.

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ !!!

Διαβάζει ΥΠΕΡΒΑΣΗ και είναι καθημερινά ενημερωμένη για κάθε αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, της εφορίας και των ασφαλιστικών ταμείων !!!




ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ !!!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

Οι τράπεζες κάνουν από μόνες τους αυθαίρετες ρυθμίσεις, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ, προκειμένου να μην εμφανίσουν τα δάνειά σας ως κόκκινα κατα τους ελέγχους και τα stress tests της ΕΚΤ που θα γίνουν το φθινώπορο !!!
ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ !!!
Η Απάτη και η Πλαστογραφία είναι ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ !!!


ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

Χρήστος Πρωτόπαπας :
Ο ΕΝΦΙΑ θα συνεχίσει να υπάρχει με όποια κυβέρνηση !!!



Για τον ΕΝΦΙΑ και για τη χθεσινή συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, μίλησε ο Χρήστος Πρωτόπαπας στον realfm 97.8.
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα όσα συζητήθηκαν με τον κ. Χαρδούβελη σημειώνοντας ότι «υπήρχαν δεσμεύσεις από τον υπουργό και αρκετά που εκκρεμούν ακόμη».
«Η πραγματικότητα σε κάθε φόρο είναι δύσκολη. Το θέμα είναι ότι αυτός ο φόρος έχει συνυπολογιστεί στον προϋπολογισμό και ήταν γνωστός ότι θα γίνει εδώ και έναν χρόνο», τόνισε ο κ. Πρωτόπαπας αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ και υπογράμμισε ότι «ανάλογοι φόροι υπάρχουν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες».
«Κανένας φόρος δεν είναι ευχάριστος. Ο ΕΝΦΙΑ θα συνεχίσει να υπάρχει όποια και αν είναι η κυβέρνηση. Το θέμα είναι να είναι δίκαιος και να μπορεί να τον πληρώσει ο πολίτης ανάλογα με την πραγματική περιουσία του», συμπλήρωσε.
«Ο φόρος που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να καταργηθεί και αυτό πιστεύω να γίνει με την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια είναι η έκτακτη εισφορά», τόνισε και πρόσθεσε:
«Εγώ είμαι υπέρ του να ευνοήσουμε τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους αλλά πρέπει εκείνοι οι οποίοι έχουν εισόδημα να φορολογούνται».

ΣΟΚ !!! 659.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!

Απειλή κατασχέσεων για 659.000 οφειλέτες του ΟΑΕΕ !!!
Μαζικά θα αποσταλούν από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), ατομικές ειδοποιήσεις σε οφειλέτες - ελεύθερους επαγγελματίες να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλιώς κινδυνεύουν με κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων τους !!!



Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, που επικαλείται δημοσίευμα της «Καθημερινής», το ΚΕΑΟ έχει αποστείλει συνολικά 64.267 πρώτες ειδοποιήσεις - προσκλήσεις για τακτοποίηση οφειλών εκ των οποίων 6.024 αφορούν οφειλέτες του ΟΑΕΕ. Επίσης, έχουν σταλεί 93.406 ατομικές ειδοποιήσεις, που είναι το δεύτερο στάδιο ενημέρωσης, εκ των οποίων 5.941 σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ.
Τα ειδοποιητήρια αφορούν και περιπτώσεις μικροοφειλετών, οι οποίοι κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν αντιμέτωποι με αναγκαστικά μέτρα, όπως κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο ΟΑΕΕ έχει 776.906 άμεσα ασφαλισμένους, με 659.000 εξ αυτών να χρωστάνε 9,1 δισ. ευρώ.
Από αυτό το ποσό σε ρύθμιση, έχουν υπαχθεί οφειλές μόλις 554 εκατ. ευρώ (167 εκατ. ευρώ στην πάγια ρύθμιση και 330 εκατ. ευρώ στην αποκαλούμενη ρύθμιση νέας αρχής).
Στο ΚΕΑΟ έχουν μεταφερθεί οφειλές μόλις 250 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν σε 6.389 οφειλέτες.
Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, στον οφειλέτη που εντάσσεται στο ΚΕΑΟ αποστέλλεται η «Πρόσκληση για τακτοποίηση οφειλών».
Αυτός που δεν θα ανταποκριθεί (με εξόφληση ή διακανονισμό) θα λάβει την «Ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών» με την οποία θα ενημερώνεται ότι εάν δεν ανταποκριθεί σε 20 ημέρες, θα ξεκινήσει η διαδικασία της αναγκαστικής είσπραξης.
Οι οφειλέτες του ΙΚΑ, κατά κύριο λόγο, ενημερώνονται ηλεκτρονικά, καθώς το ΙΚΑ γνωρίζει την ηλεκτρονική διεύθυνση των εργοδοτών που καταβάλλουν Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ). Στους υπόλοιπους οφειλέτες η αποστολή γίνεται μέσω ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή.
Να σημειωθεί ότι όλες οι οφειλές άνω των 5.000 ευρώ έχουν μεταφερθεί στο ΚΕΑΟ.
Υπό το βάρος των ειδοποιητηρίων, η ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας), η ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ), το ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Αττικής) και το ΠΣΧΕΜ (Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών) σε χθεσινή κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας στα απειλητικά αυτά “ραβασάκια” προς τους επαγγελματίες που δοκιμάζονται από την ύφεση και τον οικονομικό στραγγαλισμό και ζητάμε την αναστολή της αποστολής τους.
Θεωρούμε ότι με εκφοβισμούς και απειλές δεν είναι δυνατόν να αυξηθεί η ρευστότητα του ταμείου των ελευθέρων επαγγελματιών.

ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ Η GOLDMAN SACHS, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;

Εξωδικαστικός συμβιβασμός $1.200.000.000 για τη Goldman Sachs !!!
Καταρρίπτεται καθημερινά πλέον ο μύθος των ανίκητων τραπεζών, σε ολόκληρο τον πλανήτη !!!


Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ απομυθοποιεί τις τράπεζες και στην Ελλάδα, με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών για το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/08/3.html

H Goldman Sachs ήρθε σε συμφωνία ύψους 1,2 δις. δολαρίων, μετά τους ισχυρισμούς ελεγκτικής αρχής των ΗΠΑ, ότι προέβη σε πώληση επισφαλών ενυπόθηκων ομολόγων στις Fannie Mae και Freddie Mac, σύμφωνα με το Reuters.
Η συμφωνία της τράπεζας με τη Federal Housing Finance Agency (FHFA), της ρυθμιστικής αρχής που έχει υπό την εποπτεία του, της δύο κυβερνητικά ελεγχόμενες (πλέον) εταιρίες χορήγησης ενυπόθηκων δανείων, ορίζει ότι η Goldman Sachs θα πληρώσει 3,15 δις. δολάρια για την επαναγορά των ενυπόθηκων τίτλων, από την Fannie Mae (1 δις. δολάρια) και την Freddie Mac (2,15 δις. δολάρια).
Η FHFA εκτίμησε τη συμφωνία στα 1,2 δις. δολάρια, τα οποία θα πληρώσει η Goldman Sachs - ποσό που προκύπτει αν αφαιρεθεί από τα 3,15 δις. της συμφωνίας η εκτιμώμενη τρέχουσα αξία των τίτλων.
Αυτή η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα να λυθεί εξωδικαστικά η υπόθεση, καθώς στις 29 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου θα εκδικαζόντουσαν οι μηνύσεις κατά της Goldman Sachs, τις οποίες κατέθεσε η FHFA, με τις οποίες επιδίωκε αποζημιώσεις από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, για ομόλογα που είχαν πουλήσει στις Fannie Mae και Freddie Mac.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!



ΕΣΥ, ΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ;;;

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΟΙΧΟΣ ;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ !!!




Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ !


                               




Γράφει ο Γιώργος Φλωράς

Ισχυρίζομαι ότι η πολιτική της Κυβέρνησης κατά των μικρομεσαίων και των ελευθέρων επαγγελματιών είναι δόλια και αποκλειστικό σκοπό έχει την οριστική εξόντωση ενός μεγάλου αριθμού αυτών. Παραθέτω ορισμένα σημεία μόνο της «Small Business Act» για την Ευρώπη {SEC(2008) 2101}, δηλαδή με απλά λόγια τη Κατευθυντήριας Γραμμής της ΕΕ για τις ΜμΕ. 

Ετοιμάζω προσφυγή στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για μη συμμόρφωση της Ελληνικής Κυβέρνησης με την πλειοψηφία των θέσεων του «Small Business Act» για την Ευρώπη,

Δείτε τις διαφορές να καταλάβετε την ναζιστική πολιτική της αισχρής κυβέρνησης.
ΛΕΕΙ το «Small Business Act» για την Ευρώπη (ανάμεσα στα άλλα):
τα κράτη μέλη καλούνται:
• να ενθαρρύνουν την ικανότητα καινοτομίας και το επιχειρηματικό πνεύμα στους νέους με την εισαγωγή της επιχειρηματικότητας ως βασικής ικανότητας στα σχολικά προγράμματα, ιδίως στη γενική δευτεροβάθμια εκπαίδευση, και να εξασφαλίσει ότι τα στοιχεία αυτά λαμβάνονται υπόψη στη διδακτέα ύλη
• να εξασφαλίσει ότι η σημασία της επιχειρηματικότητας λαμβάνεται υπόψη στην κατάρτιση των εκπαιδευτικών
• να ενισχύσει τη συνεργασία με την επιχειρηματική κοινότητα με σκοπό να αναπτυχθούν συστηματικές στρατηγικές για εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα σε όλα τα επίπεδα
• να θεσπίσουν συστήματα για την προσέγγιση μεταβιβάσιμων επιχειρήσεων και πιθανών νέων ιδιοκτητών
• να παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη στις μεταβιβάσιμες επιχειρήσεις
• να λάβουν μέτρα, π.χ. εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού, έτσι ώστε η κοινωνία να αντιμετωπίζει θετικά την παροχή δεύτερης ευκαιρίας στους επιχειρηματίες
• να επιδιώξουν να ολοκληρώνονται όλες τις νομικές διαδικασίες για την παύση της λειτουργίας μιας επιχείρησης σε περίπτωση μη δόλιας πτώχευσης μέσα σε ένα χρόνο
• να εξασφαλίσουν ότι η αντιμετώπιση των επιχειρηματιών που κάνουν νέα αρχή είναι ισότιμη με εκείνη των νέων επιχειρήσεων, π.χ. στα προγράμματα υποστήριξης.
• να εκτιμήσουν με ακρίβεια τις επιπτώσεις των μελλοντικών νομοθετικών και διοικητικών πρωτοβουλιών στις ΜΜΕ («τεστ ΜΜΕ») και να λάβουν υπόψη τα σχετικά αποτελέσματα κατά την εκπόνηση προτάσεων !!!!
• να ζητήσουν τη γνώμη των ενδιαφερόμενων μερών, περιλαμβανομένων των οργανώσεων ΜΜΕ, τουλάχιστον 8 εβδομάδες πριν από την υποβολή μιας νομοθετικής ή διοικητικής πρότασης με επιπτώσεις στις επιχειρήσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
• να εγκρίνουν την πρόταση της Επιτροπής η οποία θα επιτρέψει στα κράτη μέλη να αυξήσουν το κατώτατο όριο για εγγραφή στο Μητρώο ΦΠΑ σε 100 000 € !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
• να μη ζητούν από τις ΜΜΕ πληροφορίες τις οποίες έχει ήδη στη διάθεσή της η διοικητική αρχή, εκτός εάν χρειάζονται επικαιροποίηση
• να ορίσουν υπεύθυνο επικοινωνίας στον οποίο τα ενδιαφερόμενα μέρη θα μπορούν να γνωστοποιούν τους κανόνες ή τις διατάξεις που θεωρούνται δυσανάλογοι(ες) ή/και ότι εμποδίζουν άσκοπα τις δραστηριότητες των ΜΜΕ
• να ενθαρρύνουν τις αναθέτουσες αρχές τους να υποδιαιρέσουν τη σύμβαση σε μέρη όταν κρίνεται σκόπιμο και να προβάλουν περισσότερο τις δυνατότητες υπεργολαβιών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
• να ενθαρρύνουν τον εποικοδομητικό διάλογο και την αμοιβαία κατανόηση ανάμεσα στις ΜΜΕ και τους μεγάλους αγοραστές μέσω ενεργειών όπως ενημέρωση, κατάρτιση, παρακολούθηση και ανταλλαγή ορθών πρακτικών
• να αναπτύξουν χρηματοδοτικά προγράμματα για την κάλυψη του χρηματοδοτικού ελλείμματος μεταξύ των 100 000 EUR και του 1 εκατ. EUR, ιδίως με μέσα που συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά εξωτερικών και ίδιων κεφαλαίων, τηρώντας παράλληλα τους κανόνες των κρατικών ενισχύσεων
• να αντιμετωπίσουν τα ρυθμιστικά και φορολογικά εμπόδια που δεν επιτρέπουν στα επιχειρηματικά κεφάλαια της ενιαίας αγοράς επενδύσεις με τους ίδιους όρους που ισχύουν για τα εγχώρια κεφάλαια

ΣΟΚ !!! ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ : «ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ» !!!

Γράφει ο Μάκης Βραχιολίδης
ΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟ…ΙΚΡΙΩΜΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΚΑ !!! 
ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ : «ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ»!

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ !



Ως άλλος …ισλαμιστής ενεργεί η κυβέρνηση Σαμαρά, οδηγώντας στο ικρίωμα εκατοντάδες πολίτες που αρνούνται για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, να παραλάβουν ΑΜΚΑ!
Πολλοί χριστιανοί θεωρούν ως προάγγελο ή επιβεβαίωση του χαράγματος του Αντίχριστου τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, ο Σαμαράς όμως και οι αρμόδιοι υπουργοί του, τούς αρνούνται το δικαίωμα αυτό και ακόμη χειρότερα: τους κόβουν μισθούς, συντάξεις και κάθε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ψέματα χωρίς τέλος είναι τα όσα διακηρύσσει η κυβέρνηση Σαμαρά για παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ανασφάλιστους! Για να έχει ένας ανασφάλιστος ιατροφαρμακευτική περίθαλψη υποχρεώνεται να παραλάβει ΑΜΚΑ! Σε αντίθετη περίπτωση τον πετάνε σαν το σκυλί στον δρόμο, περιμένοντας τον θάνατό του!
Ποιος είπε ότι στη σύγχρονη Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό, δεν υπάρχει βαρβαρότητα που παραπέμπει σε …τζιχαντιστές; Οι φανατικοί ισλαμιστές παίρνουν το μαχαίρι και σφάζουν στο γόνατο, όσους αρνούνται να προσκυνήσουν τον Αλλάχ! Η κυβέρνηση Σαμαρά με το… συνταγματικό μαχαίρι σύρει στον αργό θάνατο όσους δεν προσκυνούν τους απάνθρωπους νόμους τους! Νομίζετε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά; Για δείτε:
Ο Νόμος 3655 και συγκεκριμένα η παρ. 2 άρθρο 153 αναφέρει ότι από 01/06/2009 «ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των «ως άνω αντιστοιχών παραστατικών».
Εδώ και ένα και πλέον χρόνο η κυβέρνηση Σαμαρά έχει κόψει τις συντάξεις από όλους τους συνταξιούχους που δεν έχουν ΑΜΚΑ! Τι κι αν έχουν πληρώσει επί 30-40 χρόνια όλες τις ασφαλιστικές τους εισφορές; «Δεν δύνασθε! Να πεθάνετε», είναι σαν να τους λένε οι Σαμαράς-Σταϊκούρας και όλοι οι βουλευτές που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!
Τα αρμόδια όργανα της κυβέρνησης ενεργούν με κυνισμό προς εισαγγελείς και βουλευτές που ζητούν απάντηση, αναφερόμενοι με ιταμό τρόπο στους αρνητές του ΑΜΚΑ, δείχνοντας ότι έχουν λάβει αμετάκλητες αποφάσεις για εξόντωση των ανθρώπων που δεν απαρνούνται την πίστη τους! Νοοτροπία τζιχαντιστή; Μάλλον!

ΒΙΝΤΕΟ : ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Δείτε τα εξαιρετικά βίντεο που ακολουθούν (Ελληνικο + Ιταλικό) !!!
Επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά το περιεχόμενο και τη νομική βάση της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.com/2014/08/3-839-3580_5.html



ΤΟ ΧΡΗΜΑ (ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ + ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ), ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΤ, ΤΗΣ FED ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΡΕΟΥΣ !!!


ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΑΦΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΝΕΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ (ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.
ΕΤΣΙ, ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΙΗΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ), ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥΣ !!!

ΤΟ ΜΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ, ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !!!

ΕΤΣΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ (ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ + ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ,  ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ = ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΑΦΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ = ΧΡΕΟΣ !!!

ΩΣ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ (πχ 100 ΕΥΡΩ, 1.000 ΔΡΑΧΜΕΣ, κλπ.), ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΧΡΕΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ Ή ΆΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ !!!

ΕΤΣΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΔΟΣΗΣ (ΗΠΑ, ΕΕ, Μ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, κλπ).
ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΑΛΛΑ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" !!! 

ΤΟ ΜΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ !!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ :

ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ (ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΡΑ = 54 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΡΑ = 100 ΤΡΙΣ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ 154 ΤΡΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΕΡΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ = 77 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΦΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ = 2,  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ  !!!


Πίνακας 2013 - ΠΗΓΗ : Trading Economics

ΟΜΩΣ, Η ΤΥΧΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ - ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΗ - ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ !!!

ΕΤΣΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΗΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ !!!

ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΗ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΕΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΣΤΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

ΕΤΣΙ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ, ΩΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΚΑΘΕ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  !!!

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ (πχ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΔΟΛΑΡΙΟΥ) Ή ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ !!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ :

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΕΤΣΙ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΙΚΤΗ ΛΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ 50% = 77 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΉΤΟΙ Η ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ (ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ 160 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ 125 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΉΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ 285 ΔΙΣ, ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ = 3, ΉΤΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ = 2,  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΙΝΑΚΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΩ, ΕΠΙΣΗΣ, ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ  (πχ ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ).

ΕΤΣΙ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ πχ,  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟ ΗΤΑΝ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΞΕΔΙΔΕ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ !!!

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΟΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, ΟΙ ΗΠΑ, Η ΚΙΝΑ, Η ΙΝΔΙΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, κλπ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΛΟΓΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ.
ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
Ο ΑΜΠΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ ΚΑΙ Ο ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ !!!

ΣΟΚ !!! ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ : ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΑΞΙ !!!

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ :
Ανταλλάσσω ακίνητο με άδεια ταξί !!!



  1. Παραθαλάσσιο σπίτι 55 τ.μ. και BMW Χ5 του 2006 ανταλλάσσεται με μονοκατοικία σε κοντά στην Αθήνα. 
  2. Κλειστό γκαράζ ανταλλάσσεται με άδεια ταξί.
  3. Διαμέρισμα 72 τ.μ. στη Ρόδο με παλαιό διαμέρισμα ή κατάστημα σε Ψυρρή, Θησείο η Μοναστηράκι. 

Είναι ορισμένες μόνο από τις εκατοντάδες πλέον αγγελίες που δημοσιεύονται σε εφημερίδες και ιστότοπους, με τον αριθμό τους να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο όσο η κτηματαγορά παραμένει στην εντατική. 
Η τεράστια ανέργια σε συνδυασμό με τα φορολογικά βάρη που έχει πέσει σε κάθε λογής ακίνητο οδηγούν ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες να προσφεύγουν στον αντιπραγματισμό. 
Δεν ζητούν χρήματα καθώς προτιμούν να αλλάξουν το ακίνητό τους με κάποια άλλη -πιο προνομιακή ιδιοκτησία- ή ακόμη και με άλλου είδους περιουσιακά στοιχεία, όπως οι άδειες ταξί !
Την αυξανόμενη τάση της πώλησης, μέσω ανταλλαγής, πιστοποιούν μεσίτες, ενώ δημοφιλείς ιστότοποι αγγελιών φιλοξενούν αυτή τη στιγμή περισσότερες από 500 αγγελίες που στηρίζονται στην αντιπραγματική οικονομία.

Ενδεικτικά, σε ορισμένες αγγελίες, ανταλλάσσουν:

- γκαράζ 13 τ.μ. αξίας 12.000 ευρώ με άδεια ταξί.

-οικόπεδο 500 τ.μ. στην Εύβοια, κοντά στη θάλασσα είτε με άλλο οικόπεδο είτε με αυτοκινούμενη τροχοβίλα.

-δύο διαμερίσματα στην Λαμία (55 και 65 τ.μ.), δευτέρου ορόφου, κατασκευής 1970 με αντίστοιχης αξίας μονοκατοικία, διαμέρισμα, μαγαζί ή άλλο ακίνητο στην Αθήνα.

-τρία διαμερίσματα σε Αργυρούπολη, Αθήνα και Σούνιο, συνολικής αξίας 250.000 ευρώ με σπίτι αντίστοιχης αξίας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

-νεόδμητη μεζονέτα στη Βούλα 250 τ.μ., κατασκευής 2012, που τιμάται προς 900.000 ευρώ, με αντίστοιχο ακίνητο σε Μύκονο ή οικόπεδο στα βόρεια και Νότια προάστια.

- διαμέρισμα 76 τ.μ. στην Αθήνα, τρίτου ορόφου, κατασκευής 1971, αξίας 65.000 ευρώ, με μονοκατοικία σε Αθήνα, Πειραιά, Σαλαμίνα, Κόρινθο και Χίο.

- οροφοδιαμέρισμα 80 τ.μ. στην Κάρυστο, δευτέρου ορόφου με θέα, αξίας 40.000 ευρώ, με τέσσερα υπόγεια ή ημιυπόγεια διαμερίσματα (τουλάχιστον 30 τ.μ. και αξίας 10.000 ευρώ το καθένα μαζί με το φόρο μεταβίβασης στην Αθήνα.

-ημιτελής μονοκατοικία 325 τ.μ. στην Κόρινθο, κατασκευής 2013, σε οικόπεδο 5.000 τ.μ., με θέα στη θάλασσα, αξίας 450.000 ευρώ, με μεζονέτες στη βορειοανατολική Αττική.

- διαμέρισμα 72 τ.μ. στη Ρόδο με παλαιό διαμέρισμα ή κατάστημα σε Ψυρρή, Θησείο η Μοναστηράκι.

- διαμέρισμα στο Ν.Ψυχικό με ακίνητο στην Αίγινα.

Δύσκολη η ανταλλαγή
Όπως, όμως, αναφέρουν παράγοντες της αγοράς, η διάθεση στην αγορά μέσω ανταλλαγής ακινήτων αποτελεί σημείο των καιρών, σε μία στιγμή που ολοένα και περισσότεροι παραχωρούν στο Δημόσιο τις ιδιοκτησίες τους με αντάλλαγμα τη διαγραφή των οφειλών τους. Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι το εγχείρημα;

ΡΕΚΟΡ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΓΙΑ, ΕΤΑΑ !!!

Ραγδαία αύξηση παρουσιάζουν οι κατασχέσεις εις χείρας τρίτων από το Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ) προς τα ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ), κατά το τελευταίο δίμηνο !!!



Συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούλιο οι κατασχέσεις έφτασαν τις 5.861, ενώ ένα μήνα πριν -δηλαδή τον Ιούνιο- έφτασαν τις 21.828.
Αντίθετα στο χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2013 – Μαίου 2014 πραγματοποιούνταν κατά μέσο όρο 1660 κατασχέσεις εις χείρα τρίτου (βλέπε διάγραμμα παρακάτω).
Αντίστοιχα μεγάλη αύξηση σημειώνεται και στα ποσά οφειλών για τα οποία ελήφθησαν αναγκαστικά μέτρα.
Τον Ιούλιο του 2013 έφτασαν τα 313 εκατ. ευρώ, ενώ τον Ιούνιο του 2014 έφτασαν τα 669.023.065.
Την ίδια στιγμή εξαιρετικά χαμηλά εξακολουθούν να κινούνται οι εισπράξεις από ρυθμίσεις “Νέας Αρχής” και “Πάγιας Ρύθμισης”.
Από ρυθμίσεις “Νέας Αρχής”, τον Ιούλιο του 2014 εισπράχθηκαν μόλις 5,8 εκατ. ευρώ.
Τα 5,5 εκατ. ευρώ αφορούσαν οφειλές προς το ΙΚΑ και μόλις τα 148 χιλιάδες ευρώ οφειλές προς τον ΟΑΕΕ. Τέλος 207 χιλιάδες ευρώ εισπράχθηκαν για τον ΟΓΑ ενώ δεν εισπράχθηκε τίποτα από ρυθμίσεις στο ΕΤΑΑ (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί κλπ.)
Από “Πάγια Ρύθμιση” εισπράχθηκαν συνολικά 12,4 εκατ. ευρώ. Για το ΙΚΑ εισπράχθηκαν 11,6 εκατ. ευρώ. Για τον ΟΑΕΕ εισπράχθηκαν 291 χιλιάδες ευρώ, ενώ για τον ΟΓΑ 73 χιλιάδες ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι το ΚΕΑΟ έχει συγκεντρώσει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία ύψους 10,9 δισ. ευρώ. Τα 7,8 δισ. ευρώ αφορούν το ΙΚΑ, τα 2,3 δισ. ευρώ τον ΟΑΕΕ, τα 197 εκατ. ευρώ τον ΟΓΑ και 60 εκατ. ευρώ τον ΟΑΕΕ.

ΡΕΚΟΡ !!! 8.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΝΕΟ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ !!!

Βροχή τα εκατομμύρια !!!
Το μεγαλύτερο ΤΖΑΚΠΟΤ των τελευταίων ετών στο ΤΖΟΚΕΡ !!!

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ !!!
Συμπληρώνει σαν τρελός, το ένα δελτίο μετά το άλλο !!!

Βροχή τα εκατομμύρια! Το μεγαλύτερο τζακποτ των τελευταίων ετών στο ΤΖΟΚΕΡ!!! Πόσα μοιράζει το τυχερό παιχνίδι;  

Το ποσό-ρεκόρ των 8.000.000 ευρώ τουλάχιστον κληρώνει στην 1η κατηγορία το ΤΖΟΚΕΡ την ερχόμενη Κυριακή κορυφώνοντας ακόμα περισσότερο την αγωνία !!! 

Τα 14 συνεχόμενα τζακπότ έχουν απογειώσει το ποσό που περιμένει τους επόμενους υπερτυχερούς, καθώς τόσο υψηλό ποσό έχει να μοιραστεί πάνω από 4 χρόνια !!!
Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει απίθανα κέρδη και στις υπόλοιπες κατηγορίες !!! 
1.600.000 ευρώ περίπου (συγκεκριμένα 1.594.469 ευρώ) μοιράστηκαν συνολικά στις υπόλοιπες κατηγορίες στη χθεσινή διαλογή, γεμίζοντας χαμόγελα τους τυχερούς παίκτες.
ΠΗΓΗ
http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/124236

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ BINTEO !!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

Μετά την κΩλονοσκόπηση της ελληνικής οικονομίας από τους σκιτζίδες κτηνίατρους της ΤΡΟΪΚΑ, αυτό θα είναι το φινάλε για τους ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ και τη ΜΕΡΚΕΛ !!!
ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΚΑΤΑ !!!




Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος.
Είναι ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ !!!

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΣΤΟΝ REAL FM !!!

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟΝ REAL FM ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Κ.ΤΣΙΛΙΜΙΔΗ !!!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ !!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Μία στις 13 κοπέλες στις ΗΠΑ το κάνουν από 16 χρονών και λένε ότι τους αρέσει !!!



ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Έλληνες το κάνουν καθημερινά και λένε ότι δεν τους αρέσει, αλλά συνεχίζουν να λένε ΝΑΙ σε Κυβέρνηση, Τράπεζες και Τρόικα !!! 

“Παιδιά να οργανωθούμε λίγο εεεε;”, έλεγε το γνωστό ανέκδοτο περί ομαδικού σeξ, αλλά από ότι φαίνεται στα στοιχεία μιας έρευνας που έγινε στις ΗΠΑ, για το ομαδικό σeξ, οι νέες κοπέλες από τα 16 τους και μετά, δεν ζητούν καμία οργάνωση !!!
Και για να μην χαριτολογούμε σας λέμε ότι τα στοιχεία έρευνας που διενήργησαν 3 πανεπιστημιακές κλινικές και το πανεπιστήμιο της Βοστόνης, σε συνεργασία με το τμήμα ψυχολογίας του πανεπιστημίου, 1 στις 13 κοπέλες από τα 14 τους, μέχρι τα 20 τους έχει δοκιμάσει σeξ ταυτόχρονα, με περισσότερα από ένα άτομα.
Συνολικά στην έρευνα πήραν μέρος 330 κοπέλες. 

Το ανησυχητικό όμως, ήταν κάποιες επιμέρους απαντήσεις που έδωσαν . 
Για παράδειγμα το 47% των κοριτσιών απάντησε ότι στο ομαδικό σeξ στο οποίο συμμετείχε, τουλάχιστον ένας από τους άνδρες δεν φορούσε προφυλακτικό. 
Ανησυχία προκαλεί επίσης, η απάντηση που έδωσαν οι μισές τουλάχιστον κοπέλες. 
Είπαν ότι για να πάρουν μέρος, αναγκάστηκαν αφού έπεσαν θύματα εκφοβισμού και έντονης πίεσης. 
Σε ποσοστό που άγγιζε το 1/3 των γυναικών, απάντησαν ότι βρισκόντουσαν υπό την επήρεια αλκοόλ, ή ναρκωτικών ουσιών.
Παρά το γεγονός ότι οι ερωτηθείσες ήταν σε ηλικία μεγαλύτερη των 20, απάντησαν στην πλειοψηφία τους, ότι είχαν την πρώτη εμπειρία από ομαδικό σeξ στα 15,6 τους, κατά μέσο όρο.
Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 65%, δήλωσαν ότι μετά την ταυτόχρονη ερωτική πράξη με πολλούς άνδρες, αρχικά το μετάνιωσαν αλλά στη συνέχεια είπαν ότι τους άρεσε και ότι υπό άλλες συνθήκες θα το επαναλάμβαναν !!!


ΠΗΓΗ
iatropedia

ΚΑΙΝΕ ΜΑΖΟΥΤ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ !!!

Θυμήθηκαν μετά από 7 μήνες το μεγάλο επίτευγμα του ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ, που πέρασε από την Ολομέλεια της Ευρωβουλής την άρση της ασυλίας της Τρόικα !!!!
ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ !!!



Αντιμέτωποι με ποινικές και αστικές ευθύνες πλέον οι Τροικανοί! Μία τεράστιας σημασίας απόφαση για την Ελλάδα και τον λαό της κατάφερε να αποσπάσει πριν από λίγο από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότης Μαριάς.
Ύστερα από επικοινωνία που είχε το SpiroSpero.gr μαζί του, μας ενημέρωσε πως και η Ολομέλεια έκανε δεκτή την τροπολογία που κατέθεσε χθες στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου για άρση ασυλίας των εκπροσώπων της Τρόικας σε όλες τις χώρες που έχουν επιβληθεί μνημόνια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι της ψηφοφορίας απείχαν, σύμφωνα με τον κ. Μαριά, οι Έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ, αλλά (άκουσον-άκουσον) και του ΣΥΡΙΖΑ(!!!)
Πλέον, με αυτή την απόφαση όλοι όσοι έχουν προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε βάρος της Τρόικας, θα εξετάζονται οι υποθέσεις τους κανονικά και οι εκπρόσωποι των δανειστών θα λογοδοτούν επίσης κανονικά και με τον Νόμο στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τις πράξεις τους!
Είχε προηγηθεί η κατάθεση της τροπολογίας αυτής από τον Νότη Μαριά στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων, όπου «τις εν λόγω τροπολογίες είχαν συνυπογράψει άλλοι τέσσερις βουλευτές μέλη της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κ.Σ.Σ.Ε. κ. J. Clappison.
Επισημαίνεται ότι από ελληνικής πλευράς και στην χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία συμμετείχαν μόνο και ψήφισαν ο Νότης Μαριάς (ΑΝΕΛ) και ο Κύπριος βουλευτής Νίκος Νικολαΐδης (ΕΔΕΚ).

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ KONTRANEWS !!!

ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ !!!

Αποκάλυψη του Πάνου Λελιάτσου
Η Κυβέρνηση είναι για πολλές κλωτσιές !!!
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ !!!
Λόγω των θερινών διακοπών του Λόρδου Υπουργού ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ, η Ελλάδα τον Αύγουστο δεν επενδύει, δεν εισπράττει, δεν αναπτύσσεται !!!


ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ : ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ !!!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Συνεργάσιμο Δανειολήπτη και τη Ρύθμιση των ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!! 

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ !!!
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ !!!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ !!!
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ !!!
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!!
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !!!
ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΤΑ 50% !!!
Με βάση τις εύλογες μηνιαίες δαπάνες διαβίωσης των νοικοκυριών, οι τράπεζες θα μπορούν να καθορίζουν τους τρόπους ρύθμισης των δανείων των φυσικών προσώπων με υποχρεωτική ισχύ από το 2015. Με το νέο πλαίσιο γίνεται μία προσπάθεια να δοθούν λύσεις εξωδικαστικά, με τη συνεργασία των δύο μερών. Τα πιστωτικά ιδρύματα θα αξιολογούν τη συνολκή οικονομική κατάσταση του δανειολήπτη, συμπεριλαμβανομένου των συνολικών χρεών (και προς Δημόσιο), ώστε να μπορεί να το αποπληρώνει.
Βασιζόμενοι στον Κώδικα Δεοντολογίας των τραπεζών, ο οποίος υπεγράφη από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, θα υπάρχουν οι "μακροπρόθεσμες διευθετήσεις", οι οποίες αφορούν διάστημα πέντε ετών. 
Επίσης, προβλέπεται πάγωμα μέρους της οφειλής, μείωση των τόκων ή ανταλλαγή με στεγαστικό δάνειο μικρότερης αξίας. 
Παράλληλα, θα υπάρχει διαχωρισμός ενυπόθηκου δανείου σε βιώσιμο δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση και υπόλοιπο του δανείου, στο οποίο δεν λογίζονται τόκοι έως μια μεταγενέστερη ημερομηνία αποπληρωμής.

Πιο αναλυτικά :
Οι δανειολήπτες θα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, αυτή του συνεργάσιμου και του μη συνεργάσιμου.
 Η πρώτη κατηγορία θα σημαίνει ότι θα γίνουν κινήσεις για από κοινού εξεύρεση λύσης και ρύθμισης, ενώ η δεύτερη θα προειδοποιείται από τους ειδικά εκπαιδευμένους υπαλλήλους ότι το πιστωτικό ίδρυμα θα προβεί σε λύσεις οριστικής διευθέτησης, μη δίνοντάς τους το δικαίωμα να χαρακτηριστούν συνεργάσιμοι. 
Επίσης, προβλέπεται η υποχρέωση κάθε πιστωτικού ιδρύματος να διαθέτει σε εμφανές σημείο κάθε καταστήματός του ενημερωτικό φυλλάδιο, αλλά και την αποστολή συστημένης, με βεβαίωση παραλαβής στον αποστολέα, προειδοποιητικής επιστολής.

Όπως προβλέπεται από τον κώδικα, θα υπάρχει διαχωρισμός των λύσεων σε βραχυπρόθεσμες, μακροπρόθεσμες και οριστικής διευθέτησης.Η βραχυπρόθεσμη θα περιλαμβάνει: Μειωμένες τοκοχρεωλυτικές δόσεις κατά τη διάρκεια βραχυπρόθεσμης περιόδου, περίοδος χάριτος, αναβολή Πληρωμής Δόσης/Δόσεων, τακτοποίηση καθυστερούμενου υπολοίπου, κεφαλαιοποίηση καθυστερήσεων.
Η μακροχρόνια λύση ρύθμισης περιλαμβάνει: μόνιμη μείωση του επιτοκίου ή του συμβατικού περιθωρίου, αλλαγή τύπου επιτοκίου (για παράδειγμα, από κυμαινόμενο σε σταθερό) και παράταση της διάρκειας αποπληρωμής.

Προβλέπεται, επίσης, διαχωρισμός ενυπόθηκου δανείου σε :
i. ένα βιώσιμο δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση, το οποίο ο δανειολήπτης αποπληρώνει, με βάση την εκτιμώμενη μελλοντική ικανότητα αποπληρωμής,
και
ii. υπόλοιπο του δανείου, στο οποίο δεν λογίζονται τόκοι έως μια μεταγενέστερη ημερομηνία αποπληρωμής. Κατά την μεταγενέστερη αυτή ημερομηνία ή πριν από αυτήν, διενεργείται επαναξιολόγηση της ικανότητας αποπληρωμής. η οποία προσδιορίζεται είτε από την εκτιμώμενη βελτίωση της δυνατότητας αποπληρωμής του δανειολήπτη είτε από τα εκτιμώμενα έσοδα ρευστοποίησης εμπράγματης εξασφάλισης ή άλλου περιουσιακού στοιχείου με συντηρητικές παραδοχές.

Προβλέπεται και η λύση της εθελοντικής Παράδοσης Ενυπόθηκου Ακινήτου, μετατροπή σε Χρηματοδοτική Μίσθωση. 
Δηλαδή, δίνεται το ακίνητο στην τράπεζα και μετά το νοικιάζεις για ελάχιστη χρονική διάρκεια που είναι συνήθως τα 5 χρόνια. 
Επίσης, περιλαμβάνει τη μεταβίβαση της κυριότητας του ακινήτου είτε στην τράπεζα είτε σε τρίτο. αποπληρώνοντας μέρος ή το σύνολο του δανείου.

Επίσης, περιλαμβάνει την ανταλλαγή με στεγαστικό δάνειο μικρότερης αξίας.
Δηλαδή ο δανειολήπτης που έχει υποθηκευμένη την κύρια κατοικία του ή την επαγγελματική του στέγη μπορεί να την πουλήσει αγοράζοντας νέα χαμηλότερης αξίας. 
Στους ενδεικτικούς τρόπους περιλαμβάνονται και η ολική ή μερική διαγραφή οφειλών αλλά χωρίς πρόσθετες επεξηγήσεις και οδηγίες, που ερμηνεύεται ότι θα παραμείνει «ενδεικτικός» και παράδειγμα προς αποφυγή αυτός ο τρόπος αφού ανήκει στις διακριτικές ευχέρειες των τραπεζών η επιλεκτική εφαρμογή τους.

Σημειώνεται ότι όπως έχει καθοριστεί, για έναν ενήλικα οι μηνιαίες δαπάνες διαβίωσης κυμαίνονται από 537 μέχρι 682 ευρώ. 
Για ένα ζευγάρι τα έξοδα που δικαιολογούνται ξεκινούν από 906 και φτάνουν μέχρι τα 1.160 ευρώ. 
Για δύο ενήλικες με ένα παιδί τα έξοδα είναι από 1.126 μέχρι 1.440 ευρώ. 
Για μια οικογένεια με δύο παιδιά οι “εύλογες” δαπάνες διαμορφώνονται από τα 1.347 ευρώ μέχρι τα 1.720 ευρώ. 
Στις βασικές δαπάνες είναι: διατροφή, ένδυση-υπόδηση, λειτουργικά έξοδα κατοικίας, μετακίνηση, επισκευή και συντήρηση επίπλων και οικιακού εξοπλισμού, είδη οικιακής κατανάλωσης και ατομικής φροντίδας, ενημέρωση και μόρφωση, υπηρεσίες τηλεφωνίας και ταχυδρομείων, είδη και υπηρεσίες υγείας (φάρμακα αλλά όχι ιδιωτικά νοσοκομεία), οι υπηρεσίες εκπαίδευσης (παιδικοί σταθμοί, φροντιστήρια, αλλά όχι ιδιωτικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), οι υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας (γηροκομεία, ιδρύματα και σχολεία για ΑΜΕΑ, βρεφονηπιακοί σταθμοί) και οι οικονομικές υπηρεσίες (αμοιβές φοροτεχνικών, συμβολαιογράφων, δικηγόρων).

Τα στάδια
SSL Certificates