.

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 10 ΧΩΡΕΣ, ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ;;;

Στα πιο πλούσια κράτη του κόσμου, οι Πολίτες δεν πληρώνουν δεκάρα τσακιστή για φόρους και ασφαλιστικές εισφορές !!!

Πως βγαίνουν λοιπόν οι προϋπολογισμοί των Κυβερνήσεών τους, πως κάνουν κοινωνική πολιτική και πως πληρώνουν τη δημόσια υγεία και παιδεία ;;;
Εκεί όπου δεν υπάρχουν φόροι: Οι δέκα χώρες με μηδενική φορολογία εισοδήματος [λίστα&εικόνες]












ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 
ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ !!!
ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ :
Να μην υπάρχουν κλέφτες στις Κυβερνήσεις
και το σύστημα να μην είναι δομημένο 
στη βάση ότι πρέπει να υπάρχει 
ένας αφελής που να δουλεύει, για να ζουν 
στην πλάτη του πέντε κηφήνες !!!
Σύμφωνα με το fortune greece 
αυτά είναι τα 10 κράτη 
με μηδενική φορολογία εισοδήματος :

ΜΑΓΟΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤτΕ ;;;

Δείτε με προσοχή το ΒΙΝΤΕΟ μέχρι την τελευταία σκηνή.
Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνετε Αγγλικά, αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της.
Ο μάγος του ΒΙΝΤΕΟ είναι κάτι μεταξύ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ, ΤΟΜΣΕΝ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ και ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
Δεν του βγαίνει το παιχνίδι, παρότι είναι στημένο στο 10 μπαστούνι !!!  

ΗΡΑΚΛΗΣ MADE IN BUDAPEST, ΛΟΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ !!!

ΗΡΑΚΛΗΣ Made in Budapest !!!
Η νέα υπερπαραγωγή του ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ που θα σπάσει ταμεία, είναι καθαρά ελληνική αλλά ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, λόγω αδιαφορίας των αρμοδίων ελληνικών αρχών (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) !!!
Τα ίδια έγιναν και με την ΤΡΟΙΑ, που γυρίστηκε στη ΜΑΛΤΑ !!!  


Μια από τις γνωστότερες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας με τον πιο ρωμαλέο ήρωα της αρχαίας Ελλάδας, η ιστορία του Ηρακλή, λογικό ήταν να γυριστεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως όπως εξηγεί σε βίντεο της ιστοσελίδας greekreporter.com δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν να μιλήσουν με κανέναν από την κυβέρνηση.
Μιλάμε για την νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Ηρακλή που υποδύεται ο “βράχος” Dayne Johnson. Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος της ταινίας, Εβαν Σπηλιωτόπουλος, όταν οι παραγωγοί, αλλά και ο ίδιος ο Dwayne, έκαναν το λάθος να σκεφτούν να κάνουν γυρίσματα στον τόπο του Ηρακλή, δυστυχώς “έφαγαν πόρτα.”
Σύμφωνα με τον σεναριογράφο «δεν προσελκύουμε, διώχνουμε κινηματογράφο. Συζητήθηκε να το γυρίσουμε στην Ελλάδα και οι παραγωγοί στείλανε scouting, και δεν βρέθηκε κανένας άνθρωπος από την κυβέρνηση να τους εξηγήσει να πως θα την κάνουμε, να πως θα σας διευκολύνουμε. Η Βουδαπέστη μας τα έδωσε όλα, μέχρι και στρατό, το ΦΠΑ.»
Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κάθε Έλληνας ακούγοντας την συνέντευξη ενός παράγοντα του Χόλιγουντ, Έλληνα, που εξηγεί με θυμό την κατάντια του ελληνικού κράτους.



ΠΗΓΗ
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BF-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B1

Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΡΙΣΗ !!!













Καλά να πάθεις μαλάκα Έλληνα Ψηφοφόρε, αφού έστειλες στην Ευρωβουλή αυτά τα λαμόγια !!!
Τώρα ΣΚΑΣΕ και ΠΕΙΝΑ !!!
36.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ !!! 
ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ !!!
Το κόλπο είναι παλιό !!!
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙ 40 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (;;;)

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

Μην αυταπατάστε !!!
Δεν πρόκειται να πατάξουν την παραδικαστική ασπίδα προστασίας της κρατικοδίαιτης διαπλοκής νταβατζήδων, τραπεζιτών, εργολάβων, καναλαρχών, κλπ.
Έρχονται για να βγάλουν το τελευταίο ξύγκι από τις μύγες, δηλαδή από τους απλούς Έλληνες Φορολογούμενους !!!
H πληροφορία που διέρρευσε από Γερμανούς δημοσιογράφους έρχεται να δέσει με όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο της Δικαιοσύνης τους τελευταίους μήνες.
Γερμανοί εισαγγελείς ειδικευμένοι στο οικονομικό έγκλημα και στη φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κλπ, πρόκειται να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα!
Το συγκεριμένο κλιμάκιο θα εργάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε πάροδο της λεωφ. Αλεξάνδρας-το κτίριο έχει ενοικιασθεί ήδη-και μοναδική του αποστολή θα είναι ο έλεγχος της ελληνικής Δικαιοσύνης. 
Κι αυτό γιατί οι δανειστές έχουν την αίσθηση ότι η μη απόδοση Δικαιοσύνης στην Ελλάδα και η ασυλία συγκεκριμένων βαρόνων της διαπλοκής έχει μετατρέψει την περίπτωση της χώρας μας σε πηγάδι δίχως πάτο για τα δικά τους χρήματα.
Αμερικανοί και Γερμανοί λοιπόν έχουν αναλάβει να αντιμετωπίσουν το θηρίο χτυπώντας το στην ευαίσθητη κοιλιακή του χώρα, όπως αποκαλούν τις σχέσεις διαπλοκής τμήματος της ελληνικής δικαιοσύνης με ντόπιους βαρόνους και ολιγάρχες !
ΠΗΓΗ
http://kourdistoportocali.com/post/22800/ektakto-gt-klimakio-germanwn-eisaggelewn-egkathistatai-monima-sthn-athhna

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΙΚ, ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ" !!!

