.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2016 ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ;;;

ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Αν όμως πληρωθούν, ο κάτοχος του οχήματος που έχει κόκκινο δάνειο, χάνει το δικαίωμα προστασίας της 1ης Κατοικίας του, σύμφωνα με το γράμμα του νέου Νόμου Κατσέλη και του προσφάτως ψηφισθέντος πολυνομοσχεδίου !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Για να υπαχθεί ο δανειολήπτης στο νέο Νόμο Κατσέλη, σε αντίθεση με τον προηγούμενο νόμο, δεν φτάνει να βρίσκεται μόνο σε αδυναμία εξυπηρέτησης των δανείων και των καρτών του αλλά, σύμφωνα με το γράμμα του νέου νόμου, πρέπει να βρίσκεται σε ΓΕΝΙΚΗ αδυναμία πληρωμής οποιασδήποτε εκ των υποχρεώσεών του σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, αφού ο νέος Νόμος Κατσέλη περιλαμβάνει, εκτός από τις οφειλές στις τράπεζες, και αυτές σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία. Έτσι λοιπόν, ο δανειολήπτης που πληρώνει πχ τον ΕΝΦΙΑ ή τα τέλη κυκλοφορίας ή έχει έστω υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, δεν πληροί την προϋπόθεση της γενικής αδυναμίας εξυπηρέτησης των υποχρεώσεών του, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να υπαχθεί στο νέο Νόμο Κατσέλη και, έτσι, να μην έχει καμία δυνατότητα προστασίας της 1ης κατοικίας του από τους πλειστηριασμούς.
           

Αναρτήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο taxisnet τα νέα τέλη κυκλοφορίας, προκειμένου να πληρωθούν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Στην αρχική σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων ανακοινώνεται η ανάρτηση των Εντύπων Τελών Κυκλοφορίας και περιέχεται link που οδηγεί απευθείας στην εφαρμογή εκτύπωσης των τελών χρησιμοποιώντας τους Κωδικούς Taxisnet.
Εναλλακτικά, στις Υπηρεσίες προς Πολίτες επιλέγοντας «ΝΕΟ: Εκτύπωση Εντύπων Τελών Κυκλοφορίας και Κατάσταση Οχημάτων»

Δίνονται οι παρακάτω δύο επιλογές για να προχωρήσετε:

1) Με κωδικούς ΤaxisNet (Έντυπα Τελών και Κατάσταση Οχημάτων)

Εισάγετε τους κωδικούς TaxisNet και μπαίνετε στο σύστημα

- Επιλέγοντας Κατάσταση Οχημάτων εμφανίζονται αναλυτικά τα οχήματα που βρίσκονται στην ιδιοκτησία σας και το ποσοστό συνιδιοκτησίας.

- Επιλέγοντας Εκτύπωση Εντύπου Τελών Κυκλοφορίας εκτυπώνετε τα τέλη κυκλοφορίας - εφόσον έχουν αναρτηθεί από τη ΓΓΠΣ. 




2) Χωρίς Κωδικούς TaxisNet (Έντυπα Τελών)
-Συμπληρώνοντας τον ΑΦΜ και τον Αριθμό Κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και επιλέγοντας το Έτος 2016 (εμφανίζεται σαν επιλογή, μόνο εφόσον έχουν αναρτηθεί τα τέλη κυκλοφορίας για το συγκεκριμένο όχημα) εμφανίζεται το έντυπο Τελών Κυκλοφορίας για να το εκτυπώσετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates