.

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ !!!

Επί τέλους, η κυβέρνηση υιοθετεί το Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι !!!

Τι θα συμβεί αν γίνει υποχρεωτικό ;;;


Μπαίνει τέλος στην παραοικονομία και τη φοροδιαφυγή, αυξάνεται το επίσημο ΑΕΠ κατά 40-60 τουλάχιστον Δις και τα δημόσια έσοδα κατά τουλάχιστον 10-15 Δις

Μπορεί πλέον υιοθετηθεί το αμερικανικό φορολογικό μοντέλο, εκπίπτοντας από το φορολογητέο μας εισόδημα όλες τις δαπάνες της ατομικής μας διαβίωσης, από την καφετέρια και τις αγορές ένδυσης, μέχρι τη βενζίνη που βάζουμε στα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια μας.

Τέλειώνουν τα νταβατζηλίκια με τα φακελάκια των γιατρών, τα μαύρα των δικηγόρων, των λογιστών, των καθηγητών με τα ιδιαίτερα των παιδιών μας και και οι κάθε λογής μίζες και μπαξίσια που μοιράζουμε δεξιά και αριστερά, προκειμένου να εξαγοράζουμε στη μαύρη αγορά τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μας για ψωμί, παιδεία, ελευθερία, δικαιοσύνη, υγεία, κλπ.

Μπαίνει τέλος στο λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων, στο παρεμπόριο, τη λαθρομετανάσευση, την εγκληματικότητα, την τρομοκρατία και τη διακίνηση ναρκωτικών, αφού όλα αυτά τα κυκλώματα και οι εγκληματικές οργανώσεις, που εκ της φύσης της δράσης τους κινούνται μόνο με μετρητά, δεν θα είχαν πλέον τρόπο να συναλλάσσονται οικονομικά.
Μειώνεται η φορολογική μας επιβάρυνση κατά τουλάχιστον 30%, αφού διευρύνεται αντίστοιχα η φορολογική βάση της εθνικής μας οικονομίας.

Περιορίζεται η εξάρτηση της εθνικής μας οικονομίας και του τραπεζικού μας συστήματος από τις Βρυξέλλες και την ΕΚΤ, εξαλείφεται οριστικά το πρόβλημα ρευστότητας και μηδενίζεται ο κίνδυνος να βρεθούν μια μέρα τα ΑΤΜ μας χωρίς μετρητά, αφού δεν θα ξαναχρειαζόμασταν μετρητά για τις συναλλαγές μας.

Παύουμε να είμαστε όμηροι του νομισματοποιημένου χρήματος και των δανειστών.
SSL Certificates