Χρήστος Σταϊκούρας : 
Απέτυχε η υπερφορολόγηση των καυσίμων !!!
Χρειάστηκε χρόνια για να καταλάβει ο Υφυπουργός Οικονομικών το αυτονόητο, δηλαδή αυτό που εκατομμύρια απλοί πολίτες κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή !!!
Έχουμε ήδη επισημάνει τι σημαίνει Έλληνας ΥΠΟΙΚ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/07/blog-post_45.html

Ομολογία αποτυχίας από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος χαρακτήρισε κοινωνικά άδικη και αποτυχημένη την εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, ζητώντας παράλληλα την τροποποίησή του.
«Δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Απέτυχε», είπε για την εξίσωση σε συνέντευξή του στη Realnews, προσθέτωντας ότι «η εμμονή απέναντι σε μέτρα που δεν αποδίδουν, δεν αποτελεί ένδειξη σοφίας».
Σε ότι αφορά την έκτακτη εισφορά ο Χ. Σταϊκούρας δηλώνει εμμέσως ότι συνεπεία των δικαστικών αποφάσεων είναι πιθανόν να διατηρηθεί και το 2015.
Δηλώνει αντίθετος στην επιλεκτική αύξηση των μισθών και προκρίνει την μείωση της φορολογίας, λέγοντας: «Σταθερά υποστηρίζω ότι η επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, η μη ανατροπή της υφιστάμενης εισοδηματικής πολιτικής και η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής πρέπει να οδηγήσουν στην σταδιακή μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων».
Υπενθυμίζεται ότι η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, σχεδόν διπλασίασε την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες νοικοκυριά να μην μπορούν να ζεσταθούν το χειμώνα, ενώ λόγω της κατακόρυφης μείωσης στην κατανάλωση, κατέρρευσαν και τα έσοδα του υπ. Οικονομικών από τη σχετική φορολογία.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν, ότι παρόμοιες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών εντάσσονται σε ένα ευρύτερο επικοινωνιακό πλαίσιο που έχει ως στόχο τη λεγόμενη «στροφή προς την κοινωνία», με την κυβέρνηση να προσπαθεί να ισορροπήσει με δυσκολία μεταξύ των δεσμεύσεων προς τους ψηφοφόρους και τις απαιτήσεις των δανειστών.
ΠΗΓΗ
http://topontiki.gr/article/79840

3.795.100 ΕΛΛΗΝΕΣ (34,6%) ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!!

Success story: Το 34,6% των Ελλήνων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Γ. ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ : ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μήνες για το έγκλημα που ετοιμάζουν με τη ρύθμιση του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!!
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ !!!
Κυνική ομολογία Χαρδούβελη : 
Θα μετατρέψουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε ενοικιαστές και αυτό το αποκαλούν «ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» !!!


Μοναδική λύση για την προστασία της περιουσίας μας, η συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Στο πλαίσιο της μνημονιακής αδηφαγίας που σαρώνει στο πέρασμά της τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης αποκαλύπτει σήμερα στα Νέα - χωρίς κανένα οίκτο και χωρίς καμία κοινωνική ευαισθησία-ότι η λύση για τα μη εξυπηρετούμενα κόκκινα δάνεια θα είναι να παίρνουν τα σπίτια των πολιτών οι τράπεζες και αντί για δόση να πληρώνουν ενοίκιο!
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως το σχέδιο αποτελεί «δίχτυ προστασίας σε αυτούς που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους». 
Την ίδια στιγμή ο υπουργός Οικονομικών αναφέρει πως «το κράτος πρέπει να σκέφτεται και τους πολίτες, όχι μόνο τους αριθμούς. 
Πρέπει να δώσει κάτι, ώστε να μην τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους. 
Από την πλευρά τους οι τράπεζες πρέπει να σκεφτούν λύσεις για να μπορέσουν οι δανειολήπτες να μείνουν στο σπίτι τους, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα».
Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών κάνει λόγο για μία χώρα που έχει χάσει την αξιοπρέπειά της, την οποία όπως υποστηρίζει δύσκολα ανακτάς.
«Αλλά αν πετύχουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει θα έχουμε πλεονέκτημα στη διαπραγμάτευση για το χρέος» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Χαρδούβελης.
Επί της ουσίας οι δανειστές επιτυγχάνουν αυτό που ήθελαν από την αρχή της εισόδου της χώρας στον μηχανισμό στήριξης. Να κατεβάσουν το ποσοστό ιδιοκατοίκησης του πληθυσμού. Αυτή ήταν και οι βασική ενόχληση τόσο του ΔΝΤ όσο και του Βερολίνου: «Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες – μισθωτοί και συνταξιούχοι- να έχουν τόσο μεγάλο ποσοστό ιδιοκατοίκησης» ήταν η μόνιμη επωδός των τεχνοκρατών της τρόικας από την πρώτη μέρα που ήρθαν στην Ελλάδα.
Στόχος τους ήταν να περάσουν τα σπίτια στον έλεγχο χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και όλοι οι Έλληνες να γίνουν ενοικιαστές για να χρωστάνε εφ΄ όρου ζωής χωρίς να υπάρχει η έννοια της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας.
Το σχέδιό τους επετεύχθη με τη βίαιη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης μέσω των μειώσεων στους μισθούς και μέσω της αβάσταχτης φορολογίας.
Την ίδια ώρα τα παπαγαλάκια του συστήματος και οι υποτακτικοί κονδυλοφόροι των δανειστών παρουσιάζουν το παραπάνω σχέδιο ως «σανίδα σωτηρίας» αδιαφορώντας για το επίπεδο ζωής των μισθωτών και των συνταξιούχων αφού πρωτίστως διαπραγματεύονται τα δικά τους επιχειρηματικά θαλασσοδάνεια με τα οποία έστηναν αυτοκρατορίες μέσων ενημέρωσης.

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/07/blog-post_276.html#ixzz38azseGPk

5η ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ !!! ΤΟ SUCCESS STORY ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Η Ελλάδα κατέχει την 5η θέση στον κόσμο στις χώρες με το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας

ΚΟΜΠΙΝΑ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ !!!

Ιδιοκτήτης ΕΛΔΕ στη Λάρισα τσέπωσε 1,5 εκατομμύριο από τα λεφτά των πελατών του και εξαφανίστηκε !!!Έβαλε «λουκέτο» στην εταιρία και εξαφανίστηκε με 1.500.000 ευρώ
Αιφνιδιαστικό «Λουκέτο» έβαλε εταιρεία ΕΛΔΕ (εταιρία λήψεως και διαβίβασης χρηματιστηριακών εντολών) στην Λάρισα και ο ιδιοκτήτης της εξαφανίστηκε αφήνοντας επί «ξύλου κρεμάμενους» τους επενδυτές που την εμπιστεύτηκαν.
Η εταιρεία που λειτουργούσε επί 15ετια καταγγέλλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, για απάτη ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, τουλάχιστον, ποσό το οποίο άντλησε ο υπεύθυνος της ΕΛΔΕ από επενδυτές της Λάρισας για την απόκτηση, με υψηλές υπεραξίες, ομολόγου.
Ενισχυμένος κεφαλαιακά με το ποσό αυτό, ο υπεύθυνος της εταιρίας παραμένει σήμερα εξαφανισμένος, η επιχείρηση έχει κλείσει και οι πελάτες του, μετρούν ζημιές και οικονομικές απώλειες.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, αρκετά χαρτοφυλάκια παλαιών και νέων επενδυτών δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην αγορά ενός ομολόγου προκειμένου να αυξήσουν γρήγορα και εύκολα τα κέρδη τους και υπολογίζεται ότι τοποθέτησαν ποσά που κυμαινόταν από 5.000 έως 200.000 ευρώ, σε ένα κοινό, άνευ ρίσκου, επενδυτικό εγχείρημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατατεθεί αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα από τους εξαπατηθέντες.
ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr/koinonia/item/13048-loyketo-elde

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!

