.

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

Κυβέρνηση & Τρόικα, δεν μπορούν πλέον να κοροϊδέψουν κανέναν !!!
Τους έχουμε πάρει χαμπάρι και μπορούμε πλέον να διαβάζουμε όλο το βρώμικο παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από τους ψευδεπίγραφους τίτλους των ειδήσεων που επιχειρούν να μας σερβίρουν τα σιτιζόμενα με κρατική και τραπεζική διαφήμιση ΜΜΕ !!!

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Το κόλπο με τη ρύθμιση των 100 δόσεων είναι απλό !!!

Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε σφοδρή κριτική κατά της ρύθμισης, αφού σε αυτή δεν θα μπορέσει να υπαχθεί ούτε το 50% των φορολογουμένων !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/10/100_24.html

Έτσι η Κυβέρνηση, προκειμένου να σταματήσει η κριτική κατά της ρύθμισης, επινόησε μαζί με την Τρόικα το σενάριο της απόσυρσης, για να ικετέψουμε όλοι μαζί οι σύγχρονοι ραγιάδες του 2014 την Τρόικα να μην πάρει πίσω τη ρύθμιση, αλλά και για να περάσει ότι η Κυβέρνηση των προθύμων υπηρετών της Τρόικα διαπραγματεύτηκε σκληρά για να πετύχει τη διατήρηση της ρύθμισης.

Παλιό το κόλπο λαμόγια !!!
Σας πήρανε χαμπάρι και οι χαζοί !!!

Η ρύθμιση έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να περπατήσει αφού τα 4.000.000 Έλληνες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε με 100, ούτε με 500, ούτε με 1.000 δόσεις !!!

Ένας είναι ο μοναδικός σκοπός της ρύθμισης :Να κατορθώσει το ΥΠΟΙΚ να εισπράξει μέχρι το Μάρτιο 2015 τα τρέχοντα, από τους φορολογούμενους που θα επιχειρήσουν να υπαχθούν στη ρύθμιση !!!

ΚΥΡΙΕ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ;;; ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ή ΚΛΗΤΗΡΑΣ ;;;

Ε όχι τώρα να επιχειρείτε να ξεπλύνετε την ομερτά της απραξίας σας κ.ε Μουζακίτη, την οποία ανταλλάξατε με την Κυβέρνηση, εσείς και οι συνάδελφοί σας, έναντι του συνδικαλιστικού αντισταθμιστικού οφέλους του κλάδου σας που τελικά πέτυχε να είναι ο μόνος που αύξησε τα εισοδήματά του εν μέσω κρίσης, μετατρέποντας τη δήθεν ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη σε εισπρακτικό μηχανισμό της Κυβέρνησης και Ταμία της Τρόικα !!!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΣΑΣΤΑΝ, ΟΧΙ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΤΕ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΤΕ, ΣΤΗΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ;;;

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ !!! ΝΕΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ !!!

Ενισχύεται το ΣΔΟΕ με 16 ελεγκτές !!!
Με στόχο τον ενδελεχή έλεγχο καταθέσεων φυσικών προσώπων άνω των 300.000 ευρώ της περιόδου 2000-2012 ενισχύεται με 16 ελεγκτές το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) !!!





Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!

Θα τους φορτώσει όλους με δικογραφίες στο ΣΔΟΕ και μετά θα τους πει ...... κάντε τώρα πρωθυπουργό τον Τσίπρα, για να σας κλείσει όλους στη φυλακή !!!
Αίτημα για την ενίσχυση του ΣΔΟΕ υπέβαλε ο οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου. Οι 16 ελεγκτές -που προέρχονται από την εφορία μεγάλου πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ)- θα επιφορτιστούν με τον έλεγχο των καταθέσεων φυσικών προσώπων άνω των 300.000 ευρώ.

Πρόκειται για καταθέτες που εμπεριέχονται στα 65 cd που παρέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων στο ΣΔΟΕ.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι ελεγκτές θα συγκρίνουν τις καταθέσεις με τα δηλωθέντα εισοδήματα και, σε περίπτωση που εντοπίσουν διαφορές, θα καλούν άμεσα τον ελεγχόμενο να δίνει εξηγήσεις.

