.

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΣΤΙΓΚΛΙΤΖ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

Το πρόβλημα λέει είναι η Γερμανία, όχι η Ελλάδα !!!
Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Η Ελλάδα δεν επιχείρησε να καταστρέψει τον υπόλοιπο κόσμο που μετά της χάρισε τα χρέη !!!   


Ο ΚΡΥΦΟΣ ΑΣΣΟΣ ΤΣΙΠΡΑ & ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΡΟΪΚΑ & ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Το φωνάζουμε από το καλοκαίρι !!!
Τη νομιμότητα της δράσης της Τρόικα στην Ελλάδα την αμφισβητεί επίσημα το ίδιο το Ευρωκοινοβούλιο, που με ομόφωνο ψήφισμα την 31/03/2014 επεσήμανε, μεταξύ άλλων, την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Δεν πουλάει τζάμπα μαγκιές ο Γιάνης Βαρουφάκης !!!

Γνωρίζει το από 31/03/2014 ΨΗΦΙΣΜΑ του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥεπί της Έκθεσης της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής ΕΚ 2013/2277(ΙΝΙ), για τη ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ και, εν προκειμένω, στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ακόμη και ένας πρωτοετής φοιτητής της νομικής μπορεί να διαπιστώσει ότι το ίδιο το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ μας προσφέρει πλέον την επιχειρηματολογία και τη νομική βάση ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αφού από 31/01/2014 καταργήθηκε η ασυλία τους ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!


ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Από το κείμενο της έκθεσης αποδεικνύεται ότι η «γενικώς ανεπαρκής υποχρέωση λογοδοσίας»της Τρόικα και η «έλλειψη διαφάνειας» στις διαπραγματεύσεις της με τις
χώρες που έχουν υπαχθεί σε πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής ενώ, 
ταυτόχρoνα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τονίζει την απουσία κατάλληλης νομικής βάσης για τη θέσπιση της Τρόικα και ότι, μεταξύ άλλων :
  • ότι οι όροι των προγραμμάτων διάσωσης δεν σεβάστηκαν το Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και
  • ότι Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ κατά την άσκηση των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων της ως προς τη  δημοσιονομική και τη νομισματική εποπτεία της εθνικής οικονομίας της Ελλάδος
  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ :



Από την ανωτέρω έκθεση και το αντίστοιχο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου αποδεικνύεται ότι οι ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ της Τρόικα  από το μήνα Μάιο 2010 μέχρι και σήμερα, ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ κατά την άσκηση των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων τους  στο πλαίσιο της  δημοσιονομικής και της νομισματικής εποπτείας της εθνικής οικονομίας της Ελλάδος, ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΑΝ, ως όφειλαν, τη χρηματοοικονομική και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα αυτής και, έτσι, ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ, ως όφειλαν,  την ικανότητα της ελληνικής διοίκησης να σχεδιάζει και να εφαρμόζει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας της οικονομίας και της κοινωνίας και για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάκαμψη και δημιουργία θέσεων εργασίας, καθώς και για να επιταχύνει την απορρόφηση των κονδυλίων των διαρθρωτικών ταμείων και του Ταμείου Συνοχής της ΕΕ στην Ελλάδα και να παράσχει κρίσιμους πόρους για τη χρηματοδότηση επενδύσεων, επειδή, με τις αναλυτικά εκτεθείσες ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και, ειδικότερα, το ΧΑΡΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,  τη Σ.Λ.Ε.Ε.  και τις εξ’ αυτής υποχρεώσεις τους περί  ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ κατά την άσκηση των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων τους ως εκπρόσωποι της Τρόικα στην Ελλάδα,  αφού αρνήθηκαν να συμπληρώσουν τα ειδικά για το σκοπό αυτό ερωτηματολόγια του προσχεδίου της Έκθεσης υπ’ αριθ. 2013/2277 (INI)  της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής της ΕΕ και, ειδικότερα, δεν απάντησαν στις συγκεκριμένες ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική, υποκειμενική τους ευθύνη κατά την άσκηση των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων τους.

ΒΟΜΒΑ !!! ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ * ΘΕΣΗ 417 * ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ = ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και μέχρι πρότινος Πρωθυπουργός ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, καλείται να απαντήσει εδώ και τώρα αν ο SAMARAS ANTONIOS της ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, στη θέση 417, είναι αυτός ο ίδιος ή αν πρόκειται για συνωνυμία !!!



Και αν είναι ο ίδιος ας εξηγήσει στον Ελληνικό Λαό γιατί, μετά τους Παπακωνστανίνου και Βενιζέλο, τη ΛΙΣΤΑ ΛAΓΚΑΡΝΤ την έθαψε και ο ίδιος !!!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙ ΤΗΛΕΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ !!!
50% θα γράψει ο Τσίπρας και 20% ο Καμμένος !!!
Κάνουν ότι μπορούν για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη οι ξεφτυλισμένοι τηλεπαπαγάλοι, πριν κλείσουν τα καταχρεωμένα τσοντοκάναλα και χάσουν βήμα και επιρροή !!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΤΣΙΠΡΑΣ & ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΟΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ !!!




ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΚΑΪ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ !!!

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΑΣΗ "THEN THEY FIGHT YOU". ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ "THEN YOU WIN" !!!

Embedded image permalink

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ !!! ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !!!

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ ;;; ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ !!!

Επαγγελματίας Πολιτικός, Κρατικοδίαιτος από τα 19 του χρόνια και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, αφού η μόνη δουλειά που έκανε στη ζωή του ήταν .......... ..........ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ !!!
Κάτι σαν τον Άδωνη της Γερμανίας !!!


"Martin Schulz was born on 20 December 1955 and grew up in Hehlrath Germany, close to the German-Dutch-Belgian borders. 
After high school he decided to try to make a living out of his passion for books and he did an apprenticeship as a bookseller. In 1982 he opened his own bookstore in Würselen, which he successfully ran for 12 years."

Joining the Social Democratic Party of Germany at the age of 19, he started out his political career. Aged 31, he was elected as the youngest mayor of North Rhine-Westphalia, a post he held for 11 years.

ΕΘΝΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Δεν είναι μόνο η εθνική περηφάνια και η αξιοπρέπεια που για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια χαρακτήρισαν Έλληνα ΥΠΟΙΚ !!!
Είναι παράλληλα η άνεση της αυτοπεποίθησης και η απλότητα της βαθειάς γνώσης, με τις οποίες ο Γιάνης Βαρουφάκης αφόπλισε κυριολεκτικά τον Ντάισελμπλουμ, αφού η επιχειρηματολογία του αναπτύχθηκε στη βάση των δικών του, προσωπικών θέσεων για την ελληνική κρίση και για το έγκλημα των μνημονίων, χωρίς να αλλάξει ούτε μια λέξη στα όσα λέει και γράφει τα τελευταία 5 χρόνια !!!



Έτσι είναι όταν διαπραγματεύεσαι με τα δικά σου λόγια και όχι με δανεικά, κλεμμένα ή υπαγορευμένα κείμενα από τους ίδιους τους αντισυμβαλλόμενους σου !!!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ, ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ GREXIT KAI ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΤΡΟΪΚΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!


Μπράβο στον Γιάνη Βαρουφάκη που σήμερα τίμησε πρωτίστως την ακαδημαϊκή του ιδιότητα, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν ακόμη καθηγητές που σέβονται τους φοιτητές τους, κάνοντας πράξη την ίδια θεωρία που τους διδάσκουν στα Πανεπιστήμια.

Και μπράβο στον Αλέξη Τσίπρα που τον εμπιστεύθηκε ως επιστήμονα και διαπραγματευτή και τον άφησε να κάνει τη δουλειά του ελεύθερα.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟΝ ΣΦΥΡΙΖΑ !!! ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ !!! ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ !!!





ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥΛΤΣ : ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ !!!

Μοναδική παράσταση ΣΟΥΛΤΣ !!!
Ούτε στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ δεν έχουμε δει τέτοια κωμωδία !!!




Έρχεται στην Αθήνα ως ευρωπαίος αξιωματούχος και συναντά, επιλεκτικά μόνο, εκπροσώπους ορισμένων κομμάτων της αντιπολίτευσης, αποφεύγοντας να συναντήσει εκπροσώπους των ΑΝΕΛΛ που είναι κόμμα της συγκυβέρνησης !!!
Και φεύγοντας μας λέει ότι θα προτιμούσε το ΠΟΤΑΜΙ αντί των ΑΝΕΛΛ στην κυβέρνηση !!!
Πρώτα, μιλώντας με τον Τσίπρα, κήρυξε τον πόλεμο στη διαπλοκή και, φεύγοντας, μας δήλωσε ότι θα προτιμούσε τη συμμετοχή της πολιτικής παράγκας της διαπλοκής στην κυβέρνηση !!! 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ !!!
Τους το γράψαμε μέχρι και στα Ιταλικά, για να το καταλάβουν οι επικεφαλής των ευρωπαίων σοσιαλιστών-δημοκρατών στις Βρυξέλλες (Gianni Pittela κλπ) και να ενημερώσουν αρμοδίως τον κύριο Σουλτς, μήπως και σταματήσει να εισηγείται αθλιότητες.
Αυτός όμως παραμένει αμετανόητος, αφού εκτελεί αποστολή.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/01/ai-miei-amici-italiani.html

ΥΠΟΠΤΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Ακόμη και αν στην παρούσα συγκυρία η οικονομική βοήθεια της Ρωσίας δεν μπορεί να είναι χρηματική, μπορεί σε κάθε περίπτωση να παρασχεθεί σε commodities !!!
Δηλαδή σε αργό, πετρελαιοειδή και φυσικό αέριο, είτε σε συμβόλαια, είτε ακόμη και σε φυσική μορφή !!!
Με μακροχρόνιες πιστώσεις στο ελληνικό δημόσιο, σε ΔΕΚΟ και σε ελληνικές επιχειρήσεις, που μπορούν να ρευστοποιήσουν αυθημερόν τα συγκεκριμένα συμβόλαια commodities στις διεθνείς αγορές !!!
COMMODITIES = ΧΡΗΜΑ !!!
Kαι μάλιστα όχι λογιστικό, όπως αυτό της Τρόικα, της ΕΚΤ, του ELA και του ΕFSF, αλλά πραγματικό !!!


Ρώσος ΥΠΟΙΚ: 
Θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα δεν έχει ακόμη ζητήσει από τη Ρωσία βοήθεια, είπε σε δηλώσεις του ο Αντον Σιουανόφ.

Εάν μία τέτοια αίτηση υποβληθεί στη ρωσική κυβέρνηση, θα το εξετάσουμε σίγουρα, τόνισε
Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντον Σιλουανοφ δήλωσε στο CNBC ότι η Ρωσία θα εξέταζε την παροχή οικονομική βοήθεια στην καταχρεωμένη Ελλάδα λίγες μέρες αφού η νέα ελληνική κυβέρνηση αμφισβήτησε τις περαιτέρω κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της Ρωσίας.
Ρώσος ΥΠΟΙΚ: Θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα

Ο Αντον Σιλουανοφ δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν έχει ακόμη ζητήσει από τη Ρωσία βοήθεια, αλλά δεν απέκλεισε μία συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών εάν η Ελλάδα το ζητήσει.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ !!!


ΣΑΜΑΡΑΣ vs ΤΣΙΠΡΑ !!! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΝΔ vs ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!

ΕΛΑ ΑΝΓΚΕΛΑ, ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΤΗ ΜΕΡΑ !!!

econecon

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!! 10 ΔΙΣ ΒΡΗΚΕ Ο Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ !!!

10 Δις επιχειρηματικά θαλασσοδάνεια… παστωμένα στο εξωτερικό !!!


Αποκλειστική έρευνα e-reportaz !!!
http://www.ereportaz.gr/deka-dis-evro-epichirimatika-dania-pastomena-sto-exoteriko-ichitiko/

Κοντά στα 10 δισ. ευρώ έχουν κάνει…φτερά και έχουν πάει στο εξωτερικό από επιχειρηματίες που υπερχρέωσαν τις επιχειρήσεις τους και μετέφεραν μεγάλο μέρος των δανείων που έλαβαν σε προσωπικούς λογαριασμούς.

Πρόκειται για ανθρώπους που το 2011 – 2012, διαβλέποντας ότι υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα η Ελλάδα να βρεθεί εκτός Ευρωζώνης, επέλεξαν στρατηγικά να σταματήσουν την αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους και να μεταφέρουν όλη τη ρευστότητά τους σε ξένες τράπεζες σε προσωπικούς λογαριασμούς.

Μάλιστα, στο θέμα αναφέρθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας Γιώργος Σούρλας μιλώντας στον Alpha 989 και στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κουσουλό. Μάλιστα, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε περαιτέρω πως πολλά από τα χρήματα βρίσκονται στης τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Ο κ. Σούρλας, χαρακτηριστικά τόνισε πως επιχειρηματίες «ξεκινούσαν ένα εργοστάσιο, έφτιαχναν το σκελετό, έπαιρναν τα δάνεια και μετέφεραν τα χρήματα στο εξωτερικό»

«Δεν με βοήθησε κανένας»

ΔΩΡΑΚΙ 120 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!

Στην χορήγηση Οδοιπορικών 4 Ημερών σε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές (Εβρος και νησιά Αιγαίου,πλην Κρήτης) προχωρά άμεσα το Υπουργείο Αμυνας !!!


H πρώτη εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, αφορά την άμεση επιχορήγηση των προβλεπομένων ημερών εκτός έδρας νομού Έβρου και νησιών Αιγαίου, σε εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 200/93, ανακοινώθηκε.

Το ποσό που θα λαμβάνουν οι στρατιωτικοί των παραμεθορίων θα είναι ίδιο για όλους τους βαθμούς και ανέρχεται σε περίπου 120 ευρώ τον μήνα.
Η ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας κάλεσε τα Γενικά Επιτελεία - και ιδιαίτερα το ΓΕΣ, λόγου μεγάλου αριθμού υπαγόμενων αυτών των κατηγοριών σε αυτό- να βρουν τα αναγκαία κονδύλιαμε αλλαγές στον προυπολογισμο και η χορήγηση του ποσού να γίνει άμεσα. 

ΤΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ;;;

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ !!!
Την πεποίθηση του ότι πρέπει να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες στην κεντροδεξιά παράταξη για να μην μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αντιπολίτευση, εκφράζει ο Χρήστος Ζώης !!!

Χαρακτηριστικά λέει πως <<Το αίτημα της κεντροδεξιάς είναι να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για ανοιχτό διάλογο αρχών και αξιών, όπως ορίζει η μεγάλη κεντροδεξιά>>. 
Παράλληλα τονίζει πως οι πρωτοβουλίες αυτές πρέπει να είναι γενναίες και να έχουν στόχο όχι μόνο το εσωτερικό της παράταξης όλα όλα τα κομμάτια της κοινωνίας που εκδιώχθηκαν από την παράταξη.

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ !!!

Πως συνδέεται η Ρωσία με την κατάρρευση των τραπεζικών μετοχών ;;; Ο πανικός θετικό σημάδι !!!



Ο πανικός λοιπόν μπορεί να είναι εξορισμού κάτι δραματικά αρνητικό αλλά από μια άποψη είναι και θετικό σημάδι.
Πως συνδέεται η Ρωσία με την κατάρρευση των τραπεζικών μετοχών στην Ελλάδα;
Οι λόγοι της κατάρρευσης των τραπεζών δεν είναι μονοδιάστατοι προφανώς.
Ξεκίνησαν με την αρχική λανθασμένη εκτίμηση αμερικανικών hedge funds που πόνταραν στην μικρή διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για πολύ βραχυχρόνια κέρδη.
Στις 23 Ιανουαρίου ράλι, στις 26 Ιανουαρίου δραματική πτώση.
Στις 27 Ιανουαρίου οι αιτίες της πτώσης έχουν να κάνουν με την δομή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θεωρήθηκε από τους ξένους σκληροπυρηνικό σχήμα άρα casus belli για την ΕΕ.

ΑΝΤΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ !!!

Reuters: Σοκαρισμένοι οι Γερμανοί από τις πρώτες κινήσεις Τσίπρα !!!




Σοκ φαίνεται να έχουν προκαλέσει οι πρώτες κινήσεις της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα στην Γερμανία, σύμφωνα με σημερινό εκτενές δημοσίευμα του Reuters.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, στις πρώτες κινήσεις από την ανάληψη των πρωθυπουργικών του καθηκόντων την Δευτέρα, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το μνημείο των πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Καισαριανή. Η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από το Βερολίνο, όπως απαρατήρητη δεν πέρασε και η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ρώσο πρέσβη πριν συναντήσει οποιονδήποτε άλλο Ευρωπαίο αξιωματούχο.

Μετά ακολουθεί η ανακοίνωση του ορισμού στην θέση του νέου υπουργού Οικονομικών της χώρας του ριζοσπάστη ακαδημαϊκού, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος τάσσεται κατά της λιτότητας, ενώ λίγο αργότερα έρχεται ένα νέο χτύπημα από τον Τσίπρα, ασκώντας κριτική στην ανακοίνωση της ΕΕ για περαιτέρω κυρώσεις στη Μόσχα.

Το περιβάλλον της Γερμανίδας καγκελαρίου Angela Merkel εκτιμούσε ότι ο κ. Τσίπρας, ο χαρισματικός ηγέτης του ριζοσπαστικού κόμματος της Αριστεράς, ΣΥΡΙΖΑ, θα σημείωνε οριακή νίκη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, και ακόμα αν το κατάφερνε θα άλλαζε σύνοτμα στάση λόγω εσωτερικών αντιπαραθέσεων στην επίτευξη συμβιβασμού, αναφέρει το Reuters.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΚΗ !!!

Schulz : Είδα με φρίκη τη στροφή της Ελλάδας προς Ρωσία !!!


«Δεν μπορείς από τη μια πλευρά να απαιτείς από την Ευρώπη να δείξει ενότητα όταν πρόκειται για τη χώρα σου, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας και μετά, ως πρώτη επίσημη ενέργεια, να σπας την κοινή ευρωπαϊκή γραμμή. Αυτό κατά την άποψή μου μακροπρόθεσμα δεν θα λειτουργήσει», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz, αναφερόμενος στην διαφοροποίηση της κυβέρνησης από την ανακοίνωση της ΕΕ για την Ρωσία.

ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ !!!

Η Κεντρική τράπεζα της Αγγλίας καταδικάζει τη γερμανική λιτότητα !!!



Eυθεία επίθεση στην πολιτική της γερμαντικής λιτότητας έκανε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα των βρετανικών Τιmes, προειδοποιώντας ότι η αποτυχία των πλούσιων κρατών να βοηθήσουν τις φτωχές χώρες κινδυνεύει να παγιδεύσει την ευρωζώνη σε μια «άλλη χαμένη δεκαετία».

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

Νέο θεσμικό πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας ετοιμάζει ο Γιώργος Σταθάκης !!!
Κορυφαία προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης η αντιμετώπιση του προβλήματος των υπερχρεωμένων νοικοκυριών !!!


Δρομολογείται αναστολή πλειστηριασμών και νέος νόμος για τα κόκκινα δάνεια

Συστήνεται φορέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, στα πρότυπα του Ιρλανδικού μοντέλου ΝΑΜΑ, όπως είχε προτείνει από πέρσι το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ (Δράση 6.5 Ιδρυτικής Διακήρυξης) !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Σε κορυφαία προτεραιότητα αναδεικνύει η ηγεσία του νέου υπουργείου Οικονομίας την αντιμετώπιση του προβλήματος των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. 
Ο νέος υπουργός Γ. Σταθάκης ήδη φέρεται έτοιμος να παρουσιάσει νέο θεσμικό πλαίσιο το οποίο ουσιαστικά θα αντικαταστήσει το νόμο που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των επιχειρήσεων – ο οποίος ξεκίνησε να ισχύει την 01.01.2015 – αλλά και το πλαίσιο διαχείρισης των δανείων των νοικοκυριών μέσα από τον Κώδικα Δεοντολογίας των τραπεζών.
Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Ο κ. Σταθάκης φέρεται έτοιμος να καταθέσει άμεσα στη Βουλή το νέο νόμο που είναι προσανατολισμένος στο λεγόμενο «ιρλανδικό μοντέλο» διαχείρισης των δανείων και μια από τις βασικές αλλαγές που θα προβλέπει σε σχέση με το υφιστάμενο πλαίσιο, θα είναι η σύσταση δημόσιου φορέα διαχείρισης ιδιωτικού χρέους. Προϋπόθεση, ωστόσο, είναι να βρεθεί λύση με τους δανειστές για τη χρήση των 11 δισ. ευρώ που είναι το «μαξιλάρι» του ΤΧΣ, από όπου η κυβέρνηση έχει πει ότι θα επιδιώξει να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα διαχείρισης δανείων.
SSL Certificates