Σελίδα στο Facebook καταγγέλλει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ και τον διευθυντή του καταστήματος ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ !!!
Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές !!!
ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ !!!










































ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΚΑΪ : ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η 56ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ !!!

ΑΡΗΣ ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ : 
Φτάνει πια με το ανάπηρο κράτος που οι πολίτες χρυσοπληρώνουμε !!!
Για τις ανάπηρες όμως τράπεζες δεν λέει κουβέντα ο παπαγάλος της ενημέρωσης ΑΡΗΣ, που χρυσοπληρώνεται  από τα θαλασσοδάνεια του Αλαφούζου !!!

20140725-223558-81358333.jpg

Κάνω το λάθος με τον απογευματινό καφέ να ανοίξω το χαζοκούτι και να κάνω ένα ζάπινγκ, όπως λέμε στην Ελλάδα…
Πέφτω πάνω στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ. Τίτλος ρεπορτάζ: “ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ 56ΧΡΟΝΗΣ”! Το ρεπορτάζ παρουσίαζε και συνεντεύξεις επιστημόνων για την ασθένεια από την οποία έπασχε η 56χρονη συμπολίτισσά μας. Σκέφτομαι: Τί θέλουν να μας πούνε 
δηλαδή, ότι θα πέθαινε έτσι κι αλλιώς και τσάμπα γίνεται όλη η φασαρία για την κρατική αναλγησία κλπ? ΕΛΕΟΣ!!! Φυσικά βολεύει να παρουσιάζουμε και λίγο από “κακή κρατική ΔΕΗ” για να την ξεπουλήσουμε πιο εύκολα και χωρίς πολλά πολλά…
Αηδιασμένος αλλά όχι δυστυχώς υποψιασμένος, πέφτω σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ (φωτο).
Ο γνωστός για τις “απόψεις του” Α. Πορτοσάλτε εξίσταται για το ίδιο ακριβώς θέμα: “Φτάνει πια με το ανάπηρο κράτος που οι πολίτες χρυσοπληρώνουμε”! Έχετε δίκιο κ. Άρη, όμως και τις τράπεζες χρυσοπληρώσαμε και κατάσχονται τα σπίτια του κοσμάκη για λίγα ευρώ και ταυτόχρονα έχουν κλείσει τις στρόφιγγες του δανεισμού σε φυσικά, νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις (τις μικρομεσαίες φυσικά). Έχει χρεωθεί ο κόσμος σε τράπεζες και εφορίες και αυτοκτονεί! Γι αυτά τα 1.500-2.000 θύματα του μνημονίου δε βλέπω όμως να αντιδράτε. Και πάλι δίκιο έχετε όμως, δεδομένου ότι οι τράπεζες δε χρειάζονται ιδιωτικοποίηση (τις παίρνουν πίσω τσάμπα οι ίδιοι που τις πτώχευσαν), ενώ η ΔΕΗ πρέπει να ξεπουληθεί.
Αποκαλύπτει και ο κ. Υποφάντης από άλλο παράθυρο): “Το 90% των διακοπών ρεύματος το πραγματοποιούν ιδιώτες”. Δηλαδή εάν ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ δε θα έχει κανένας ρεύμα! Και τί έγινε? Όπως είπε και ο Ταμήλος, το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό…Και αυτός στην τελική δίκιο έχει…!
Και σίγουρα πιο πολύ δίκιο έχει ο Χάρυ Κλυν: “ΔΕΝ ΠΗΔ@#$ΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!” (ΤΑΙΝ. ΑΛΑΛΟΥΜ).

ΠΗΓΗ
http://olympia.gr/2014/07/25/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%83-2014-%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%81%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1/

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 123 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΟΠΥΥ !!!

Δεκάδες εξετάσεις που κρίθηκαν παρωχημένες και αλληλοκαλυπτόμενες δεν θα αποζημιώνονται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ. 


Στην απενεργοποίηση από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης συγκεκριμένων κωδικών εξετάσεων που αφορούν τουλάχιστον οκτώ ειδικότητες, προχώρησε ο ΕΟΠΥΥ, με στόχο τον εξορθολογισμό του συστήματος αποζημίωσης των διαγνωστικών εξετάσεων και ιατρικών πράξεων.
Έπειτα από μελέτη του σχετικού καταλόγου κωδικοποίησης, ο οργανισμός «έβγαλε» από το σύστημα κωδικούς εξετάσεων, για τις οποίες έχει παρατηρηθεί ότι υπήρχαν συχνά διπλές καταχωρήσεις της ίδιας εξέτασης, κάποιες περιλαμβάνονται σε άλλες εξετάσεις, άλλες είναι παρωχημένες και δεν χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη ιατρική πράξη, ενώ αρκετές περιλαμβάνονται στην ιατρική επίσκεψη και δεν τιμολογούνται μεμονωμένα.
Η απόφαση του ΕΟΠΥΥ στηρίχθηκε στο πόρισμα πενταμελούς επιτροπής, που συστάθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και την Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριακών Ιατρών Βιοπαθολόγων- Κυτταρολόγων- Παθολογοανατόμων.
Επίσης, παρατηρήσεις και προτάσεις έγιναν και από επιστημονικές εταιρείες (Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών και Καρδιολόγων Ελλάδας, Ωτορινολαρρυγγολογική εταιρεία, Οφθαλμολογική εταιρεία, Ενδοκρινολογική εταιρεία, Νευρολογική εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας).
Οι πρωτοβουλίες του ΕΟΠΥΥ για τον εξορθολογισμό του πλαισίου αποζημίωσης διαγνωστικών εξετάσεων με την εισαγωγή κανόνων και οδηγιών θα συνεχιστούν, όπως ενημερώνει ο οργανισμός.
Οι διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις που περιλαμβάνονται στον κατάλογο δεν θα αποζημιώνονται στο εξής, καθώς έχουν ήδη εξαιρεθεί από το Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.
Οι εξετάσεις που δεν καλύπτονται πλέον είναι οι εξής :
1 Αλκαλική φωσφατάση λευκών αιμοσφαιρίων 110000039 3,43
2 Δοκιμασία κατακρατήσεως αιμοπεταλίων 110000042 4,49
3 Εξέταση αίματος για μέτρο ερυθρών αιμοσφαιρίων 110000100 2,88
4 Εξέταση για συστολή θρόμβου και αιμοπετάλια ανά 110000102 2,26
5 Αρυλική σουλφατάση Α (λευκά) 110000113 9,51
6 Αρυλική σουλφατάση Β (λευκά) 110000114 14,23
7 THROMBOTEST 110000129 7,16

ΕΤΣΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!

