.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 1ης & ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ !!!

Τέλος στην προστασία της πρώτης και της κύριας κατοικίας από πλειστηριασμούς βάζει η κυβέρνηση !!! 
Το προαναγγέλλει ωμά και κυνικά, ο Υπουργός Ανάπτυξης ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ !!!


Δένδιας: Τέλος στην προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας σε συνέντευξη του σε Κυριακάτικη εφημερίδα, δηλώνει ότι θα υπάρξει αλλαγή της ρύθμισης που δεν επιτρέπει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και αντικατάστασή της από διάταξη που θα προστατεύει την κατοικία της οικογένειας.
Το σκεπτικό της αλλαγής αυτής, κατά τον υπουργό Ανάπτυξης είναι να μην γίνετι καταχρηστική αξιοποίηση της όποιας προστατευτικής ρύθμισης από επαγγελματίες κακοπληρωτές οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και θέλουν να φορτώσουν τις υποχρεώσεις τους στην ελληνική κοινωνία.
Από τα λεγόμενα του κ. Δένδια προκύπτει ότι η νέα ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση κατ εντολή της τρόικας είναι να μπουν και εισοδηματικά κριτήρια για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς.

ΠΗΓΗ
http://www.tribune.gr/greece/news/article/84942/dendias-telos-stin-prostasia-tis-protis-katikias-apo-plistiriasmous.html#sthash.EZOrllwz.XcaBTZSx.gbpl

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates