματος !!!
Η έκθεση της McKinsey και η πρωτοφανής πρόταση για παγκόσμια διαγραφή χρεών.











































McKinsey: Πρόταση για παγκόσμια διαγραφή χρεών - Η Ελλάδα είναι ο μικρότερος κίνδυνος
Ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο επιδεικτικός αριστερός υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, θα απολάμβανε να διαβάσει την έκθεση της McKinsey & Co που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα για την «απομόχλευση» - ή μάλλον για την απουσία απομόχλευσης.
Η έρευνα της συμβουλευτικής  εταιρείας έγινε σε 47 χώρες και υποδεικνύει πώς τα χρέη αυξήθηκαν πολύ περισσότερο σε σύγκριση με την οικονομική ανάπτυξη από το 2007, ενώ παράλληλα επιχειρηματολογεί υπέρ των «φρέσκων προσεγγίσεων» για να μειωθούν οι κίνδυνοι μελλοντικών χρηματοοικονομικών κρίσεων.
Αυτό που είναι ωστόσο εντυπωσιακό στην έκθεση της McKinsey – τουλάχιστον για τους μη Έλληνες αναγνώστες – είναι πως, στον απόηχο της χρηματοοικονομικής κρίσης και της κατάρρευσης της Lehman Brothers, η ανησυχία μετατοπίζεται σε άλλες γεωγραφικές περιοχές 
Η Ελλάδα ούτε καν αναφέρεται. Ούτε και το χρέος των ΗΠΑ. Αντιθέτως, η έκθεση βλέπει κίνδυνο στην Κίνα, ειδικότερα στο real estate και τις «σκιώδεις» τράπεζες της χώρας, που θα μπορούσε να εξοστρακιστεί στις αναδυόμενες αγορές.
Εξίσου σημαντική – πιθανώς – είναι η προειδοποίηση για το υψηλό χρέος των νοικοκυριών – κυρίως των ενυπόθηκων δανείων – σε χώρες που πέρασαν σχεδόν αλώβητες την κρίση μετά το 2007, όπως η Αυστραλία, η Νότιος Κορέα, η Σουηδία και η Ολλανδία. Αυτή η γεωγραφική μετατροπή στις ανισορροπίες είναι σημαντική για τους επενδυτές που φοβούνται ένα νέο χτύπημα χρηματοοικονομικής αναταραχής.
Η McKinsey δεν είναι η μόνη που ανησυχεί ότι οι πιστωτικές φούσκες οι οποίες έσπασαν το 2007, δημιουργούνται τώρα αλλού. Παρόμοιες παρατηρήσεις έκαναν πρόσφατα και οι αναλυτές της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), η οποία λειτουργεί περίπου ως think tank για τις κεντρικές τράπεζες.
Η έκθεση της BIS το Σεπτέμβριο προειδοποιούσε ότι «τα ανησυχητικά σημάδια για τη δημιουργία χρηματοοικονομικών ανισορροπιών σε αρκετές χώρες οι οποίες επηρεάστηκαν λιγότερο από τη Μεγάλη Χρηματοοικονομική Κρίση, υποδεικνύουν τον κίνδυνο να σπάσουν κι άλλες φούσκες  προκαλώντας αναστάτωση.

ΜΕ 1.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ !!!

85.000 υπογραφές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχουν ήδη μαζευτεί για τη διαγραφή του ελληνικού χρέους !!!



Ένα παράτολμο νομικό σχέδιο, για διαγραφή του ελληνικού χρέους με βάση τις δυνατότητες που δίνει η Συνθήκη της Λισσαβόνας να παράγεται ευρωπαϊκό δίκαιο με κινηματικό αίτημα, δηλαδή τη συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώπιων του Γενικού Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την όλη διαδικασία ξεκίνησε εδώ και δυο χρόνια η Κίνηση με την επωνυμία «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο, «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», η οποία όπως ενημερώνει ο νομικός εκπροσώπους της Αλέξης Αναγνωστάκης, "απαιτεί, την διαγραφή του απεχθούς χρέους, επικαλούμενη την «κατάσταση ανάγκης.»

Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» μόλις τα ήδη έχει συγκεντρώσει 85.654 υπογραφές (www.1millionsignatures.eu), δια των οποίων ζητείται, η δια Νόμου, καθιέρωση, της «κατάστασης ανάγκης» (μεταξύ αυτών ο Cesar Leonardo Chantraine, Αναλυτής της CIT Blaton).

Παραγωγή Δικαίου

Τι ζητά ουσιαστικά αυτή η κίνηση , η νομική εξέλιξη της οποίας κρίνεται την επόμενη βδομάδα στο Ευρωδικαστήριο; 
Επικαλείται το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβόνας, που τέθηκε σε ισχύ, από 1/4/2012 σύμφωνα με την οποία όταν υποβληθούν ένα (1) εκατομμύριο υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών, υποβάλλεται ΑΙΤΗΜΑ, για ψήφιση Νόμων. 
Οι υπογραφές "που θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθούν" θα ζητούν την ψήφιση της «κατάστασης ανάγκης», βάσει της οποίας "όταν το χρέος καταστεί απεχθές, τότε παραμερίζετε και προηγούνται οι ανάγκες του λαού". Το αίτημα είχε αρχικά υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία στις 6/9/2012, το απέρριψε, διότι," ευρίσκεται καταφανώς, εκτός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων της».

Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ», κατά της απορριπτικής αυτής πράξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προσέφυγε ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου εκλήθησαν οι δυο πλευρές να εκθέσουν τις απόψεις τους. Μάλιστα στις 31-1-2015 υποβλήθηκε αίτημα συντόμευσης της δικασίμου.

“Νομική Διαγραφή”

ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ : ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ELA !!!

Δικαιωθήκαμε για άλλη μια φορά όταν επιμέναμε ότι ο ELA δεν έχει καμία σχέση με την Τρόικα και το Μνημόνιο, αφού ο μηχανισμός έκτακτης παροχής ρευστότητας έχει θεσπιστεί ενόψει του ευρώ από το 1999, τότε που η Τρόικα και τα Μνημόνια ήταν ακόμη άγνωστες λέξεις στην ΕΕ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Έβαλντ Νοβότνι : Η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς συμφωνία !!!

Σε καμία περίπτωση η έλλειψη συμφωνίας δεν θα σήμαινε αυτόματα τη διακοπή της χρηματοδότησης μέσω του ELA, δήλωσε ο Διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας, δηλαδή ο αυστριακός Στουρνάρας !!!

Νοβότνι: Η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς συμφωνία

Την άποψη ότι ακόμη και ενδεχόμενη αποτυχία στις διαπραγματεύσεις για ένα πρόγραμμα στήριξης με αντάλλαγμα μεταρρυθμίσεις δεν θα έκλεινε την πόρτα στη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών διατύπωσε την Πέμπτη ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ Έβαλντ Νοβότνι.

Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι στην περίπτωση που επέλθει συμφωνία οι τράπεζες θα επανέλθουν στον ομαλό δανεισμό τους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!!

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ EUROGROUP !!!



Συμφωνήθηκε νέο πρόγραμμα-γέφυρα !!! 

Αιφνιδιαστική στροφή, μετά το χθεσινοβραδινό αδιέξοδο στο Eurogroup !!!

Βρισκόμαστε κοντά στην επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Ευρωπαίους, με έξοδο του ΔΝΤ από το δανειακό πρόγραμμα !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!

SOS εκπέμπει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προειδοποιώντας τους χρήστες του διαδικτύου για δυο περιπτώσεις εξαπάτησης που εσχάτως μεθοδεύονται από επιτήδειους !!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Επιτήδειοι αδειάζουν τα πορτοφόλια σας μέσω internet!

Η μία περίπτωση αφορά τη διασπορά κακόβουλου λογισμικού, το οποίο παγιδεύει και βγάζει εκτός λειτουργίας τα αρχεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ακολούθως οι δράστες ζητούν «λύτρα» για να ξεμπλοκάρουν τους υπολογιστές. Η δεύτερη περίπτωση αφορά την εξαπάτηση επιχειρήσεων, τις οποίες παρασύρουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, ηλεκτρονικά, σε άλλους λογαριασμούς από εκείνους των πελατών τους.
Στην πρώτη περίπτωση, άγνωστοι διοχετεύουν ιο, μέσω ή επισφαλων ιστοσελίδων ή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, τα οποία, μόλις ανοιξει ο χρήστης, παγιδεύουν τον υπολογιστή του και τα αρχεία του. Επιπλέον ο ιός μπορεί να επηρεάσει όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος «Windows».
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνει έκκληση στους χρήστες του διαδικτύου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν μέτρα ψηφιακής προστασίας και ασφάλειας για την αποφυγή προσβολής από τον ιό και συμβουλεύει:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ;;; Ο XAVIER BETTEL Ή Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ;;;

Λουξεμβούργιος πρωθυπουργός : 
Αλέξη σ’ ευχαριστώ που δεν έκανες υπουργό το Νικολόπουλο !!!
Απίστευτη..... πουστιά...... του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού !!!


Καταδικασμένος στα αζήτητα της επικαιρότητας των gay prides του Λουξεμβούργου, επιζητεί μετά μανίας έστω και λίγη, αρρωστημένη προβολή, επιτιθέμενος με την πρώτη ευκαιρία στον Νίκο Νικολόπουλο !!!

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ :


Κάνε μωρή άρρωστη μια γυμνή φωτογράφηση με το αγόρι σου και θα σπάσεις όλα τα ταμεία !!!





Ένα… απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ σταμάτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον… ευχαρίστησε που δεν υπουργοποίησε τον Νίκο Νικολόπουλο!

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος είχε κάνει ομοφοβικά σχόλια στο Twitter με αφορμή το γάμο του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού με τον σύντροφό προκαλώντας σάλο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Την επόμενη μέρα, ο Νίκος Νικολόπουλος είχε «διορθώσει» το αρχικό του tweet, με ένα νέο, εμφανώς ειρωνικό μήνυμα: «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ».

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ GREXIT ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥΛΗ, ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΛΗ, ΤΑΡΑΝΔΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗ !!!

Oργισμένος ο ταρανδοπρωθυπουργός της Φινλανδίας με τη σθεναρή στάση της κυβέρνησης απειλεί με...dirty exit !!!


Άσε μας ..... κουκλίτσα μου !!!
Τα παραμύθια με το GREXIT πες τα στους Ταράνδους !!!
Εμείς εδώ, επειδή τα πρόβατα τα πουλήσαμε, δεν μασάμε !!!
GREXIT απλά δεν υπάρχει ταρανδοτρόφε πρωθυπουργέ !!!
Όχι επειδή το λέμε εμείς, αλλά το άρθρο 140, παρ. 3 της Συνθήκης της Λισαβώνας !!!
ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ &  ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ είναι λέει η ένταξη στο ευρώ !!!

Έτσι λοιπόν κοπελιά......... αν ψάχνεις για κάτι πραγματικά βρώμικο ........ εκτός από αυτό που έχεις μονίμως στο μυαλό σου .......... υπάρχει και αυτό της φωτό !!! 
ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ...... και τα 2 !!!



Εκνευρισμένος συνεχίζει να επιτίθεται στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας ο οποίος ήταν από τους πρώτους που στάθηκαν με ιδιαίτερη αυστηρότητα απέναντι στην νέα ελληνική κυβέρνηση.

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ * ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ * ΚΥΡΙΑΚΗ 23.00' * ΕΧΤΡΑ3 !!!




ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟΝ SKAI !!!

Η ΤΗΛΕΛΟΥΓΚΡΑ με τις ΕΛΒΙΕΛΕΣ είχε το θράσος να προβοκάρει ρατσιστικά και σεξιστικά τον ΥΠΟΙΚ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, την ώρα που αυτός δίνει την μητέρα όλων των μαχών με Τρόικα και Δανειστές !!! 


Ο Μπογδάνος άφησε υπονοούμενο ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι gay; (βίντεο)

Να εφαρμοστεί άμεσα ο αντιρατσιστικός νόμος !!!

Από τον αέρα της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε το ακόλουθο σχόλιο για τον Γιάνη Βαρουφάκη:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αγαπούσε το Έθνος του και κατατρόπωνε τους αλλοδαπούς εχθρούς της πατρίδας. Ένα πράγμα σαν τον Γιάνη Βαρουφάκη»,  είπε για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και αμέσως μετά συμπλήρωσε : «να σημειώσουμε ότι ο Κολοκοτρώνης, τουλάχιστον, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε εμείς στον ΣΚΑΙ, δεν ήταν gay».

Όπως αντιλαμβάνεστε, το πρωτοφανές αυτό σχόλιο, από τον μνημονιακό νεοφιλελεύθερο σταθμό, έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη δυσφορία… 

Τόσο για τον λαλίστατο Μπογδάνο, όσο και για το αφεντικό του, ο οποίος όπως γράφτηκε πριν μερικές ημέρες συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, με τον δεύτερο να ζητά στήριξη από το κανάλι.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!



ΠΗΓΗ
http://www.tribune.gr/media/news/article/114313/o-bogdanos-afise-iponooumeno-oti-o-gianis-varoufakis-ine-gay-vinteo.html

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ FM VOICE !!!



Κυκλοφορεί την Πέμπτη 12/2 το νέο φύλλο της F&M Voice (#48) με θέματα που όπως πάντα θα συζητηθούν. Πρωτοσέλιδο, η «Επιχείρηση Φρουτάκια» του Δημήτρη Μελισσανίδη. Διαβάστε για το σκληρό μπρα-ντε-φερ με τον Αλέξη Τσίπρα και τη νέα κυβέρνηση, με φόντο τις αμαρτωλές συμβάσεις ΟΠΑΠ, κρατικών λαχείων και ιπποδρομιακού στοιχήματος.
Στο νέο φύλλο της Finance & Markets Voice, διαβάστε επίσης:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ * ΠΟΤΑΜΙ : ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ !!!

ΞΕΦΤΙΛΑ !!!

Η βουλευτής του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου εξηγεί γιατί δεν πρέπει να έχουν δωρεάν ρεύμα οι φτωχοί !!!




Η Κατερίνα Μάρκου είναι βουλευτής του Ποταμιού και πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Στην ομιλία της στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων είπε, ανάμεσα σε άλλα, τα παρακάτω, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην κυβερνητική απόφαση για ηλεκτροδότηση των σπιτιών των απόρων:

«…πώς μπορεί να διαφωνήσει κανείς επί της αρχής σε ορισμένα πράγματα όπως δωρεάν ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά. Γιατί όχι για όσους δεν πληρώνουν, δηλαδή 600.000. Σίγουρα θα βρεθούν κι άλλοι εδώ μέσα να πουν 900.000, ή και 1.000.000. Μπορεί να διαφωνήσει κανείς; Υπάρχει κανείς μας που μπορεί να είναι εναντίον; Φαντάζομαι πως όχι. Αυτό που θέλω να πω, όμως είναι ότι δυστυχώς, όσους περισσότερους δωρεάν ηλεκτροδοτήσουμε σήμερα, τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα έχουν ανάγκη αύριο. Φέρνω αυτό το παράδειγμα από το “πρόγραμμα” της κυβέρνησης γιατί διαθέτει αυτή τη χαρακτηριστική, επιτρέψτε μου να πω, κάπως ξεπερασμένη εκ της πραγματικής εμπειρίας φιλοσοφία, που κόντρα στο ρεύμα της πλειοψηφίας στη Βουλή, εγώ θα πω ότι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου».
(Από την ομιλία της βουλευτή του Ποταμιού Κατερίνας Μάρκου, στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού)