Διαβάστε την αφήγηση της κυρίας που εργάστηκε σε εισπρακτική εταιρεία !!!
Εκπαιδεύονται μέχρι και στην αντιποίηση του επαγγέλματος των Δικηγόρων και των Δικαστικών Επιμελητών !!!

Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ή τουλάχιστον αυτό λέμε στον εαυτό μας όταν βρισκόμαστε στη θέση να κάνουμε κάτι που ενδεχομένως να μη μας αρέσει, να μην έχει καμία σχέση με τον τομέα μας και ακόμα περισσότερο κάτι που μπορεί να διακυβεύει την ηθική μας. Πριν λίγα χρόνια λοιπόν και αρκετό καιρό πριν αρχίσει η συζήτηση για τις εισπρακτικές εταιρείες και την κομπίνα των τραπεζών που τις χρησιμοποιούν, όντας φοιτήτρια ακόμα, πήγα να δουλέψω σε μία από αυτές. Μία φίλη-φίλου πρότεινε σε εμένα και τη κολητή μου να πάμε να εργαστούμε στην εταιρεία, με μια ατάκα τύπου «Ελάτε, ελάτε. Δεν είναι δύσκολη δουλειά. Θα παίρνετε τηλέφωνα και θα ενημερώνετε τον κόσμο. Θα έχετε και μπόνους!. Πάμε, παίρνουμε (εννοείται) τη δουλειά και ξεκινάμε. Η Μιμή σε τμήμα με κάρτες γνωστής τράπεζας και εγώ σε τμήμα δανείων κάποιας άλλης γνωστής τράπεζας. Για να μπω όμως στο δια ταύτα, ακολουθούν τα τέσσερα στάδια της εκπαίδευσής μου.

1. ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ
Προφανώς και μας είχε δοθεί σενάριο. Κανονικότατο σενάριο, που σου εξηγούσε step by step πώς μιλάς στον Χ και πώς προσπαθείς να τον πείσεις να πάει να καταθέσει χρήματα. Στην αρχή μιλάς γλυκά, πιο γλυκά και από το γλυκό κουταλιού. Οσο περνάει η ώρα και οι μέρες, αρχίζεις να γίνεσαι πιο αυστηρή και βάζεις και μία δόση από Βίρνα Δράκου μέσα.
Δηλαδή, τον τιγκάρεις στις απανωτές ερωτήσεις που έχουν όλες να κάνουν με το ίδιο θέμα. Ακολουθεί δείγμα διαλόγου [theme «Λάμψη»]: «Γεια σας, ονομάζομαι Μπλα Μπλου και καλώ για να σας ενημερώσω για μία οφειλή που έχετε στην ____ Bank. (λες και δεν το ήξερε, εμένα περίμενε).

Θα κάνουμε κάτι για αυτό; / Σκοπεύετε κάνετε κάποια κατάθεση; [μακριά παύση] / Α, τη Δευτέρα! / Δηλαδή την Δευτέρα θα κάνετε κατάθεση. / Άρα θα κάνετε κατάθεση την Δευτέρα». [σε αυτό το σημείο και αφού έχεις πει τη λέξη Δευτέρα πιο πολλές φορές και από το όνομα του γκόμενού σου, αισθάνεσαι σιγά σιγά τα εγκεφαλικά σου κύτταρα να σε εγκαταλείπουν]. Την Δευτέρα λοιπόν και εάν δεν έχει γίνει η κατάθεση ξανακάνεις τον διάλογο βάζοντας την λέξη Τρίτη. Αφού έχεις κάνει αυτό για κάμποσες μέρες/εβδομάδες και κατάθεση ακούς, αλλά κατάθεση δεν βλέπεις, περνάς στο επόμενο στάδιο.

2. ΣΚΥΛΕΣ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ
Γλύκες τέλος, περιόδος χάριτος τέλος και γενικά τέλος. Τώρα σε έχει και η υπεύθυνη του τμήματος στη μπούκα και περιμένουν από εσένα να βγάλεις τη σκύλα από μέσα σου. Ο τόνος αλλάζει, η φωνή σου γίνεται πιο αυστηρή και εσύ βρίζεσαι στο τηλέφωνο με αυτόν σαν να είναι ο πρώην άνδρας σου που σου χρωστάει έξι μήνες διατροφή για τα δίδυμα (ναι πλέον και μετά από τόσα τηλεφωνα και υποσχέσεις, η σχέση σας έχει πάει σε άλλο επίπεδο). Έχεις επίσης το… δικαίωμα να κάνεις το οτιδήποτε, αρκεί να εξασφαλίσεις αυτή τη μαγική Κατάθεση (το κεφαλαίο «Κ» μπαίνει για λόγους έμφασης όταν του μιλάς, καθώς επιμένεις ότι πρέπει να γίνει Η Κατάθεση). Μετά από βρισίδια, φωνές, ενδόμυχα κλάματα, κατεβάσματα τηλεφώνου, απειλές, δεήσεις σε Χριστούς και σατανάδες, μπαίνουμε στο roleplaying.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗΣ !!!

ΣΟΚ !!! ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ !!!
Υπερχρεωμένη τραπεζική υπάλληλος από την Πάτρα, απολύθηκε από την τράπεζα και τόριξε στις βίζιτες για να πληρώνει τις δόσεις των δανείων της !!!

Σκηνές πέρα από κάθε φαντασία διαδραματίστηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου στην Πάτρα, το οποίο εδρεύει στα νοτιοδυτικά της πόλης και σε περιοχή που κατά το παρελθόν αποτελούσε διαμέρισμα άλλου καποδιαστριακού Δήμου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrastimes, σε δωμάτιο του ξενοδοχείου είχε κλειστεί για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση μια γυναίκας με δύο άντρες , συνάντηση η οποία θα γινόταν με τη σύμφωνη γνώμη της καλλίγραμμης κυρίας, η οποία ωστόσο είχε γνωρίσει μόνο τον έναν από τους δυο, με τον οποίο και έκλεισε τη συμφωνία.
Όταν η πόρτα του δωματίου – στο οποίο πρώτη είχε πάει η γυναίκα – άνοιξε, τότε άρχισαν τα ‘εγκεφαλικά’ καθώς ο δεύτερος από τους άντρες ήταν κάτι παραπάνω από γνωστός της κυρίας που θα παρείχε και στους δυο ερωτικές υπηρεσίες, αφού επρόκειτο για τον άντρα που την είχε στεφανώσει.
Την αρχική έκπληξη διαδέχθηκε το άγριο στόλισμα του πελάτη προς τη γυναίκα ο οποίος μάλιστα ζήτησε εξηγήσεις.
Εκεί –αφού επήλθε για λίγο ηρεμία με την παρέμβαση του τρίτου της παρέας– πληροφορήθηκε πως τα οικονομικά αδιέξοδα την οδήγησαν να ασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.
Αδιέξοδα τα οποία προήλθαν μετά την απόλυσή της από πιστωτικό ίδρυμα και ενώ λόγω οικονομικής σιγουριάς είχε προχωρήσει στη λήψη πολλών δανείων.
Η απειλή του κουμπάρου πως θα τα πει όλα στο σύζυγό της έκρυβε μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς η απάντηση που έλαβε ήταν πως όλα ήταν εν γνώσει του άντρα της , ο οποίος να σημειωθεί πως όταν όλα ήταν ανθηρά στην οικογένεια δούλευε σε νυχτερινό μαγαζί .
Η γυναίκα μάλιστα έκανε γνωστό, πως στα ραντεβού πολλές φορές την πήγαινε αλλά και την έπαιρνε, ο ίδιος ο άντρας της.
Μετά τις αποκαλύψεις οι δύο άντρες ζήτησαν από τη γυναίκα να φύγει από το χώρο, πράγμα το οποίο και έκανε, ενώ όταν έκλεισε πίσω της η πόρτα, έσπευσαν να την ακολουθήσουν για να διαπιστώσουν πως λίγα μέτρα μετά την είσοδο του ξενοδοχείου, την περίμενε ο άντρας της για να την παραλάβει.
Η συνέχεια μεταξύ του κουμπάρου και του συζύγου της δόθηκε τηλεφωνικά, με τον πρώτο να λούζει με ακατανόμαστες φράσεις τον μαστροπό σύζυγο.

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΣΟΚ !!! ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ ΓΙΑ 140 ΕΥΡΩ/τμ !!!

marinalimoumegali1-580x393
Μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα προκαλεί ο νέος διαγωνισμός που προκήρυξε το ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση της Μαρίνας Αλίμου σε ιδιώτες, που διαδέχεται την υπόθεση της παραχώρησης του Ελληνικού με… έναν μόνο ενδιαφερόμενο να παραμένει μέχρι τέλους στο διαγωνισμό. Τον όμιλο Λάτση. Το USAY φέρνει στο φως το εξώδικο- φωτιά του Δημάρχου Αλίμου τόσο προς το ΤΑΙΠΕΔ όσο και προς οκτώ εμπλεκόμενους υπουργούς με το οποίο καταγγέλλονται απίστευτα πράγματα και κυρίως αποκαλύπτεται η εμμονή για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν τα όσα προβλέπει το Σύνταγμα αλλά και η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Αυτό όμως που προκαλεί οργή είναι το τίμημα με το οποίο επιχειρείται να… αξιοποιηθεί το διαμάντι της Μαρίνας Αλίμου που όπως προκύπτει είναι απολύτως εξευτελιστικό καθώς ορίζεται στα 50.000.000 ευρώ για τα 250 στρέμματα που θα εκχωρηθούν στους ιδιώτες. Από τα 50.000.000 τα 20.000.000, σύμφωνα και με τις καταγγελίες του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, προβλέπεται ότι θα επενδυθούν για την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων. Κι έτσι αυτό που μένει ως αποτίμηση για τα 250 στρέμματα παραλίας και χερσαίας έκτασης, είναι 30.000.000 . Δηλαδή…143 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο!!!

Στο εξώδικό του ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης καταγγέλλει το ΤΑΙΠΕΔ ότι

«Δυστυχώς, οι ανωτέρω περιγραφείσες εκκρεμότητες και όροι που έθεσε ο Δήμος Αλίμου για την αποδοχή της ανωτέρω επένδυσης ουδόλως ελήφθησαν υπόψη εκ μέρους σας στη διαγωνιστική διαδικασία που ήδη έχετε ξεκινήσει, πολλώ δε μάλλον δεν έχουν ικανοποιηθεί όπως επιβάλλει το Σύνταγμα, η Διεθνής και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, αλλά και το πρόδηλο και υπέρτερο συμφέρον του Δήμου μας στον ανωτέρω τόπο.»

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1) Του ΚΟΝΔΥΛΗ Ανδρέα του Βελισσαρίου, δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Αλίμου Αττικής, οδός Αριστοτέλους αρ. 53.

2) Της δημοτικής παράταξης «ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ», που εδρεύει στον Άλιμο Αττικής (17ης Νοεμβρίου αρ. 33), νομίμως εκπροσωπουμένης.

ΠΡΟΣ

Την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε. (Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.)», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κολοκοτρώνη αρ. 1 & Σταδίου, νομίμως εκπροσωπουμένης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!

Συνελήφθη στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας Λισαβόνα, ο πρώην μεγαλοτραπεζίτης κι αφεντικό της τράπεζας Banco Espirito SantoΡικάρδο Σαλγάδο.
Συνελήφθη ο μεγαλοτραπεζίτης της Banco Espirito Santo στην Πορτογαλία
Ο Ρικάρδο Σαλγάδο, που είχε τη διεύθυνση της τράπεζας επί 23 χρόνια, συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για ξέπλυμα χρήματος και φοροδιαφυγή.
Ο μεγαλοτραπεζίτης είχε παραιτηθεί πρόσφατα, μετά τις παρατυπίες που αποκαλύφθηκαν στη μητρική εταιρεία της τράπεζας και αναμένεται να εμφανισθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Οι μετοχές της BES είχαν κατρακυλήσει το τελευταίο διάστημα και πολλοί μίλησαν για ένα ντόμινο που θα μπορούσε να προκαλέσει νέα κρίση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΠΗΓΗ
http://www.tribune.gr/world/news/article/55050/sinelifthi-o-megalotrapezitis-tis-banco-espirito-santo-stin-portogalia.html

ΔΗΛΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ 29/07/2014 ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ !!!

Aνοίγει την Τρίτη 29 Ιουλίου η ηλεκτρονική εφαρμογή στο taxisnet στην οποία οι φορολογούμενοι θα μπορούν να δηλώσουν τον έναν και μοναδικό ακατάσχετο τραπεζικό τους λογαριασμό. 
Αυτό προβλέπεται σε απόφαση της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων κ. Κατερίνα Σαββαΐδου η οποία αφορά στη διαδικασία για την προστασία των οφειλετών του Δημοσίου από την κατάσχεση ποσών που είναι απαραίτητα για τη διαβίωση τους.
Ειδικότερα στην απόφαση προβλέπεται πως οι φορολογούμενοι θα μπορούν από την ερχόμενη Τρίτη να δηλώνουν τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού στον οποίο θα υπάρχει προστασία από κατασχέσεις για χρέη προς το Δημόσιο μέχρι του ποσού των 1500 ευρώ.
Ειδικά για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους ο ακατάσχετος λογαριασμός θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά αυτός της καταβολής του μισθού ή της σύνταξης του. Η λίστα με τους αριθμούς των ακατάσχετων τραπεζικών λογαριασμών θα είναι προσβάσιμη από τις τράπεζες οι οποίες θα πρέπει να προχωρούν σε διασταύρωση και επαλήθευση των στοιχείων των ακατάσχετων τραπεζικών λογαριασμών που δηλώνουν οι φορολογούμενοι. Πιο συγκεκριμένα θα επαληθεύουν αν ο τραπεζικός λογαριασμός ανήκει στον φορολογούμενο από τον οποίο δηλώθηκε , αν ο ΑΦΜ που δηλώθηκε αντιστοιχεί σε αυτόν που διαθέτει το πιστωτικό ίδρυμα κλπ.

