.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Ο Γ. Σταθάκης τόνισε ότι το νομοσχέδιο για τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, θα είναι το πρώτο που θα κατατεθεί στη Βουλή !!!

Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html




Αλλαγές στις ιδιωτικοποιήσεις και τα Κόκκινα Δάνεια προανήγγειλε ο ΥΠΟΙΚ Γ. Σταθάκης !!!

Αλλαγές στη διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων και της διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων, προανήγγειλε ο νέος υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.
Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου, ο Γ. Σταθάκης τόνισε ότι το νομοσχέδιο για τα «κόκκιινα» δάνεια, θα είναι το πρώτο που θα κατατεθεί στη Βουλή. 
Πάντως διαβεβαίωσε ότι παρά τις διαφοροποιήσεις της νέας ηγεσίας, οι καλές πρωτοβουλίες της προηγούμενης διοίκησης θα διατηρηθούν.
Επίσης θα ενισχυθεί η προσπάθεια για τον αναπτυξιακό νόμο, το ΕΣΠΑ καθώς και την απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης επιχειρήσεων.
Ο απερχόμενος υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας έκανε απολογισμό του έργου του στο υπουργείο, τονίζοντας ότι η νέα ηγεσία παραλαμβάνει ένα υπουργείο το οποίο πρόσφατα ψηφίσαμε και τον νέο νόμο ΕΣΠΑ ώστε να μη χαθεί ούτε στιγμή από τη νέα κυβέρνηση, ούτε ένα ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ, 26 δισ. ευρώ.

www.bankingnews.gr
SSL Certificates