Το βάρος της απόδειξης θα πέφτει στον ελεγχόμενο και, στην περίπτωση που δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις καταθέσεις του, θα εκδίδεται φύλλο ελέγχου.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! ΚΩΔΙΚΟΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΕΝΟΙΚΩΝ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Σαμαράς !!!
Στη βάση του εκλογικού business plan της απόλυτης πόλωσης, προκειμένου να πετύχει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και να μικρύνει τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επιχείρηση της διάλυσης των ΑΝΕΛΛ, τώρα τελειώνει και τον Καρατζαφέρη !!!
3 μονάδες από τον Πάνο και 1,5 από τον Γιώργη = 4,5 μονάδες στο σεντούκι, προκειμένου η εξευτελιστική ήττα από τον Αλέξη να μην καταγραφεί ως ....... ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!
Πάμε στοίχημα ότι τη Δευτέρα ο Kill Nikos στον Ενικό έχει στο πρόγραμμα την περαιτέρω αποδόμηση και συρρίκνωση των ΑΝΕΛΛ ;;; 
232

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ !!!


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας


Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ :
Έναντι ποιου νομίσματος θα μπορούσαν άραγε να καταρρεύσουν δολάριο και ευρώ, όταν το σύνολο των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών του πλανήτη ανήκουν τελικά στους ίδιους μετόχους, ενώ τα κράτη των οποίων οι κεντρικές τράπεζες δεν είναι ιδιωτικές πραγματοποιούν το σύνολο των διεθνών συναλλαγών τους σε δολάριο και ευρώ, αφού τα εθνικά τους νομίσματα δεν είναι αποδεκτά στις αναγνωρισμένες πλατφόρμες συναλλαγών και τα τραπεζικά τους συστήματα δεν συμμετέχουν στο σύστημα SWIFT ;;;


ΒΟΜΒΑ MADE BY TROIKA ...! ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΡΥΘΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

«Βόμβα» από την τρόικα: Ζητά από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις και για τα «κόκκινα» δάνεια

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ......! 
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ (ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ) ,,,.'ΜΑΖΑΣ' 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ....ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ (ΒΛΕΠΕ 'ΠΙΕΣΕΩΝ' ΑΠΟ ΤΡΟΪΚΑ).....ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !
Νέα βόμβα στις διαπραγματεύσεις και σοβαρό πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση, βάζει η τρόικα η οποία ζητά την απόσυρση της ρύθμισης για την πληρωμή των οφειλών έως και 100 δόσεις.
Το θέμα αυτό αναδείχθηκε στο Eurogroup της Πέμπτης και προκαλεί αναταραχή στο κυβερνητικό στρατόπεδο καθώς πρόκειται για ένα μέτρο που περιμένει όλη η αγορά και εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, με γραπτή επιστολή τους οι επικεφαλής της τρόικας ζήτησαν από τον υπουργό Οικονομικών να αποσύρει τις διατάξεις για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο, καθώς εκτιμούν ότι το δημοσιονομικό κόστος ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ τουλάχιστον το 2015. Το ποσό αυτό προστίθεται στο εκτιμώμενο από την τρόικα -ήδη υπάρχον- δημοσιονομικό 1,5 δισ. ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ύψος του σε επίπεδα λίγο πάνω από τα 2,5 δισ. και είναι αδύνατο να καλυφθεί με νέα μέτρα.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΣΕ ΚΑΛΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ;;; ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΨΗΣΕΙ !!!


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!


ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

«Διορθώστε την τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια, αλλιώς ελάχιστοι θα μπουν στη ρύθμιση !!!»
Το μήνυμα αυτό στέλνουν προς την κυβέρνηση 15 Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές με δική τους προσθήκη – τροπολογία (που κατατέθηκε το πρωί της Παρασκευής) προκειμένου να διορθωθεί η υπουργική τροπολογία που ψηφίζεται την προσεχή εβδομάδα στη Βουλή !!!
 
Την τροπολογία υπογράφουν οι βουλευτές Μάρκος Μπόλαρης, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Πέτρος Τατσόπουλος, Θεοδώρα Τζάκρη, Πάρις Μουτσινάς, Θεόδωρος Παραστατίδης, Χρήστος Αηδόνης, Γεώργιος Νταβρής, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Γιώργος Κασαπίδης, Γιάννης Κουράκος, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, Ραχήλ Μακρή, Οδυσσέας Βουδούρης και Βασίλης Καπερνάρος. 
«Αν η τροπολογία της κυβέρνησης παραμείνει ως έχει και δεν γίνουν δεκτές οι ουσιαστικές βελτιώσεις που προτείνονται, είναι σαφές ότι μόνο ένα ελάχιστο μέρος των 160.000 μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών θα υπαχθούν τελικώς στη ρύθμιση» επισημαίνουν χαρακτηριστικά.
   