Αναλυτικά η απόφαση έχει ως εξής :

ΑΡΘΡΟ 1
ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Η παρούσα απόφαση εφαρμόζεται στη διαδικασία γνωστοποίησης στη Φορολογική Διοίκηση μοναδικού ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού φυσικών προσώπων, σύμφωνα με τη διάταξη της υποπαραγράφου 4 της παραγράφου Α΄ του τρίτου άρθρου του κεφαλαίου Β΄ του ν. 4254/2014(ΦΕΚ 85 Α΄-7.4.2014) «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 4046/2012 και άλλες διατάξεις».

ΑΡΘΡΟ 2
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
1. Κάθε φυσικό πρόσωπο που φορολογείται στην Ελλάδα δικαιούται να διατηρεί έναν μοναδικό λογαριασμό, ατομικό ή κοινό, σε ένα μόνο πιστωτικό ίδρυμα, στον οποίο οι καταθέσεις είναι ακατάσχετες μέχρι του ποσού των χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ.

2. Στην περίπτωση φορολογουμένων, μισθωτών ή συνταξιούχων, ο ως άνω λογαριασμός είναι αποκλειστικά αυτός στον οποίο πιστώνονται περιοδικά μισθοί, συντάξεις ή / και ασφαλιστικά βοηθήματα κατά περίπτωση.

3. Για τη γνωστοποίηση, στη Φορολογική Διοίκηση, του μοναδικού ακατάσχετου τραπεζικού του λογαριασμού, ο ενδιαφερόμενος πολίτης υποβάλλει ηλεκτρονικά Αίτηση / Υπεύθυνη Δήλωση, μέσω εφαρμογής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) στο περιβάλλον TAXISnet, με την οποία ενημερώνει για τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού (σε μορφή IBAN).

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!

Τα ψέμματα του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ έχουν κοντά ποδάρια !!!
Καταρρέει καθημερινά το Success Story του Πρωτογενούς Πλεονάσματος !!!


Αν συζητήσει κανείς τις τελευταίες ημέρες με στελέχη του ΥΠΟΙΚ για το κατά πόσο τα “αποθέματα” φτάνουν για να βγει ο προϋπολογισμός κανονικά και να αποπληρωθούν ταυτόχρονα τα δάνεια, η απάντηση είναι απολύτως σαφής: "ο λογαριασμός δεν βγαίνει παρά τις εξοικονομήσεις που γίνονται".
Για το λόγο αυτό τα μάτια στρέφονται πλέον με πολύ μεγαλύτερη προσοχή προς το ΔΝΤ από το οποίο εκκρεμούν τα υπόλοιπα του δανείου και κυρίως τα περίπου 3,6 δισ. ευρώ των δόσεων για τα οποία ο κ. Χαρδούβελης φέρεται προετοιμασμένος να τα περιμένει κάπου στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου.
Τότε περίπου εξαντλείται το μεγαλύτερο μέρος από το "μαξιλάρι" που έχει δημιουργηθεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Η δυσκολία αυτή δεν σημαίνει ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος αδυναμίας αποπληρωμής υποχρεώσεων, αλλά αν δεν εκταμιευθούν τα προβλεπόμενα από το ΔΝΤ, μεγάλο μέρος των πληρωμών για τα ομόλογα των κεντρικών τραπεζών και της ΕΚΤ θα "κόψει" πληρωμές προς τις εσωτερικές υποχρεώσεις...
Στις 20 Αυγούστου άλλωστε το ΥΠΟΙΚ πρέπει να έχει έτοιμα 3,9 δισ. ευρώ για να αποπληρώσει λήξεις ομολόγων προς τις Κεντρικές Τράπεζες.
Στο μεσοδιάστημα είναι δύσκολο έως αδύνατο να ενισχυθεί ο κρατικός κορβανάς από κάποιες επιπλέον εκδόσεις ομολόγων, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα εκ νέου του τριετούς ομολόγου του οποίου η πρόσφατη έκδοση συρρικνώθηκε λόγω της πορτογαλικής κρίσης. 

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ - ΦΩΤΙΑ !!!

Επιχείρηση τρομοκρατίας των φορολογουμένων, με απειλές για ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΦΩΤΙΑ σε όσους δεν πληρώνουν φόρους !!!
Αντιμέτωποι με πρόστιμα - φωτιά θα βρεθούν οι φορολογούμενοι που δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν στην ώρα τους τον φόρο που προέκυψε με την εκκαθάριση της φετινής φορολογικής δήλωσης αλλά και τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων.
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων άρχισε ήδη να στέλνει σε περίπου 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενους email με τα οποία τους ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των δηλώσεων και μπορούν να εκτυπώσουν το εκκαθαριστικό από το Taxisnet.

Οι φορολογούμενοι έχουν περιθώριο έως την επόμενη Πέμπτη 31 Ιουλίου να πληρώσουν την πρώτη από τις τρεις διμηνιαίες δόσεις του φόρου εισοδήματος.
Τον Αύγουστο περίπου 5,5 εκατ. νοικοκυριά θα κληθούν να πληρώσουν και την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Τσουχτερά πρόστιμα

Όπως αναφέρει η «Ημερησία», οι φορολογούμενοι που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία και δεν θα καταφέρουν να πληρώσουν εμπρόθεσμα τις δόσεις των φόρων που έρχονται ή να υπαχθούν στην πάγια ρύθμιση θα επιβαρυνθούν με τόκους και πρόστιμα.

Ειδικότερα αν η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος δεν εξοφληθεί έως 31 Ιουλίου τότε την 1η Αυγούστου θα χαρακτηριστεί ληξιπρόθεσμη και θα αρχίσει να τρέχει ο τόκος 0,73% για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Αν δεν πληρωθεί μέσα στους δυο πρώτους μήνες τότε τον τρίτο μήνα μπαίνει και πρόστιμο 10%.

Παραδείγματα

Για παράδειγμα, αν μια δόση των 1.000 ευρώ δεν εξοφληθεί στο τέλος Ιουλίου τότε αυτόματα την 1η Αυγούστου θα επιβαρυνθεί με τόκο 7,3 ευρώ και θα διαμορφωθεί στα 1.007,3 ευρώ (1.000 + 0,73%). 

ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΗΔΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Συνεχίζεται σταθερά η λευκή απεργία των ελληνικών τραπεζών, παρά τον καλοκαιρινό βομβαρδισμό με τις παραπλανητικές διαφημίσεις για παροχή δανείων σε αγρότες και επιχειρήσεις !!!
H καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τις επιχειρήσεις, τον Ιούνιο του 2014, ήταν αρνητική κατά 266 εκατ. ευρώ και ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε σε -4,7%, από -4,5% τον Μάιο του 2014.
Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκε και τον Ιούνιο η μείωση των χορηγήσεων σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ) οι χορηγήσεις προς τον ιδιωτικό τομέα εμφάνισαν τον Ιούνιο μείωση κατά 3,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013. Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μείωση είχαν καταγράψει και τον Μάιο. Η καθαρή ροή της συνολικής χρηματοδότησης προς τον εγχώριο ιδιωτικό τομέα ήταν αρνητική κατά 324 εκατ. ευρώ (Ιούνιος 2013: αρνητική καθαρή ροή 212 εκατ. ευρώ).

Πιο αναλυτικά, η καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τις επιχειρήσεις, τον Ιούνιο του 2014, ήταν αρνητική κατά 266 εκατ. ευρώ και ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε σε -4,7%, από -4,5% τον Μάιο του 2014.

Ειδικότερα, ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της χρηματοδότησης των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων διαμορφώθηκε σε -4,7%, από -4,4% τον προηγούμενο μήνα και η καθαρή ροή της χρηματοδότησής τους ήταν αρνητική κατά 319 εκατ. ευρώ (Ιούνιος 2013: αρνητική καθαρή ροή 42 εκατ. ευρώ). Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της χρηματοδότησης των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των λοιπών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων διαμορφώθηκε σε -4,1%, τον Ιούνιο του 2014, από -5,2% τον προηγούμενο μήνα.

Η καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τους ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και ατομικές επιχειρήσεις, τον Ιούνιο του 2014, ήταν θετική κατά 71 εκατ. ευρώ και ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της διαμορφώθηκε στο 1,5%, από 1,0% τον προηγούμενο μήνα.

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

SOS: Πώς να αποφύγεις την κατάσχεση του τραπεζικού σου λογαριασμού ???


Η νέα εφαρμογή στο Taxisnet θα τεθεί στη διάθεση των φορολογούμενων τις επόμενες ημέρες. Εκεί οι φορολογούμενοι, μπορούν να δηλώνουν τον μοναδικό λογαριασμό τους για τον οποίο ισχύει το ακατάσχετο.

ΛΑΘΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΕ RENZI !!! ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
"Η Ελλάδα σώθηκε για να σωθούν οι τράπεζες"..... Η δήλωση αυτή του Ιταλού Πρωθυπουργού, κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου και μάλιστα υπάρχουν και αντιμνημονιακά μπλόγκ που την αναπαράγουν με καμάρι !!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ !!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ RΕΝZI !!!
H Eλλάδα δεν διασώθηκε, καταστράφηκε !
Διασώθηκαν μόνον οι κρατικοδίαιτες και πτωχευμένες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, προκειμένου να μην καταρρεύσει το ευρώ και το τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης !
Άλλο η Ελλάδα και άλλο οι Ελληνικές Τράπεζες κύριε Ιταλέ Πρωθυπουργέ.
Ελλάδα είναι οι Έλληνες ενώ Ελληνικές Τράπεζες είναι οι Μέτοχοι, οι Διοικήσεις και η Πολιτικοοικονομική και Μιντιακή Διαπλοκή, που ζει και βασιλεύει χάρη στο μύθο της διάσωσης που δημιούργησαν οι εμπνευστές των Μνημονίων.  

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ !!!







Καταγγέλλει τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 ΧΡΗΣΤΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ για εμπόριο 
κοκαϊνης και τον ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ για χρηματισμό των αρμοδίων προκειμένου να κουκουλωθεί το σκάνδαλο !!!

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ !!!

Πρωτοπαλίκαρο των ΣΗΜΙΤΗ & ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ στο ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ !!!

Γκίκας Χαρδούβελης, 2000 :  
«Το ΧΑΑ είναι υγιές και πολύ πιο διαφανές από άλλα» !
 (Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» 23  Ιουλ. 2000)
Τη δήλωση αυτή την έκανε ο αθεόφοβος 10 μήνες μετά το κραχ του Σεπτεμβρίου 1999 !!!

kipros_1

ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ !!!

ΟΔΗΓΟΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΥΠΟΙΚ ΜΕ 30 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!  


Ποσά που δεν μπορούν να κατασχεθούν για χρέη προς το δημόσιο, δόσεις για την τμηματική εξόφληση, συνέπειες μη τήρησης ρύθμισης και αποδεικτικό ενημερότητας. Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε έναν αναλυτικό οδηγό για τα χρέη προς το δημόσιο όπου μέσα από 30 ερωτήσεις και απαντήσεις οι φορολογούμενοι πληροφορούνται τα πάντα όσον αφορά τις οφειλές τους προς το δημόσιο.

1) Με ποιές νομοθετικές ρυθμίσεις δύνανται να ρυθμιστούν τα βεβαιωμένα χρέη στο Δημόσιο;α) Με τη ρύθμιση του άρθρου 43 του ν. 4174/2013 ρυθμίζονται και πριν τη λήξη της νόμιμης προθεσμίας καταβολής τους σε πρόγραμμα ρύθμισης που δεν υπερβαίνει το ένα και κατ’ εξαίρεση τα δύο έτη οι βεβαιωμένες οφειλές από φόρους και πρόστιμα που υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής του ως άνω νόμου.
β) Με τη ρύθμιση της υποπαραγράφου Α2 του άρθρου πρώτου του ν. 4152/2013 ρυθμίζονται οι βεβαιωμένες στις Δ.Ο.Υ. και τα Τελωνεία οφειλές οι οποίες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες στο σύνολό τους ή τουλάχιστον μία δόση αυτών.
γ) Με τη ρύθμιση της υποπαραγράφου Α1 του άρθρου πρώτου του ν. 4152/2013 ρυθμίζονται σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις που δύνανται να καταβάλλονται έως και την 30.6.2017 οι βεβαιωμένες έως τις 31.12.2012 στις Δ.Ο.Υ. και τα Τελωνεία οφειλές.

2) Σε περίπτωση απώλειας της ρύθμισης μπορεί να ενταχθεί κάποιος εκ νέου;Όχι, εάν απωλεσθεί η ρύθμιση, δεν μπορεί να υπαχθεί κάποιος εκ νέου σε ρύθμιση με τις ίδιες διατάξεις.

3) Πού υποβάλλεται η αίτηση για υπαγωγή σε πρόγραμμα ρύθμισης;Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά σε εφαρμογή στη διεύθυνση του διαδικτύου www.gsis.gr του Υπουργείου Οικονομικών και κατ’ εξαίρεση στο Δικαστικό Τμήμα της Δ.Ο.Υ. / Ελεγκτικού Κέντρου, ο προϊστάμενος της οποίας είναι αρμόδιος για την επιδίωξη της είσπραξης των ρυθμιζόμενων οφειλών, ή στην Επιχειρησιακή Μονάδα Είσπραξης, εφόσον το ύψος των ρυθμιζόμενων οφειλών υπερβαίνει το 1.500.000 ευρώ.

4) Πώς καταβάλλονται οι δόσεις των ρυθμίσεων;Η καταβολή των δόσεων των ρυθμίσεων διενεργείται στους φορείς είσπραξης (Τράπεζες, ΕΛΤΑ) με τη χρήση μοναδικού ανά ρυθμισμένη οφειλή κωδικού, της Ταυτότητας Ρυθμισμένης Οφειλής (ΤΡΟ). Ειδικότερα η καταβολή των δόσεων των ρυθμίσεων του ν. 4152/2013 διενεργείται με επιμέλεια του οφειλέτη με πάγια εντολή πληρωμής, εφόσον υποστηρίζεται από το φορέα είσπραξης.

5) Ποιές οι συνέπειες καθυστέρησης μίας δόσης της ρύθμισης;Αν παραλειφθεί η καταβολή μίας δόσης της ρύθμισης, η δόση αυτή προσαυξημένη με ποσό ίσο με το δεκαπέντε τοις εκατό (15%) αυτής καταβάλλεται με την επόμενη δόση μέχρι τη λήξη της προθεσμίας καταβολής αυτής, και σε διαφορετική περίπτωση, επέρχεται απώλεια της ρύθμισης.

6) Σε ποιές περιπτώσεις απαιτείται αποδεικτικό ενημερότητας;Η προσκόμιση αποδεικτικού ενημερότητας καθίσταται υποχρεωτική στις εξής περιπτώσεις:
α) Για είσπραξη χρημάτων ή εξόφληση τίτλων πληρωμής από το Δημόσιο Τομέα και δημοσίους υπολόγους, το ποσό των οποίων υπερβαίνει ανά τίτλο πληρωμής τα 1.500 ευρώ για κάθε δικαιούχο. Εάν η απαίτηση έχει εκχωρηθεί, το αποδεικτικό ενημερότητας προσκομίζεται τόσο από τον εκχωρητή όσο και από τον εκδοχέα.
β) Για τη σύναψη και ανανέωση συμβάσεων δανείων, πιστώσεων και χρηματοδοτήσεων γενικά με τις αναγνωρισμένες στην Ελλάδα τράπεζες και λοιπά πιστωτικά ιδρύματα, εφόσον χορηγούνται με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, εκτός από εκείνες που χορηγούνται για αποκατάσταση ζημιών που προέρχονται από έκτακτα γεγονότα.
γ) Για τη μεταβίβαση ακινήτου εξ’ επαχθούς αιτίας, γονικής παροχής, δωρεάς ή δια εκούσιου πλειστηριασμού, καθώς και για την εκούσια σύσταση εμπράγματων δικαιωμάτων επί ακινήτων, τη διανομή κοινών ακινήτων, την εκούσια ανταλλαγή ακινήτων και τη σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας, εφόσον στην τελευταία περίπτωση η σύμβαση καταρτίζεται μεταξύ των συγκυρίων του ακινήτου ή και τρίτων, ανεξαρτήτως, εάν τελεί υπό την αναβλητική αίρεση της ανεγέρσεως. Το αποδεικτικό ενημερότητας προσκομίζεται, αντίστοιχα, από τον μεταβιβάζοντα το ακίνητο ή τον παρέχοντα τη γονική παροχή ή δωρεά, τον παρέχοντα το εμπράγματο δικαίωμα, τους συγκύριους ή και τον αγοραστή για λογαριασμό του πωλητή στην περίπτωση αυτοσύμβασης.
δ) Για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς ανάληψης εκτέλεσης δημοσίων έργων ή προμηθειών από το Δημόσιο Τομέα.
ε) Για κάθε άλλη πράξη, συναλλαγή ή ενέργεια για την οποία απαιτείται προσκόμιση αποδεικτικού ενημερότητας από τις εκάστοτε εν ισχύ διατάξεις.

7) Ποιές οφειλές λαμβάνονται υπόψη για τη χορήγηση αποδεικτικού ενημερότητας;Όλες οι βεβαιωμένες στη Φορολογική Διοίκηση Οφειλές, συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών από συνυποχρέωση / συνυπευθυνότητα του αιτούντα, εφόσον υπερβαίνουν τα τριάντα (30) ευρώ, καθώς και οφειλές στους Δήμους που υπερβαίνουν κάποιο ύψος (σήμερα το ύψος αυτό έχει καθοριστεί στα 300 ευρώ).


ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
5,6 ΔΙΣ το συνολικό Success Story της τετραετίας από τις περικοπές των μισθών στο δημόσιο τομέα !!!
Φτωχοποίησαν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία για να εξοικονομήσουν 1,4 ΔΙΣ το χρόνο, χάνοντας τα όμως από την αγορά, με αποτέλεσμα τα λουκέτα σε 300.000 μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις και τη δημιουργία ενός στρατού 2.000.000 ανέργων στον ιδιωτικό τομέα, που κόστισαν στον προϋπολογισμό, μόνο σε επιδόματα ανεργίας, τουλάχιστον 5 Δις!

Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος και Στουρνάρας, ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ !!!
Και ταυτόχρονα έχασαν τα έσοδα από φόρους εισοδήματος, ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές των 300.000 επιχειρήσεων που έκλεισαν, τον φόρο εισοδήματος από τα 2.000.000 των ανέργων που δημιούργησαν και τα διαφυγόντα έσοδα από το πολλαπλασιαστικό όφελος των 5,6 δις που έλειψαν από την αγορά.
ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!

Αν υπάρχουν ακόμη Δικαστές που να διαθέτουν έστω τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια, ας αντιδράσουν τώρα !!!
Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αδιαφορεί για τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της !!! σε σχέση με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και τα δημοσιονομικά μέτρα που κατά καιρούς λαμβάνονται.
 


Η απίστευτη δήλωση του αντικαταστάτη του Γιάννη Στουρνάρα έγινε από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, με αφορμή τι άλλο; Τις δικαστικές αποφάσεις για τα ειδικά μισθολόγια και τους ένστολους που υποχρεώνουν την κυβέρνηση να επιστρέψει αναδρομικά τις περικοπές που πραγματοποίησε το 2012.
Ο Γκίκας Χαρδούβελης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ιοι πολιτικοί είναι εκείνοι που αποφασίζουν για τη δημοσιονομική πολιτική και όχι η δικαστική εξουσία και πρόσθεσε κυνικά ότι: "η Δικαιοσύνη έχει λόγο για το τι είναι δίκαιο και τι είναι άδικο, αλλά δεν μπορεί να κάνει δημοσιονομική πολιτική"
Ο υπουργός Οικονομικών είπε επίσης ότι από τις δικαστικές αποφάσεις ασκούνται πιέσεις στα δημόσια οικονομικά και επί της ουσίας άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να εφαρμόσει επακριβώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων, πράγμα το οποίο πάντως έχει ξανακάνει με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, εν αναμονή και της γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την ερμηνεία των συγκεκριμένων αποφάσεων.
SSL Certificates