.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ ΞΑΝΑ AYTH THN ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η FM VOICE !!!


Μη χάσετε την Πέμπτη 2/4 το νέο φύλλο της F&M Voice (#55). Πρώτο θέμα «Ο Τσουκάτος του Σαμαρά». Ο Σταύρος Παπασταύρου, η Siemens, η Μάρη Αγαλιώτου και η κάλυψη του πρώην πρωθυπουργού, που επιμένει πως «μακάρι να είχαμε δέκα Παπασταύρου».
Στο νέο φύλλο της Finance & Markets Voice, διαβάστε επίσης:
- Focus από τον Στάθη Σχινά. Οι ξένοι θεσμικοί δεν βλέπουν Grexit. Σταθερή εισροή ξένων κεφαλαίων στοΧρηματιστήριο, παρά την αβεβαιότητα. Ευκαιρίες από τη μεγάλη πτώση, ειδικά για τις «δολαριακές» τοποθετήσεις.
- Ο διμέτωπος του Αλέξη Τσίπρα και οι εσωκομματικές κόκκινες γραμμές. Ο Σπύρος Κάραλης γράφει για τη διπλή στόχευση του πρωθυπουργού, που επιχειρεί να κλείσει με αμοιβαίες υποχωρήσεις τα μέτωπα στο εξωτερικό, ενώ θέτει σε προτεραιότητα την αντιμετώπιση της διαφθοράς στο εσωτερικό.
- Λεφτά υπάρχουν, για την… «Καθημερινή». Το προκλητικό ομολογιακό των 36 εκατ. ευρώ στην οικογένεια Αλαφούζου και η αλήθεια των αριθμών για τον όμιλο.


- Με το πιστόλι στον κρόταφο οι τράπεζες. Τα δισεκατομμύρια των καταθέσεων που έφυγαν στα έξι χρόνια της κρίσης, η εξάρτηση από τον ELA και οι δυνατότητες περαιτέρω άντλησης κεφαλαίων, από τη Ρόη Χάικου.
- Πλούσιο επιχειρηματικό ρεπορτάζ για MIG, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, ΕΒΖ και ΕΥΔΑΠ από την Ελένη Μπότα.
- Άσος στο διαπραγματευτικό μανίκι η εξεταστική για το μνημόνιο. Η Μίνα Κωστοπούλου γράφει για τον ρόλο που μπορεί να παίξει, μαζί με την ΕΛΕ, στο μπρα-ντε-φερ με τους Ευρωπαίους.
- Με την πλάτη στον τοίχο η Lufthansa, μετά την τραγωδία στις Άλπεις. Η Μαριλίζ Φασουλοπούλου γράφει για τις οικονομικές επιπτώσεις και τα προβλήματα στο γερμανικό αερομεταφορέα.
Και επίσης, Χρηματιστήριο από τον Νίκο Σακελλαρίου, Τεχνική Ανάλυση από τον Βασίλη Αργυρόπουλο και τον Ηλία Ζαχαράκη, Οικονομία, Τράπεζες, Φορολογία, Ενέργεια, Media, Ασφάλειες και όλες οι αγαπημένες σας στήλες σε 32 έγχρωμες σελίδες. Στα περίπτερα, σε όλη την Ελλάδα, μόνο με 1 ευρώ.
SSL Certificates