Ειδικά η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΚΟΣ που έχουν βοηθήσει ενεργά το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ και τους Δανειολήπτες, γνωρίζουν καλά ότι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
Συγκεκριμένα, η Προσθήκη-Τροπολογία αφορά στα εξής θέματα :
 
Α. Την απαλοιφή του αόριστου όρου «βιώσιμων» όσον αφορά στις μικρές επιχειρήσεις, ο οποίος αφήνει ανοιχτή την πόρτα για αυθαιρεσίες στις Τράπεζες αλλά και για ρουσφετολογικές παρεμβάσεις.
 
Β. Την αντιμετώπιση της δυσμένειας που δημιουργεί στις επιχειρήσεις ο υπολογισμός με τις προ κρίσης αντικειμενικές αξίες, με την αντικατάσταση του όρου της προτεινόμενης διάταξης που ορίζει πως το συνολικό ποσό που θα παραμείνει για αποπληρωμή μέσω της ρύθμισης θα πρέπει «να μην υπερβαίνει το 75% της καθαρής περιουσιακής θέσης του οφειλέτη» από τον όρο «να μην υπερβαίνει το 50% της καθαρής περιουσιακής θέσης του οφειλέτη».
 
Διότι, η «καθαρή θέση» κάθε επιχείρησης θα προκύψει, σύμφωνα με την Τροπολογία, από την συνολική αξία των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης και των μετόχων, μείον τις υποχρεώσεις. Για τον υπολογισμό των ακινήτων, παραδείγματος χάριν, θα γίνει ο υπολογισμός τους με βάση τις υπάρχουσες αντικειμενικές αξίες. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι οι πραγματικές αξίες βρίσκονται κάτω του 50% των σημερινών αντικειμενικών αξιών. Με τον προσδιορισμό της καθαρής θέσης που προβλέπεται από την εισηγούμενη διάταξη, θα προκύψει πλασματική «καθαρή θέση», επί της οποίας μπορεί να υπολογιστεί το «έως το 75%» της καθαρής περιουσιακής θέσης της επιχείρησης, με αποτέλεσμα να μηδενισθούν οι προσδοκίες της επιχείρησης για σοβαρές διαγραφές υποχρεώσεων.
 
Γ. Την πρόβλεψη διάταξης για την οριστική διαγραφή των ποσών που έχουν προκύψει από ανατοκισμούς, ώστε στη συζήτηση με τις Τράπεζες να παραμείνει προς ρύθμιση μόνο το κεφάλαιο και οι προβλεπόμενοι τόκοι.
 
Δ. Την πρόβλεψη έκτακτου μηχανισμού δευτεροβάθμιας κρίσης, που θα συγκροτείται σε κάθε Περιφέρεια της χώρας, έτσι ώστε η εφαρμογή του νόμου να γίνει με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό τρόπο. Συγκεκριμένα, προτείνεται η συγκρότηση τριμελούς Συμβουλίου, στο οποίο θα έχει το δικαίωμα να υποβάλλει προσφυγή η επιχείρηση που δεν έγινε δεκτή να υπαχθεί στις ρυθμίσεις του ως άνω νόμου.
 
Στο Συμβούλιο αυτό θα μετέχουν:
1. Ένας Εφέτης, ο οποίος θα προεδρεύει του Συμβουλίου
2. Ένας εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, της έδρας της Περιφέρειας
3. Ένας εκπρόσωπος των Τραπεζών, που ορίζεται από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.
 

ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ LIFE STYLE ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ !!!

ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙ !!!


Ο άντρας λάτρευε τη γυναίκα και της το έδειχνε με κάθε ευκαιρία…
Η γυναίκα του ήταν όμορφη, ευαίσθητη αλλά φιλάσθενη. Ο άνδρας χρειάστηκε να φύγει στον πόλεμο, όπου πέρασε πολλές δυσκολίες και παρ’ ολίγο να χάσει και την ζωή του.


Προσευχόταν καθημερινά να τον αφήσει ο Θεός να ζήσει για να γυρίσει ξανά στην πολυαγαπημένη του γυναίκα.

Όλη του η σκέψη ήταν να την σφίξει στην αγκαλιά του κι αυτό του έδινε κουράγιο να αντέξει την πείνα, το κρύο και τους τραυματισμούς.


Όταν τελείωσε ο πόλεμος, γεμάτος χαρά ξεκίνησε για το σπίτι του. Στο δρόμο όμως συνάντησε ένα οικογενειακό φίλο που τον συλληπήθηκε για την συμφορά που τους βρήκε.
«Ποιά συμφορά;» ρώτησε αυτός όλος ανησυχία.

«Δεν το έμαθες; Η γυναίκα σου έπαθε μία μολυσματική ασθένεια και έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό της».


Ο άνδρας κάθισε στη μέση του δρόμου και έκλαψε πικρά. Όταν έφτασε στο σπίτι του αργότερα το απόγευμα, η γυναίκα του κατάλαβε πως ο αγαπημένος της είχε χάσει το φως του .

Νόμιζε πως είχε τυφλωθεί στον πόλεμο σε κάποια μάχη.. Τον αγκαλίασε όμως με την ίδια αγάπη και έζησαν ευτυχισμένοι για 15 χρόνια.

Μετά η γυναίκα πέθανε και ο άνδρας αφού της έκλεισε τα μάτια, άνοιξε τα δικά του ! ! !


Γιά 15 ολόκληρα χρόνια υποκρίθηκε τον τυφλό για να μην την πληγώσει … !! 
Αραγε εμεις ποσο αγαπουμε τον-την συζηγο μας;
ΠΗΓΗ
http://panagiamegalohari.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-15-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%85%CF%86%CE%BB%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD/

ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ 300.000 ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΙΚΑ !!!

Αποκάλυψη του Πάνου Λελιάτσου

Οι φορολογούμενοι Έλληνες συνεχίζουμε να επιδοτούμε και να πληρώνουμε τις μη βιώσιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες του καρτέλ των Ψυχάρηδων !!!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΨΥΧΑΡΗ- ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,  ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ !!!

Την ίδια ώρα, για πολύ μικρότερες οφειλές, χιλιάδες Έλληνες μικροφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων,  συλλαμβάνονται καθημερινά με το αυτόφωρο και οδηγούνται στις φυλακές !!!



Γ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΩΡΑ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΤΙΛΛΗ !!!

Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος

Απευθύνομαι από αυτή τη μή συστημική γωνιά, εγώ ένας ανθρωπάκος.....
Οσοι δικαστικοί με παρακολουθείτε, και ξέρω ότι είσθε πολλοί/ές... Εάν ευσταθεί αυτό το δημοσίευμα που ο Κώστας Βαξεβάνης αναπαράγει από το Κουτί της Πανδώρας, δηλ. η EUROBANK και η WIND διενεργούν γιγαντιαίων διαστάσεων φοροδιαφυγή μέσω Λουξεμβούργου, τότε δέν πρέπει να μείνει λίθος επί λίθου σε αυτή τη χώρα. Πρέπει να εξεγερθούμε όλοι και να γκρεμίσουμε τη Βαστίλλη !!!


Leaked Documents Expose Global Companies’ Secret Tax Deals in Luxembourg

ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Στάμος

Οι Θεσμοί ΔΕΝ έχουν θεσπιστεί για να διευκολύνονται κάποιοι ιδιώτες !!!
Σε συνέχεια της γνωστής περίπτωσης της καταθέτριας, μέλους του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ - http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/10/blog-post_57.html -  που δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί ένεκα προβαλλόμενου συμψηφισμού με απαιτήσεις της τράπεζας κατά της ιδίας, οφείλουμε να κάνουμε γνωστά τα εξής :

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ !!!


Η σχέση εμπιστοσύνης είναι απόρροια της εφαρμογής των αρχών της καλής πίστεως (δηλαδή της συναλλακτικής ευθύτητας, που επιβάλλεται κατά την κοινή αντίληψη στο χρηστό και εχέφρονα άνθρωπο) και των συναλλακτικών ηθών (δηλαδή των τρόπων ενέργειας που συνηθίζονται στις συναλλαγές). Από τις αρχές αυτές επιβάλλονται ήδη γενικά οι υποχρεώσεις κυρίως διαφώτισης και προστασίας. 

Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ έχει ως αντικείμενο την παροχή πληροφοριών και διευκρινίσεων σχετικά με το περιεχόμενο μιας συμβάσεως, ώστε να διαφυλάσσεται η συμβατική ελευθερία, δηλαδή να μην επηρεάζεται από άγνοια η βούληση του άλλου μέρους κατά τη σύναψη και διαμόρφωση του περιεχομένου της υπό κατάρτιση σύμβασης.

Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αφορά τη λήψη μέτρων προστατευτικών των απολύτων εννόμων αγαθών, αλλά και της περιουσίας του άλλου μέρους.

Εν κατακλείδι, οι αρχές της καλής πίστεως και των συναλλακτικών ηθών δικαιολογούν και στηρίζουν νομοθετικά τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και τράπεζας.

Εξ αυτής λοιπόν της εμπιστοσύνης, την τράπεζα βαρύνει μια γενική υποχρέωση διαφυλάξεως των συμφερόντων των πελατών της, που εξειδικεύεται ιδίως σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ:

1) διαφύλαξης του τραπεζικού απορρήτου,

2) επιμελούς ακροάσεως,

3) εκτιμήσεως των συμφερόντων του πελάτη,

4) διαφώτισης,

5) συμβουλευτικής καθοδήγησης,

6) παροχής πληροφοριών

ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ

7) προειδοποίησης του πελάτη ενόψει συγκεκριμένων κινδύνων  (βλ. Σ. Ψυχομάνη, Τραπεζικό δίκαιο - Δίκαιο τραπεζικών συμβάσεων Ι, δ' έκδ, σελ. 78-83, 191, 215, Ν. Ρόκας, Στοιχεία τραπεζικού δικαίου, έκδ. 2002, σελ. 35 επ.).

ΔΕΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ : η παράβαση των ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (ΑΡΧΗ που θεσπίστηκε με τις διατάξεις ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ των άρθρων 200, 281 και 288 ΑΚ), δύναται να θεμελιώσει την ένσταση του «γενικού δόλου», με την οποία αποκρούεται η άσκηση του δικαιώματος, όταν αυτό ασκείται κατά τρόπο που αντιβαίνει στην καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη.

Η ένσταση αυτή μπορεί να αντιταχθεί και ως αντένσταση γενικού δόλου κατά ένστασης που προτείνεται, όταν η τελευταία αντιμάχεται την καλή πίστη και την ευθύτητα, όπως π.χ. κατά ένστασης παραγραφής (βλ. Β. Βαθρακοκοίλη, ΕρΝομΑΚ, άρθρο 288 αριθμ. 14, βλ για το ότι γενικώς η κατάχρηση δικαιώματος προτείνεται και ως 1207/1979, ΕφΑΘ 7217/1991 δημ. Νόμος).

Έτσι, προτάσσοντας η εναγομένη τα δικά της συμφέροντα σε βάρος του ατομικού συμφέροντος του ενάγοντος - πελάτη της, ενεργεί ενάντια στην καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη και γι' αυτό η ενλόγω συμπεριφορά της υπερβαίνει προφανώς τα όρια που επιβάλλουν οι ως άνω αρχές.

Εν ολίγοις, η Εθνική Τράπεζα, δεσμεύοντας τους καταθετικούς λογαριασμούς της πελάτιδός της, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ την θεσμικότητα του ρόλου της προς όφελός της, ήτοι προς όφελος των ατομικών της συμφερόντων και εις βάρος των συμφερόντων της καταθέτριας !!!

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ !!! ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ : Ο 180ος ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ !!!

Ο σχιζοφρενής βουλευτής, κρατικοδίαιτος συγγραφέας και ψεκασμένος αρχιτεμπέλης ΒΥΡΩΝ, χτύπησε ξανά σήμερα με νέα δήλωση φωτιά !!!
Θα μπορούσε, λέει, να είναι ο 180ος !!!

polydoras

Τι μας είπες πάλι ρε πολιτικέ γίγαντα Βύρωνα, που από μόνος σου δεν είσαι ικανός να μαζέψεις ούτε 3.000 σταυρούς στη Β' Αθηνών, αφού στις ευροεκλογές τις ψήφους στην κόρη σου τις πήρες με τα σοκολατάκια του Πανίκα !!!
Τι σημαίνει ο 180ος ρε μεγάλε ;;;
Ότι πηγαίνεις πάλι για το κασέρι ;;;
Σου λέει λοιπόν ο Βύρων ότι, αφού βρεθούν όλοι οι υπόλοιποι μαλάκες που θα φτιάξουν, άλλοι τζάμπα και άλλοι με τίποτα ψιλά το 179, θα εμφανιστώ στο τέλος ΕΓΩ, ο γίγαντας της ελληνικής πολιτικής σκηνής και σωτήρας της δεξιάς πολυκατοικίας και με το μεγάλο πολιτικό μου εκτόπισμα των 3.000 σταυρών, θα προσδώσω στο νέο ΠτΔ και την κυβέρνηση του Σαμαρά, από την οποία και καλά παραιτήθηκα σκίζοντας το καλτσόν μου, τη νομιμοποίηση που χρειάζονται για τη διάσωση της Πατρίδας από τους κομμουνιστές του Σύριζα, που μπορεί να πάρουν τα κατασχεμένα σπίτια μας από τους τραπεζίτες !!!
Και φυσικά - σου λέει πάλι ο γίγαντας - ως 180ος, θα πάρω ΕΓΩ όλο το κασέρι !!!
Το 180 την κάνει τη διαφορά, αφού με το 179 δεν πάει κανείς ταμείο αλλά πάμε όλοι σε εκλογές για να κάνουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη !!!
Πάλι πρώτος θέλει να είναι ο ηγέτης !!!
Όπως στις ευροεκλογές, τότε που κατέστρεψε πολιτικά με την παρουσία του τον Ζώη και το Νικολόπουλο, αφού ο αρχιτεμπέλης δεν βγήκε από το σπίτι του ούτε για να κάνει μια ομιλία.
Και όσες φορές μίλησε, ήταν σα να άκουγες τον Κάτμαν να εξηγεί στην Ανίτα Πάνια, στην καθαρεύουσα, το εθνικό παρατράγουδο του Μνημονίου και της εισαγωγής στο Δαφνί !!!
Γελάγανε και τα τσιμέντα με τις μαλακίες που έλεγε !!!
Πρώτος λοιπόν στο ναυάγιο των ευροεκλογών, πρώτος και στο κασέρι της προεδρίας !!!
Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα Βύρωνα........ λέει μέσα του ο Σαμαράς.
Σιγά να μην το δώσουμε το κασέρι σε σένα !!!  

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!









Το παρασκήνιο της ματαίωσης της χθεσινής εκπομπής "ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ" της 05/11/2014 είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι μπορεί να φαντάζεστε !!!
Έρχονται αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν σεισμό και θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας !!!



ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΡΗΜΑ !!!
Θα αναρτήσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ για να μάθουν επί τέλους όλοι οι Έλληνες το βρώμικο ρόλο που παίζουν και τα συμβόλαια που εκτελούν οι κατ' επάγγελμα αντιμνημονιακοί, που υπηρετούν το Δόγμα του Σοκ και το Μνημόνιο χειρότερα και από τους σύγχρονους Γερμανοτσολιάδες που το επέβαλαν, το ψήφισαν και το εφαρμόζουν !!!

Από το τρέιλερ της χθεσινής εκπομπής που ματαιώθηκε και από το περιεχόμενο της πρώτης που έπαιξε με τα χίλια ζόρια, ακόμη και οι πιο μυημένοι θα μπορέσετε να καταλάβετε μόνο το 10% του βρώμικου παρασκήνιου !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/10/05112014.html



Περισσότερα τις επόμενες ημέρες, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ 23-0 !!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΗΣ EUROBANK !!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 
ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ EUROBANK, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ !!!

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Η 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΥΘΑΛΙΑ ΚΟΛΙΤΣΟΥ !!!






































ΝΕΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ !!! ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 70% ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ !!!

Το ζήτημα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, αφού πρώτοι εμείς το αναδείξαμε με κατάθεση ερώτησης και ΑΚΕ στη Βουλή !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ !!!
Η απόφαση του ΣτΕ βάζει στην πράξη την ταφόπλακα στις απαιτήσεις των θυμάτων της πυραμίδας Ψωμιάδη, αφού παραπέμπει την αποζημίωσή τους μετά την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της εταιρείας, η οποία δεν αναμένεται να διαρκέσει λιγότερο από 30 χρόνια !!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 !!!
Κάντε τους λογαριασμούς μόνοι σας !!!

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ !!!
Τον Φεβρουάριο του 2011, η τότε κυβέρνηση Παπαδήμου, για καθαρά προεκλογικούς και ψηφοθηρικούς λόγους, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, πέρασε από τη Βουλή διάταξη με την οποία τα θύματα του Ομίλου ΑΣΠΙΣ μπορούσαν να αποζημιωθούν κατά το ποσό των 200.000.000 ευρώ από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής, το οποίο αποφασίστηκε να χρηματοδοτηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό (α) τόσο βάσει άρθρου 17 Ν. 4002/2011 άρθρο 3 και 4 με την έκδοση ομολόγων αντί μετρητών μέσω δανεισμού του από το Ελληνικό Δημόσιο έως του ποσού των 200.000.000 ευρώ, όσο και (β) βάσει άρθρου 2 παρ. 3 περίπτ. θ΄ Ν 3867/2010, ως τροποποιηθέντος τούτου ισχύει, μέσω των πιστωτικών ιδρυμάτων, θέτοντας σε αμφότερες αυτές τις περιπτώσεις ενέχυρο επί των 2/3 των ασφαλιστικών εισφορών του Ε.Κ.Ζ σύμφωνα με το άρθρο 10 Ν. 3867/2010.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ !!!

ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΘΕΛΕ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 !!!

Διαβάζουμε σήμερα στο capital.gr

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ !

ΣΤΟΙΧΕΙΑ EUROSTAT ΓΙΑ ΤΟ 2013

Πάνω από ένας στους τρεις Έλληνες στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού...........! 

ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που πήραν πάνω από 200 δις για την ανακεφαλαοποίηση ; 
- οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ! 
ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ τα κόμματα; 
- οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
ΤΙΝΩΝ οι ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ εξέπεσαν (70 δις ως τώρα) για την λήψη των χρημάτων για την ανακεφαλοποίηση των και το οικονομικό βάρος το ανέλαβε ο Ελληνικός λαός που πάντα πληρώνει το ...'μάρμαρο' ; 
- των ΤΡΑΠΕΖΩΝ !  
ΠΟΙΟΙ μας παραπληροφορούν καθημερινά και παίρνουν τα θαλασσοδάνεια ; Tα ΜΜΕ. - Και ΠΟΙΟΙ τους χρηματοδοτούν ;  
- οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ ! 
Τώρα ξέρεις "τις πταίει" και γιατί ΕΣΥ θα πληρώνεις πάντα τη ... νύφη ! 

Πάνω από ένας στους τρεις Έλληνες (35,7%) ζει κοντά στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, το δε 23% ζει με πενιχρό εισόδημα, ακόμα και μετά τις μεταβιβάσεις των κοινωνικών επιδομάτων, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2013, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Τα ποσοστά αυτά κατατάσσουν την Ελλάδα στις χώρες της ΕΕ με το υψηλότερο ποσοστό πληθυσμού κοντά στο όριο της φτώχειας, μετά τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

TO SUCCESS STORY ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γερμανικός Τύπος: Το success story των Σαμαρά-Σόιμπλε είναι σκέτη κοροϊδία για τους Ελληνες
Τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε επιτέλους ;;;
Ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο οικονομικό και το κοινωνικό πεδίο στην Ελλάδα δημοσιεύει το σημερινό φύλλο της Frankfurter Rundschau. Το άρθρο εντάσσεται σε εκτενές αφιέρωμα της εφημερίδας για την «ευρωκρίση» και υπογραμμίζει το χάσμα απόψεων μεταξύ του έλληνα πρωθυπουργού και των πολιτών ως προς την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, «αν πιστέψει κανείς τον Αντώνη Σαμαρά, η Ελλάδα αφήνει την κρίση πίσω της. (…) Ακόμη και ο αυστηρός γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κάνει λόγο για "success story". Ωστόσο, αυτό εκλαμβάνεται από τους περισσότερους Έλληνες ως σκέτη κοροϊδία.

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ : ΠΡΩΤΟΙ, ΚΑΘ' ΕΞΙΝ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ !

Ευρωπαϊκή πρωτιά της Ελλάδας στις απολύσεις

ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΘ' ΕΞΙΝ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ! 
ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ! 

Το εργασιακό τοπίο, όπως διαμορφώνεται στην Ευρώπη, μετά την έναρξη της κρίσης το 2008/2009,  παρουσιάζεται στην ετήσια έκθεση της Κομισιόν για τις κενές θέσεις εργασίας και τις προσλήψεις στην Ευρώπη (European Vacancy and Requitment Report 2014).

Σε αυτό το νέο τοπίο, οι χώρες του ευρωπαϊκού Βορρά και προπαντός η Γερμανία, εμφανίζεται να κατέχει την πλεονεκτική θέση δείχνοντας τη μεγαλύτερη «διάθεση» να προσλάβει εργατικό δυναμικό. Αντίθετα, η Ελλάδα έχοντας εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο κατακτήσει τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά στην ανεργία, δείχνει  τη μεγαλύτερη «αδιαφορία» να προσλάβει προσωπικό…

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ !!

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ Η ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ !!!
Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΗΜΑΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ.
ΕΤΣΙ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ !!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΩΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ !!!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ.
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΕΧΟΥΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.



Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ !!!

...

ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ !!!

Το νομικό μας οπλοστάσιο είναι δυναμικό και εξελίσσεται καθημερινά !!!
Έτσι λοιπόν, αφού το αρθρο 404 ΑΚ δεν απαγορεύει τον ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ στον δανειολήπτη που δεν διέπραξε αδίκημα με δόλο κατά της τράπεζας, ενώ, ταυτόχρονα, η τράπεζα που ενάγεται με αγωγή αδικοπραξίας δεν έχει δικαίωμα συμψηφισμού της εναντίον της αποζημίωσης με το υπόλοιπο του δανείου, Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ !!!
Με λίγα λόγια, αν έχω υπόλοιπο 100.000 ευρώ από το στεγαστικό μου δάνειο, με βάση τα καταγγελλόμενα στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, καταθέτω αγωγή αδικοπραξίας κατά της τράπεζας που μου έχει χορηγήσει το δάνειο, αιτούμαι αποζημίωση 100.000 ευρώ και ζητώ το μονομερή συμψηφισμό της αποζημίωσης με το υπόλοιπο του δανείου μου. 

ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΦΙΑ : ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΦΟΡΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ !!!

Τι είπε πάλι ο κρατικοδίαιτος τραπεζικός γίγας Μιχάλης στη Real News ;;;
Συμψηφισμός ΕΝΦΙΑ με Φόρο Μεταβίβασης Ακινήτων και τέλος στο Πελατειακό Κράτος !!!
Τι μας είπες πάλι ρε Μιχάλη !!!
Μας συγκίνησες !!!
Ειδικά αυτό με το Πελατειακό Κράτος τι το ήθελες ρε μεγάλε, αφού ο Νο 1 Πελάτης του είσαι εσύ ο ίδιος !!!




Αλλά και το άλλο με τον ΕΝΦΙΑ, που το σκέφτηκε το θηρίο ο Μιχάλης ;;;
Να συμψηφίζεται λέει ο ΕΝΦΙΑ με το φόρο μεταβίβασης !!!
Αφού ρε Μιχάλη το ξέρουν ακόμη και οι πέτρες ότι, στην Ελλάδα, ο φόρος μεταβίβασης, παρότι βαρύνει φορολογικά τον πωλητή, καταβάλλεται πάντα από τον αγοραστή του ακινήτου.
Πως λοιπόν θα συμψηφιστεί ;;;
Και αν ακόμη βρισκόταν δημοσιονομικά ο τρόπος - που δεν θα βρεθεί, αφού αυτό που μπορεί να συμψηφιστεί στη λογιστική είναι η υποχρέωση με την απαίτηση και όχι 2 υποχρεώσεις, όπως ο ΕΝΦΙΑ με το φόρο μεταβίβασης - σε ποιες μεταβιβάσεις ακινήτων θα γίνει ο συμψηφισμός ;;;
Σε αυτές που δεν γίνονται, αφού η ύφεση μαζί με την φορολογική ποινικοποίηση της κατοχής ακινήτου, έχουν βάλει προ πολλού ταφόπλακα στην κτηματαγορά ;;;
Ή μήπως ρε γίγαντα Μιχάλη εννοείς ότι πρέπει να δοθεί φορολογικό κίνητρο στους ανήμπορους να πληρώσουν φόρους, τεκμήρια και χαράτσια κατοχής επί της ακίνητης περιουσίας τους, να την εκχωρήσουν έναντι των χρεών τους στο Δημόσιο, ξεπουλώντας την με δώρο τον ΕΝΦΙΑ, που θα μπορεί έτσι να συμψηφίζεται με το φόρο μεταβίβασης, αφού στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταβάλλεται - σύμφωνα με τα ελληνικά συναλλακτικά ήθη - από το Δημόσιο ;;;
Μοναδική περίπτωση εφικτού συμψηφισμού θα ήταν μόνον αυτή Μιχάλη.
Αυτό εννοείς ;;;
Να ξεπουλήσουμε τα ακίνητά μας στο Δημόσιο με δώρο τον ΕΝΦΙΑ, για να περάσουν στη συνέχεια σε εσάς τους τραπεζίτες, που έτσι και αλλιώς έχετε απαλλαγεί από τον ΕΝΦΙΑ και το πρόβλημα δεν σας αγγίζει ;;;
Κόψε την πλάκα ρε Μιχάλη και τράβα να πάρεις τη δόση σου από την Τρόικα, γιατί σε έπιασε το στερητικό σου και δεν χορταίνεις να λες βλακείες.   

ΤΕΛΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ;;; ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ !!!

Μετά τη συνάντηση ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ - ΣΟΪΜΠΛΕ, κατέρρευσε και ο τελευταίος μύθος της κυβέρνησης και του success story !!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ !!!
Πάμε ολοταχώς για νέα Δανειακή (Γραμμή Πίστωσης) με νέο Μνημόνιο (Πρόγραμμα) !!!


Διαβάστε το διάλογο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ-ΣΟΪΜΠΛΕ και θα καταλάβετε :

Χαρδούβελης: «Θέλουμε ανάσες για να διατηρηθεί η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα στην Ελλάδα»

Σόιμπλε: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά σας, ούτε καν οι ανάγκες σας για τις εκλογές. Τελειώστε με όσα έχετε δεσμευτεί».

Χαρδούβελης: «Θέλουμε να τελειώσουμε με το μνημόνιο και να βγούμε στις αγορές».

Σόιμπλε: «Η χώρα σας δεν είναι έτοιμη να βγει στις αγορές και δεν μπορεί να υπάρξει νέο δάνειο χωρίς νέο πρόγραμμα. Φοβόμαστε ότι χωρίς αυστηρή επιτήρηση θα ξαναρχίσετε την παροχολογία».
SSL Certificates