.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΝΕΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΖΗΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

Νέο δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς ζητά ο Γιάννης Αλαφούζος !!!
Για να ρίξει φρέσκο, ζεστό χρήμα, στο πηγάδι της χρεοκοπημένης επιχείρησής του !!!
 


ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 

ΟΣΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟΥ !!!



Κοινό μυστικό αποτελεί στην πιάτσα ότι ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου εσχάτως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι στην επιχείρησή του υπάρχουν ζητήματα που άπτονται των ιδίων κεφαλαίων. Στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, έχει δώσει εντολή να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, που επισύρουν ακόμη και την αναστολή της λειτουργίας του καναλιού. Μπροστά στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ο Γιάννης Αλαφούζος επιδιώκει να «ρίξει» ζεστό χρήμα στην ήδη υπερχρεωμένη επιχείρησή του.

Στο πλαίσιο αυτό, και σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της στήλης, έχει απευθυνθεί στη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς αιτούμενος τη χορήγηση δανείου, ύψους 2 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ωςεγγύηση φέρεται να προσφέρει το ήδη υποθηκευμένο (σ.σ. σε άλλη τράπεζα, για άλλο δάνειο)σκάφος που διαθέτει. Και όλα αυτά γίνονται εν αγνοία του πατριάρχη της οικογένειας, Αριστείδη Αλαφούζου, που πάντα φρόντιζε να είναι νοικοκυρεμένες οι επιχειρήσεις του. Το αίτημα προς δανειοδότηση στην Πειραιώς εκτιμάται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει αποδεκτό. Πράγμα απολύτως λογικό, αφού, όπως υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν αρχίσει να ελέγχουν τα δάνεια που έχει συνάψει ο ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ακούγεται εντόνως ότι ερευνούν συγκεκριμένη καταγγελία, που αφορά τις δανειοδοτήσεις των Μέσων του Γ. Αλαφούζου από την Εθνική Τράπεζα. Οπως φαίνεται, η περίοδος που ο γνωστός δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου μπαινόβγαινε στα γραφεία των τραπεζιτών, μεταφέροντας μεταξύ άλλων και αιτήματα του αφεντικού του, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οσον αφορά τον κ. Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Πάνο Καμμένο, έχουν αποφασίσει να ρίξουν άπλετο φως σε όλες τις δανειακές συμβάσεις που έχει συνάψει ο Γ. Αλαφούζος.

ΕΡΩΤΗΣΗ. Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην κυβέρνηση είναι η ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Νίκος Νικολόπουλος αναφορικά με τα δάνεια των ΜΜΕ. Στην ερώτησή του, ο Αχαιός πολιτικός σημειώνει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος «εντελώς προκλητικά, επικαλούμενη το υπηρεσιακό-επαγγελματικό απόρρητο, αρνήθηκε κατηγορηματικά να παράσχει στον υπουργό Οικονομικών οποιαδήποτε ουσιαστική πληροφόρηση». 


Σύμφωνα με τον Ν. Νικολόπουλο, «τα Μέσα των Ομίλων “Πήγασος” και “Τηλέτυπος”, συμφερόντων Μπόμπολα, ΔΟΛ, συμφερόντων Ψυχάρη, και “Καθημερινής”-ΣΚΑΪ, συμφερόντων Αλαφούζου, χρωστούν συνολικά περισσότερα από 700.000.000 ευρώ, τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να εξυπηρετηθούν και να εξοφληθούν, όπως άλλωστε προκύπτει από τη διάρθρωση των οικονομικών καταστάσεων των ανωτέρω ΜΜΕ, των οικονομικών και περιουσιακών μεγεθών και στοιχείων τους και των επ’ αυτών παρατηρήσεων στα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχου των ορκωτών λογιστών-ελεγκτών τους».

Με δεδομένο αυτό το κλίμα, είναι σχεδόν απίθανο ο έμπειρος τραπεζίτης Μιχάλης Σάλλας να κάνει δεκτό το αίτημα του ΣΚΑΪ για το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ. Οπως επίσης, θα πρέπει να θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι η Λούκα Κατσέλη θα ενημερώσει αναλυτικά τους εισαγγελείς, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου για τα δάνεια που έχει συνάψει ο Γιάννης Αλαφούζος με την Εθνική Τράπεζα.

ΠΗΓΗ
http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/media/%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%BF%CF%82
SSL Certificates