.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ !!!

Σε απάντηση των αναρτήσεων του ιστολογίου μας :
τις οποίες ο βουλευτής κ.ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ θεωρεί ψευδείς, συκοφαντικές και δυσφημιστικές προς το πρόσωπό του, μας έστειλε τη δήλωση που ακολουθεί, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια, χωρίς καμία περικοπή και λογοκρισία, σεβόμενοι όπως πάντα τις αρχές της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας. 


Η δήλωση του κ.ου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ έχει ως εξής :
<< Ό,τι αναρτήσατε στο blog  kinima-ypervasi.blogspot.gr, του οποίου είστε διαχειριστής, είναι αισχρά ψεύδη, κακοήθειες και συκοφαντικές λασπολογίες.
Εγώ καταψήφισα το Μνημόνιο, λειτουργώντας με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού λαού και ποτέ και πουθενά δεν έχω αναφέρει ότι θα ψηφίσω νέα Μνημόνια. Αυτό είναι αισχρό και κακόηθες ψέμα δικό σας.
Όσο για την εκλογή ή όχι του Προέδρου της Δημοκρατίας, πρέπει πρώτα όλοι να κρίνουμε χωρίς αγκυλώσεις, ποια θα είναι η λύση, που θα οδηγήσει τον Ελληνικό λαό σε καλύτερο δρόμο και ύστερα να αποφασίσουμε. Αυτό μελετώ σε βάθος και μετά θα αποφασίσω, τι θα πράξω.
Γι αυτό, να μη διαστρεβλώνετε, να μην αλλοιώνετε, να μην παραποιείτε, μέσα από κακοήθεια και αισχρότητα αυτά που έχω εκφράσει.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς που κάνετε, είναι βρώμικοι, αισχροί, κακοήθεις και συκοφαντικοί και δεν γνωρίζω τα κίνητρά σας και τους υποκινητές σας.
Ως Βουλευτής, έχω λειτουργήσει διαχρονικά, με πλήρη εντιμότητα και πάνω από όλα έχω βάλει το όφελος του Ελληνικού λαού, προσπαθώντας πάντα να είμαι χρήσιμος για τους πολίτες, όπως ήμουν και ως γιατρός.
Γι αυτό, για τα αισχρά και συκοφαντικά που έχετε αναρτήσει, εάν δεν τα ανακαλέσετε και δεν ζητήσετε συγνώμη, θα προβώ στην άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μου >>.

Κ.ε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ,
Κατ' αρχήν σας ευχαριστούμε για την απάντηση, που βοηθά τους αναγνώστες του ιστολογίου να ακούσουν και τις δύο πλευρές και να βγάλουν από μόνοι τους τα συμπεράσματά τους.

Διαβάζοντας όμως την απάντηση-δήλωσή σας στις ανωτέρω, επίμαχες αναρτήσεις, μας γεννώνται εύλογα τα εξής ερωτήματα :

Σε ποιόν απευθύνεται η δήλωσή σας, τον οποίο μάλιστα κατονομάζετε και ως διαχειριστή του ιστολογίου <<kinima-ypervasi.blogspot.gr>>  ;;;

Γιατί ισχυρίζεστε ότι το περιεχόμενο των επίμαχων αναρτήσεων που σας αφορούν, συνιστά ψευδείς, κακοήθεις και συκοφαντικές λασπολογίες του ιστολογίου μας ;;; 
Δεν γνωρίζετε ότι οι αναρτήσεις αυτές συντάχθηκαν απλά αναπαράγοντας κείμενα, σχόλια και δηλώσεις του Προέδρου, βουλευτών, στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματός σας, που κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο ;;;

Αν λοιπόν συνεχίζετε να θεωρείτε το περιεχόμενο των επίμαχων αναρτήσεων ψευδές, συκοφαντικό και δυσφημιστικό, τότε απευθυνθείτε στον Πρόεδρο, τους βουλευτές, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του κόμματός σας, που σας περνούν κυριολεκτικά γενιές 14 τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και τα social media.
Εμείς απλά αναπαράξαμε τις δικές τους δηλώσεις και αξιολογήσεις προς το πρόσωπό σας.
Έτσι, αφενός δεν έχουμε καμία δυνατότητα να ανακαλέσουμε εμείς δηλώσεις και σχόλια τρίτων, ούτε επομένως υποχρέωση να ανακαλέσουμε τίποτα και,  αφετέρου, δεν αισθανόμαστε ότι πρέπει να απολογηθούμε επειδή εκφράσαμε απόψεις τρίτων για το πρόσωπό σας, για το περιεχόμενο των οποίων δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Ενδεικτικά μόνο παραθέτουμε τα εξής :

  


  





































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates