.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Εβδομήντα χρόνια μετά τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η Γερμανία αρνείται να υπογράψει Συνθήκη Ειρήνης με την Ελλάδα !!!

Ν. Μαριάς στην Ευρωβουλή : 
Aδιανόητο δύο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μην έχουν συνάψει μεταξύ τους Συνθήκη Ειρήνης !!!

Τις γερμανικές αποζημιώσεις έφερε στην Ευρωβουλή ο Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες ,καθηγητής Νότης Μαριάς, μιλώντας χθες στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Απευθυνόμενος στους υπόλοιπους Ευρωβουλευτές ο Νότης Μαριάς επισήμανε: «Έχω θέσει επανειλημμένα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το ζήτημα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Πρόκειται πρώτον για τις Πολεμικές Επανορθώσεις που επιδικάστηκαν από τη Διεθνή Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946 συνολικού ποσού 108 δισ. ευρώ συν τους τόκους. Δεύτερον πρόκειται για το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο ύψους 54  δισ. ευρώ συν τους τόκους.
Τρίτον πρόκειται για τις αποζημιώσεις των συγγενών των χιλιάδων θυμάτων που εκτελέστηκαν από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Τέταρτον πρόκειται για την επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών που λεηλάτησαν οι ναζί».
Και ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής κατέληξε: «Εβδομήντα χρόνια μετά τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου η Γερμανία αρνείται να υπογράψει Συνθήκη Ειρήνης με την Ελλάδα.
Kαλούμε λοιπόν τη Γερμανία να προχωρήσει στην εξόφληση των παραπάνω οφειλών της προς την Ελλάδα συνολικού ποσού 162 δισ. ευρώ συν τους τόκους και να δρομολογήσει την υπογραφή Συνθήκης Ειρήνης με την Ελληνική Δημοκρατία καθώς θεωρείται αδιανόητο δύο χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  να μην έχουν συνάψει μεταξύ τους Συνθήκη Ειρήνης μετά τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου».
ΠΗΓΗ
http://kinisienergoipolites.blogspot.gr/2015/05/blog-post_429.html
SSL Certificates