Και συνεχίζει σε άλλο σημείο: 

ΑΥΤΟ HTAN ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΙΚΑ: 28 άτομα ελέγχουν… 227.000 επιχειρήσεις !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ικα logo

Τους «ελέγχους για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής» πολλοί υπουργοί… αγάπησαν, τους ελεγκτές του ΙΚΑ έως τώρα μάλλον ουδείς.
Και αυτό γιατί αντιστοιχεί… 0,00001 ελεγκτής για κάθε μία κοινή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα κα ασφαλίζει εργαζομένους στο ΙΚΑ.
Αυτή τη στιγμή εργάζονται 28 άτομα στην Ειδική Υπηρεσία Ελέγχων Ασφάλισης του ΙΚΑ (ΕΥΠΕΑ-ΙΚΑ). Οι 28 αυτοί ειδικοί ελεγκτές πρέπει να ελέγξουν 227.000 επιχειρήσεις που είναι καταγεγραμμένες στα μητρώα του ΙΚΑ.
Συγκεκριμένα, 18 ειδικοί ελεγκτές πρέπει να ελέγξουν αυτοπροσώπως τις επιχειρήσεις της Αττικής και όλης… της Ελλάδας πλην της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Οι δύο τελευταίες περιφέρειες της χώρας πρέπει να ελεγχθούν από 9 υπαλλήλους της ΕΥΠΕΑ.

Πόσους επιτόπιους ελέγχους προλαβαίνουν να κάνουν 28 ελεγκτές σε όλη τη χώρα ;;;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΥΠΕΑ, στο διάστημα μεταξύ Ιουνίου – Οκτωβρίου 2014, έγιναν 2928 έλεγχοι σε τουριστικές περιοχές που απασχολούσαν 8.318 εργαζομένους. Μ΄ άλλα λόγια, έγιναν μέσα σε πέντε μήνες 29 ειδικοί έλεγχοι ανά εργάσιμη μέρα. Από αυτούς τους ελέγχους οι 1423 από τους εργαζομένους βρέθηκαν ανασφάλιστοι (17,1% συνόλου).

Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ : ΑΜΕΣΑ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ !!!

ΤΖΑΚ ΠΟΤ για τους δανειολήπτες της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/tzak.html

Σταθάκης: Άμεσα το πρόγραμμα ρύθμισης των κόκκινων δανείων στα νοικοκυριά
«Η μια πλευρά επέμεινε στην παράταση του προγράμματος και η δική μας αναζητούσε την πρόταση-γέφυρα, δεν καλύφθηκε η απόσταση χθες το βράδυ, περιμένουμε τη συνάντηση των αρχηγών σήμερα που θα έχει πιο πολιτικό χαρακτήρα, πριν οδηγηθούμε σε μία λύση τη Δευτέρα»,, τόνισε,  μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».
Παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σταθμού stokokkino.gr, ο κ. Σταθάκης προανήγγειλε την άμεση υλοποίηση της κυβερνητικής επαναπροκήρυξης του διαγωνισμού για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες.
Για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων τόνισε πως ήδη συντάσσεται πρόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο τα στεγαστικά δάνεια νοικοκυριών που βρίσκονται κοντά και κάτω από το όριο της φτώχειας θα μεταφερθούν από τις τράπεζες σε δημόσιο τομέα και από εκεί και πέρα θα αναπροσαρμόσει τα δάνεια στα πραγματικά εισοδηματικά δεδομένα. 
SSL Certificates